تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: خريد گوشي تا مرز 500 تومان

داره خودمونی میشه .:DJ HADI:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    State Of Trance

پيش فرض

كلا زياد به سوني اريكسون اعتقادي ندارم (دليل شخصي) موتورولا هم اصلا باهاش آشنا نيستم ولي طبق گفته ي دوستان فكر كنم HTC Desire و N900 بهترين انتخاب باشه ولي برخي دوستان ميگن فعلا HTC نخر صبر كن WIN7 بياد و بعضي از كساني كه گوشي Nexus One رو بهم پيشنهاد كردن فهميدم كه يكم مشكل پرش آنتن داره تو ايران !

N8 هم قطعا به خاطر دوربين 12 مگا پيكسليش معلومه خيلي زود جوات ميشه عين 5800!

ولي برا من دوربين در حد 3 مگا كفايت ميكنه مهم پردازنده ، راحتي كار ، وجود وسايل جانبي تو بازار ، نداشتن دنگ و فنگاي نرم افزاري مثل آيفون از قبيل جيل و . . .!كلا گوشي كه بشه باهاش بي دغدغه كار كرد.
    این همه برادرا در مورد انواع گوشی قیمت مورد نظرت بحث و راهنمایی کردن و باز حرف خودت رو زدی حامد!
    به یکی میگی جواته، به یکی میگی اعتقاد ندارم، و... حالا انتخاب دیگه با خودته، هر گوشی که از همه نظر عالی نیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

Motorola Milstone و N900 با توجه به اینکه برای اینترنت می خوای بهرتین گزینه ها هستن

چون iphone کیبرد فیزیکی هم نداره می تونه یک option خیلی خوب برات باشه به شخصه مایلستون رو بیشتر پیشنهاد می کنم آندرویید هم که 2.2 داره براش میاد

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

با تشكر از راهنمايي دوستان و نظرات ارزشمندشون فكر كنم بهترين انتخابم HTC Desire باشه ولي چند تا سوال در موردش دارم:

اول اينكه صفحه لمسي اين گوشي ميتونه مثل آيفون نرم و روان باشه؟

آپديت سيستم عامل آندرويد به ورژن هاي بالا تر امكان پذير هست ؟

ميدونم سيستم عامل آندرويد روز به روز در حال پيشرفته آيا در حال حاضر نرم افزار و گيم خوب و با حال براش پيدا ميشه!؟

نصب نرم افزار و . . . رو خودم ميتونم به راحتي انجام بدم يا بايد يكي ديگه زحمتشو بكشه!؟

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

صفحه نمایشش عالیه
    نمی دونم
    خودتون می تونید نصب کنید

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

11

با تشكر از راهنمايي دوستان و نظرات ارزشمندشون فكر كنم بهترين انتخابم HTC Desire باشه ولي چند تا سوال در موردش دارم:

اول اينكه صفحه لمسي اين گوشي ميتونه مثل آيفون نرم و روان باشه؟
    فكر نكنم به خوبي آيفون باشه

آپديت سيستم عامل آندرويد به ورژن هاي بالا تر امكان پذير هست ؟
    بله . احتمالا تا چند وقت ديگه به 2.2 هم آپديت ميشه

ميدونم سيستم عامل آندرويد روز به روز در حال پيشرفته آيا در حال حاضر نرم افزار و گيم خوب و با حال براش پيدا ميشه!؟
    تا دلت بخواد .
    گيم هايي مثل آسفالت 3 و كواك 3 و بالاتر هست / روي ميلستون كه به راحتي انجام ميشه desire رو نميدونم

نصب نرم افزار و . . . رو خودم ميتونم به راحتي انجام بدم يا بايد يكي ديگه زحمتشو بكشه!؟
    خودتون ميتونين انجام بدين آموزشش رو بخوني ياد ميگيري . همه بچه هاي كلوپ موتو كه خودشون اين كارها رو ميكونن .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •