این همه برادرا در مورد انواع گوشی قیمت مورد نظرت بحث و راهنمایی کردن و باز حرف خودت رو زدی حامد!
به یکی میگی جواته، به یکی میگی اعتقاد ندارم، و... حالا انتخاب دیگه با خودته، هر گوشی که از همه نظر عالی نیست!
این همه برادرا در مورد انواع گوشی قیمت مورد نظرت بحث و راهنمایی کردن و باز حرف خودت رو زدی حامد!
به یکی میگی جواته، به یکی میگی اعتقاد ندارم، و... حالا انتخاب دیگه با خودته، هر گوشی که از همه نظر عالی نیست!
Motorola Milstone و N900 با توجه به اینکه برای اینترنت می خوای بهرتین گزینه ها هستن
چون iphone کیبرد فیزیکی هم نداره می تونه یک option خیلی خوب برات باشه به شخصه مایلستون رو بیشتر پیشنهاد می کنم آندرویید هم که 2.2 داره براش میاد
با تشكر از راهنمايي دوستان و نظرات ارزشمندشون فكر كنم بهترين انتخابم HTC Desire باشه ولي چند تا سوال در موردش دارم:
اول اينكه صفحه لمسي اين گوشي ميتونه مثل آيفون نرم و روان باشه؟
آپديت سيستم عامل آندرويد به ورژن هاي بالا تر امكان پذير هست ؟
ميدونم سيستم عامل آندرويد روز به روز در حال پيشرفته آيا در حال حاضر نرم افزار و گيم خوب و با حال براش پيدا ميشه!؟
نصب نرم افزار و . . . رو خودم ميتونم به راحتي انجام بدم يا بايد يكي ديگه زحمتشو بكشه!؟
صفحه نمایشش عالیه
نمی دونم
خودتون می تونید نصب کنید
فكر نكنم به خوبي آيفون باشه
بله . احتمالا تا چند وقت ديگه به 2.2 هم آپديت ميشهآپديت سيستم عامل آندرويد به ورژن هاي بالا تر امكان پذير هست ؟
تا دلت بخواد .ميدونم سيستم عامل آندرويد روز به روز در حال پيشرفته آيا در حال حاضر نرم افزار و گيم خوب و با حال براش پيدا ميشه!؟
گيم هايي مثل آسفالت 3 و كواك 3 و بالاتر هست / روي ميلستون كه به راحتي انجام ميشه desire رو نميدونم
خودتون ميتونين انجام بدين آموزشش رو بخوني ياد ميگيري . همه بچه هاي كلوپ موتو كه خودشون اين كارها رو ميكونن .نصب نرم افزار و . . . رو خودم ميتونم به راحتي انجام بدم يا بايد يكي ديگه زحمتشو بكشه!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)