تو مشخصات هوم تیوتر پایونیر rs-70 نوشته شده HDMI Repeater
نمیدونم این یعنی چی؟
-در مورد home repeater يا يك جورايي همون home extender در واقع دستگاهي كه كارش اينه كه ميتونيم به جاي داشتن يك سيم بلند hdmi دو تا سيم داشته باشيم و اين دستگاه رو بين مسير قرار ميديم بدون افت در سيگنال و...
حالا پايونر اين قابليت رو داره يعني يك زماني سيم hdmi تون خيلي خواست بلند باشه كه معمولا با افت كيفيت مواجه ميشه ميتونيد كوچكتر تهيه كنيد وبزنيد به پشت رسيور دستگاه وازش خروجي بگيرين با يك كابل ديگه .gif)
-شما ميتونيد يك خروجي از پلير بدين به رسيور واز رسيور rs-70 بدين به hdtv تون
-همون خروجي hdmi از پليرتون به رسيور صدا رو هم منتقل ميكنه مگه اينكه بخواين جداگونه صدا بدين ميتونيد با كابل اپتيكال هم اينكار رو بكنيد گويا
اگر بخوام صدای تی وی از هوم تیوتر پخش بشه از همین ورژن 1.4 میشه استفاده کرد؟
خوب بحث اينجاست كه شما براي استفاده از قابليت برگشت صدا در ورژن 1.4 بايد همه ست ها اين قابليت رو داشته باشند hdtvتون اگه 1.4 هست بله ميتونيد از همون كابل استفاده كنيد در غير اينصورت بايد دنبال خروجي صداي اپتيكال و يا استريو معمولي باشين
چون کابلها رو از المان دارم سفارش میدم بیارن دونستن نیاز دقیق از نظر ورژن و تعداد و طول کابلها کمک بزرگی به من هستش.
خودم یک کابل 1.5 متری برای ارتباط تی وی و هوم تیوتر و یک کابل 5 متری برای ارتباط با کامپیوتر و یک کابل 1 یا 2 متری برای ارتباط با ریس.... همه از ورژن 1.4 رو در نظر دارم.
اگر توصیه خواصی بنظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
-چون دارن از اون طرف ميارن خوب قطعا 1.4 بيارين چون قابليت 1.3رو هم دارند وزماني بدردتون خواهند خورد
-بخ نظر من از خريد كابل هاي بلند صرفه نظر كنيد همين rs-70 قابليت repeater رو داره
-در پايان باز هم سوالاتون رو اينجا مطرح كنيد دوستان متخصص تري هستند شايد نظرات وجواب هاي متفاوتي گرفتين .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید