تا وقتی که لیگ ما 18 تیمی باشه و اینهمه بازی پشت سر هم انجام بدن.به دلیل نداشتن برنامه بدنسازی حرفه ای تیمها خیلی زود خسته میشن
10 تیم هم از ایران بره جام باشگاهها مرحله گروهی هم حذف نشن به یک چهارم نمی رسن. همه هم نشستن منتظر شانس و اقبال
تا وقتی که لیگ ما 18 تیمی باشه و اینهمه بازی پشت سر هم انجام بدن.به دلیل نداشتن برنامه بدنسازی حرفه ای تیمها خیلی زود خسته میشن
10 تیم هم از ایران بره جام باشگاهها مرحله گروهی هم حذف نشن به یک چهارم نمی رسن. همه هم نشستن منتظر شانس و اقبال
واقعا متاسفم که این حرفو میزنی چون استقلال نرفته و سهمیه ایران 3تا شده خوشحالی؟؟؟
((((( یاشاسین تراختور)))))
اتفاقا مهمترین دلیلی که ما تو آسیا 4 تا نماینده داریم، به خاطره 18 تیمی بودن لیگمونه... و الا تیمامون باید تو ای اف سی کاپ بازی می کردند!!! ولی باقی حرفت درسته! کلا ایران که تو برنامه ریزی صفر هستش! خود AFC هم زیر زیر صفر! لیگ ما جلوتر از لیگای دنیا شروع شده، با مصیبت همراه لیگای کشور های دیگه تموم میشه... تازه جام حذفی به کنار!!![]()
استقلال هر چی داره از صدقه سر طالب لو داره![]()
نوچ
نگرفتی.مثل اینکه این شعار استقلالیا بود که به پرسپولیسیا تیکه مینداختن.دارم تحویل خودشون میدم
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
3 چراغ مثبت+48 ساعت تشویقی![]()
بی خودی شلوغش نکنید!تعصب چیه برادر من!همین سه سهمیه هم زیاده
البته من تا الان چیزی تو News Centre سایت AFC ندیدم...منبع خبر:مرجع خبری پرسپولیس!
Last edited by Kianoosh; 06-08-2010 at 15:06.
روی چه حسابی شما این حرف رو میزنی؟ یعنی الان اگر همه کشورهای آسیایی لیگاهشون رو 18 تیمه کنن 4 سهمیه میگیرن؟
نه
یکی از معیار های afc لیگ 18 تیمیه.در کنار بقیه پارامتر ها
چه جالب ما تازه الان فهميديم منافع ملي چيه؟!!
عكس امضا را داشته باش!!!!
ای بابا قبول کنید لیگمون لایق 3 سهمیه هم نیست...!
این دیگه چه ربطی به هوادار یه تیم بودن داره ؟!!
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
لیگی که تیم های معتبرش حتی یه ورزشگاه اختصاصی خوب ندارن رو چه به حضور در میادین بین المللی...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)