تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: دیگه خسته شدم یعنی راهی نیست

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من به خدا گیج شدم
    شما یه بار میگید میخواید بازی ها رو تحت شبکه Lan بازی کنید . یه بار میگید میخواید بازی هایی که فقط میشه آنلاین زد رو خودتون با سرور مجازی شبکه کنید .
    اول سوالتون رو دقیق مشخص کنید چیه ، الان بیشتر بازیهای جدیدی که قابلیت شبکه داشته باشن به راحتی میشه Lan بازی کرد .
    Last edited by *Ali*; 08-08-2010 at 11:50.

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    شما درست میگید من شما رو گیج کردم
    سوال خود را دباره مطرح میکنم

من دو تا بازی دارم که یکی از ان بازی ها به نام Grand Ages Rome رو میشه انلاین از طریق اینترنت بازی کرد و بازی دیگر به نام Supreme Commander 2 هم میشه به صورت مالتی پلیر بازی کرو ولی از نوع شبکه (LAN)

حالا من میگم که تو بازی اول یه سرور مجازی درست کنم که بشه بازی گول بزنی و فکر کنه تو اینترنت هست و بعد بشه دو نفره بازی کرد
    برای بازی دوم هم هر وقت رو مالتی پلیر کلیک میکنم و بعد وارد قسمت هاست میشم از بازی میپره بیرون من چند بازی هم که مالتی پلیر و مال سال های 2009 به بعد هست نمیشه هاست شد ولی وارد قسمت جوین ان میشود

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در مورد Grand Ages Rome چون بازی نکردم فقط میتونم بگم نمیشه یه بازی امکان بازی آنلاینش باشه اما امکان بازی تحت شبکه ش نباشه ؟!؟ شما میشه یه توضیح مختصر بدید برای آنلاین زدن این بازی چه مراحلی رو طی میکنید ؟ چون آنلاین زدن و Lan در یک بازی عموما تفاوت چندانی ندارن
    برای Supreme Commander 2 هم پیشنهاد میکنم یک بار با نرم افزار Game ranger امتحان کنید و ببینید برای بازی آنلاینش مشکلی ایجاد میکنه یا نه . برنامه رو از اینجا دانلود کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد سوال اولتون منظورم از lan همان کابل شبکه میباشد
    در مورد سوال دومتون برنامه چکار میکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما Grand Ages Rome رو گفتید از طریق اینترنت بازی میکنید من هم پرسیدم برای این کار توی بازی چه مراحلی رو رد میکنید . در قسمت مولتی پلیر سرور ها رو پیدا میکنید ، آی پی میزنید یا از نرم افزاری چیزی استفاده میکنید . جایی نپرسیدم منظورتون از Lan چیه .
    برنامه Gameranger هم برای آنلاین زدن خیلی از بازیها استفاده میشه و بازی های
    Supreme Commander و Sumpreme Commander Forged Alliance رو ساپورت میکنه میخواستم برنامه را نصب کنید و ببینید برای انجام بازی تحت اینترنت ، خود برنامه چه کارایی میکنه که همون کارا رو برای Lan هم انجام بدید .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •