تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: انتخاب بين دانشگاه هاي تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

سلام
    من با این موضوع که هیچ وقت رشته رو فدای دانشگاه نکن موافق نیستم !!!
    آره بین دانشگاههای تهران این کارو نکن
    ولی واقعا به نظر من مثلا آدم به خاطر رشته بخواد بره خوابگاه و یه شهر دیگه و این حرفا در حالی که یه رشته دیگه رو توی یه جای خوب قبول می شه اصلا نمی ارزه
    در ضمن من معتقدم این علاقه هایی که بچه های کنکوری نسبت به یه رشته بروز می دن خیلیش واقعی نیست !! و ناشی از تصورات ذهنیشون نسبت به اون رشته است در حالی که اصلا اطلاعی درباره اون رشته ندارن !!! اگه تحقیق کردید و کاملا می دونید که فلان رشته رو دوست دارید که هیچ ...ولی برای من به شخصه خیلی از تصوراتم نسبت به رشته ها غلط بود
    و این رو وقتی فهمیدم که رفتم دانشگاه و از نزدیک دانشجو های اون رشته هارو دیدم !
    راستی برای اینکه بفهمی واقعا یه رشته رو دوست داری یا نه اگه به واحد هایی که باید پاس کنی نگاه کنی خیلی کمک می کنه !!!

برتری دانشگاه ها با توجه به رشته ها تغییر می کنه
    ولی در کل اینجوری تو ذهن مردم جا افتاده که شریف اول بعد تهران بعد امیرکبیر بعد علم و صنعت بعد خواجه بعد بهشتی !!!
    که البته هیچ معیار علمی ای نداره !!!

از لحاظ غیر علمیو جو و این حرف ها هم بین تهران و امیرکبیر (چون این دوتا جا رفت و آمد دارم می تونم مقایسه کنم) به نظر من به وضوح تهران بهتره ...

جو امیرکبیر خیلی درسیه .... تهران خیلی باز تر و آزاد تره و شاد تره
    فضا سبز و کلا محیط امیر کبیر خیلی گرفته است !! همش ساختمون ...!!
    امیر کبیر توطرحه !!!
    و...

موفق باشی

2. 2 کاربر از 'dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran - Rasht

پيش فرض

ممنون از همه که پارسال کمکم کردن ، الان دارم سخت افزار خواجه نصیر می خونم و خیلی خیلی هم راضیم از رشتم و دانشگاهم

4. این کاربر از mahmoodonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

به نظر من هر دو «رشته» و «دانشگاه» رو باهم در نظر بگیر. خصوصا اگر قصد اپلای داری، دانشگاه به دو دلیل کمک میکنه : 1- اعتبارش و 2- محیط دانشگاه از جو اپلای داشتن و سطح درسی همکلاسی هات (که تو سطح درسی شما هم اثر خواهد داشت).
    در ضمن به نظر من بچه ها قبل از ورود به دانشگاه اونقدر ها هم نسبت به رشته شون شناخت ندارند و مثلا بچه های ریاضی به جز رشته های مهندسی عمران، مکانیک و برق، شناخت خوبی نسبت به سایر رشته ها ندارند. بنابراین علاقه رو فدای دانشگاه نکن مصداق داره، اما نه 100%

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    به نظرتون من برای الکترونیک، 3 تا دانشگاه خواجه و بهشتی و صنعتی اصفهان رو با چه ترتیبی بزنم؟
    یکی از بچه ها میگه اینجوری بزن: صنعتی اصفهان--بهشتی---خواجه نصیر
    بقیه هم اگه میشه نظرشون رو بگن که واسه برق کدوم بهتره؟

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    به نظرتون من برای الکترونیک، 3 تا دانشگاه خواجه و بهشتی و صنعتی اصفهان رو با چه ترتیبی بزنم؟
    یکی از بچه ها میگه اینجوری بزن: صنعتی اصفهان--بهشتی---خواجه نصیر
    بقیه هم اگه میشه نظرشون رو بگن که واسه برق کدوم بهتره؟
    شما محل سکونتت رو زدی تهران بعد داری میری صنعتی اصفهان...به نظر من اشتباه محضه! ببین به نظر من اول دو تا دانشگاه تهران رو بزن بعد برو سراغ صنعتی اصفهان...من نظرم اینه که حتی اول خواجه نصیر رو بزنی...به دو دلیل:
    1-تجربه نشون داده بچه های اول خواجه نصیر رو میزنن بعد بهشتی...یعنی بچه های با رتبه ی بهتر میرن خواجه نصیر
    2-بهشتی اومده سه تا گرایش درست کرده واسه خودش که این ریسکه...شما فرض کن رفتی دانشگاه یهو از قدرت خوشت اومد...این امکان داره ها...در این صورت تو شهید بهشتی باید بیفتی دنبال دردسرهای تغییر رشته و این صحبتا...پس بهتره خواجه نصیر رو اول بزنی با خیال راحت که ایشالا گرایشت رو تو دانشگاه مشخص کنی نه الان که تقریبا هیچی از برق نمی دونی....
    اما خواجه نصیر نسبت به بهشتی یه امتیاز منفی داره اونم اینه که خیلی پراکنده است به خاطر همین چطوری بگم اخه در یک کلام بهشتی دانشگاه تره! ولی در نهایت من اگه جای شما بودم اول خواجه نصیر رو می زدم....در ضمن تهران و علم و صنعت و ... رو هم بزنی حتما ها!!!موفق باشی

8. 2 کاربر از AHRokal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما محل سکونتت رو زدی تهران بعد داری میری صنعتی اصفهان...به نظر من اشتباه محضه! ببین به نظر من اول دو تا دانشگاه تهران رو بزن بعد برو سراغ صنعتی اصفهان...من نظرم اینه که حتی اول خواجه نصیر رو بزنی...به دو دلیل:
    1-تجربه نشون داده بچه های اول خواجه نصیر رو میزنن بعد بهشتی...یعنی بچه های با رتبه ی بهتر میرن خواجه نصیر
    2-بهشتی اومده سه تا گرایش درست کرده واسه خودش که این ریسکه...شما فرض کن رفتی دانشگاه یهو از قدرت خوشت اومد...این امکان داره ها...در این صورت تو شهید بهشتی باید بیفتی دنبال دردسرهای تغییر رشته و این صحبتا...پس بهتره خواجه نصیر رو اول بزنی با خیال راحت که ایشالا گرایشت رو تو دانشگاه مشخص کنی نه الان که تقریبا هیچی از برق نمی دونی....
    اما خواجه نصیر نسبت به بهشتی یه امتیاز منفی داره اونم اینه که خیلی پراکنده است به خاطر همین چطوری بگم اخه در یک کلام بهشتی دانشگاه تره! ولی در نهایت من اگه جای شما بودم اول خواجه نصیر رو می زدم....در ضمن تهران و علم و صنعت و ... رو هم بزنی حتما ها!!!موفق باشی
    خیلی ممنون
    نه به جون خودم یه چیزایی از الکترونیک میدونم همینجوری نمیرم محاله تغییر رشته بدم
    باشه اون دانشگاهای بالاترم میزنم با اینکه احتمالش تقریبا" صفره .(با 1522 منطقه1)
    بعد به نظرتون بعد از صنعتی اصفهان،شیراز رو بزنم خوبه؟(چون ظرفیتای برق امسال خیلی کم شده ممکنه هیچ کدوم از اونا قبول نشم!)
    Last edited by Peji2010; 07-08-2011 at 00:09.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون
    نه به جون خودم یه چیزایی از الکترونیک میدونم همینجوری نمیرم محاله تغییر رشته بدم
    باشه اون دانشگاهای بالاترم میزنم با اینکه احتمالش تقریبا" صفره .(با 1522 منطقه1)
    بعد به نظرتون بعد از صنعتی اصفهان،شیراز رو بزنم خوبه؟(چون ظرفیتای برق امسال خیلی کم شده ممکنه هیچ کدوم از اونا قبول نشم!)
    ببین دوست عزیز الکترونیک با اون چیزی که فکر میکنی میدونی خیلی فرق داره به نظر منم یه دانشگاهی برو که بعد از ترم 5 انتخاب گرایش داره

11. 3 کاربر از aazp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون
    شما اولا که نباید اصلا بی گدار به آب بزنی....چون رتبه ات خوبه نسبتا به نظر من 100 تاش رو پر کن....حیفه چون! بعد از صنعتی اصفهان ، آره شیراز خوبه بعد تبریز بعد فردوسی....البته عباسپور رو هم براش یه جایگاهی در نظر بگیر....هر چند که انتخاب شما تو همون خواجه نصیر یا بهشتی بسته می شه....

13. این کاربر از AHRokal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست عزیز الکترونیک با اون چیزی که فکر میکنی میدونی خیلی فرق داره به نظر منم یه دانشگاهی برو که بعد از ترم 5 انتخاب گرایش داره
    خب قبل از انتخاب رشته دیگه تا حد دکترا که لازم نیست از الکترونیک اطلاع داشته باشم،خیلی از کتاباشو تو دوره راهنمایی خوندم ،دبیرستانم میخوندم فقط امسال که باید برای کنکور میخوندم نتونستم کارای برقی بکنم.درباره ی سایر گرایشا هم تحقیق کردم تا حدودی تفاوتهاشون برام روشن شده.
    البته در هر صورت شما تجربتون بیشتره منم سعی میکنم اول دانشگاهایی رو که گرایشاش جدا نیست بزنم.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب قبل از انتخاب رشته دیگه تا حد دکترا که لازم نیست از الکترونیک اطلاع داشته باشم،خیلی از کتاباشو تو دوره راهنمایی خوندم ،دبیرستانم میخوندم فقط امسال که باید برای کنکور میخوندم نتونستم کارای برقی بکنم.درباره ی سایر گرایشا هم تحقیق کردم تا حدودی تفاوتهاشون برام روشن شده.
    البته در هر صورت شما تجربتون بیشتره منم سعی میکنم اول دانشگاهایی رو که گرایشاش جدا نیست بزنم.
    ممنون.
    من خودم تو دانشگاه از الک خصوصا بخش دیجیتالش خیلی خوشم اومد و علاقه مند تر هم شدم.
    در ضمن برنامه آموزشی بعضی دانشگاها داره تغییر میکنه مثلا امیرکبیر و فکر کنم شریف از امسال به جای گرایش الک گرایش های الک آنالوگ و دیجیتال دارند که خیلی هم با هم فرق دارن و مثه اینکه کم کم دانشگاهای دیگه هم این کار رو خواهند کرد

16. این کاربر از aazp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •