تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: رشد چشمگیر فروش پلاسماها در سال 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید پریدم وسط دعوا ... راستی سلام این اولین پست من تویه این تاپیک هستش
    چون بحث در مورد پلاسما بود به خودم اجازه دادم یه چیزی بگم.
    شرکت LG جدیدترین پلاسما شو وارد بازار کرده که PG 650 است.
    این مدل کاملا شبیه LEDال جی طراحی شده یعنی با ظاهری بدون لبه و کنتراست 1:300000 و هرتز 600 در ضمن ورودی یو اس بی هم داره که با این توضیحات فکر کنم تحولی در دنیای پلاسما باشه و به نظر من این مدل بهترین پلاسمایی است که تا حالا تولید شده . در ضمن تونسته تا حدودی مشکل گرمای تولیدی رو هم کم کنه.
    بخششی وجود نداره
    پستهاتون فقط باید در مورد موضوع تاپیک باشه
    اینجا جای تبلیغ فروشنده ها نیس
    کاربرای این فروم انقدر اطلاعاتشون رفته بالا که با تبلیغای آبکی شماها گول نمیخورن
    دفعه دیگه از این پستها دیده بشه گزارش میکنم

2. 3 کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز در مورد ایرادها و مزایاهای پلاسما بحثهای مفصلی شده که میتونی به فروم پلاسما مراجعه کنید.
    اما در مورد سایتهای غولی که گفتید مگه هر چی این سایتهای به قول شما غول میگن چشم بسته باید قبول کرد؟؟؟ یعنی سایتها برای شما تصمیم میگیرند !!!
    دوست عزیز در مورد پلاسماها بحث های زیادی شده اما مثل اینکه شما در جریان این بحثا نیستی
    بهتره خودتون یه سری به تاپیکای پلاسماها بزنید
    این سایتا که بهش اشاره شدبا دقیق ترین دستگاه های اندازه گیری مو رو از ماست میکشن بیرون
    و بیشترشون فعلا پلاسماهارو بهترین تلویزیون میدونن
    شما یه ذره اطلاعاتت رو بیشتر کن بعد بیا با هم بحث کنیم

4. 5 کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

13

دوستان محترم لطفا ملایم تر با هم بحث کنید اگر مطلبی رو با دلیل و منطق ارائه بدین مطمئنا کسایی که به دنبال حقیقت باشن استفاده میکنن در غیر اینصورت اصراری برای توجیه کسی نیست.
    از این به بعد با پستهای توهین آمیز علاوه بر پاک شدن پست با اخطار برخورد میشه.
    موفق باشید.

6. 12 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه پس حتما باید بشینه حرفای فن بویایی مثل شمارو گوش کنه که بند نافشو با سونی زدن!!!
    میخوای یکی از پستاتو پیدا کنم اینجا واست بزارم؟ البته پست که نیست بیشتر شبیه آگهی تبلیغاتی میمونه!!

حالا فکر میکنی اینجا کسی میتونه با تو بحث کنه!؟ پس برو دنبال کارت اسپم نزن!

لازمه ی یک بحث فنی و پیشرفته نیاز به آرامش و رعایت حفظ حرمت و ادب است نه اینکه به هر طریق و بدون اطلاع لازم اون هم با این لحن بخوای به همه گیر بدی ؟؟
    متاسفانه شما تو تمام بحثها باهمه مشکل داری ؟

8. این کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز در مورد پلاسماها بحث های زیادی شده اما مثل اینکه شما در جریان این بحثا نیستی
    بهتره خودتون یه سری به تاپیکای پلاسماها بزنید
    این سایتا که بهش اشاره شدبا دقیق ترین دستگاه های اندازه گیری مو رو از ماست میکشن بیرون
    و بیشترشون فعلا پلاسماهارو بهترین تلویزیون میدونن
    شما یه ذره اطلاعاتت رو بیشتر کن بعد بیا با هم بحث کنیم

دوست عزیز همه حق دارن نظر بدن و نظر همه قابل احترام هست.وهیجکس نمیتونه بگه که اطلاعاتش از همه بیشتره !! اصلا موضوع این تاپیک یه چیز دیگه است بحث در جای خودش محفوظ نه اینکه به اطلاعات دیگران اشکال بگیریم ؟ خوب این فروم برای همینه که اطلاعاتمون بره بالا مگه غیر از اینه ؟

10. 4 کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سال ها قبل که تلویزیون های صفحه تخت بتازگی تولید شده بود تفاوت های چشمگیری بین آنها دیده می شد.

Plasma

مزایا :
    زمان عکس العمل بسیار کم- کیفیت رنگ و تصویر خوب - نمایش بسیار خوب رنگ مشکی - مقاوم بودن صفحه نمایش در مقابل ضربه

معایب :
    ماندگاری تصویر - مصرف برق زیاد - درخشندگی کم

LCD

مزایا :
    درخشندگی زیاد - وضوح تصویر بسیار خوب

معایب :
    نامناسب برای تصاویر سریع - نمایش ضعیف رنگ مشکی - زاویه دید محدود -ضعیف بودن صفحه نمایش در مقابل ضربه- قیمت زیاد

متاسفانه تنها عیبی که از عیوب بالا توسط چشم یک خریدار معمولی در فروشگاه های پر نور قابل رویت بود فقط برتری درخشندگی LCD بر Plasma بود به همین دلیل از ابتدا بازار فروش LCD همیشه بهتر بود.

اما با گذشت ده سال و پیشرفت تکنولوژی بسیاری از عیوب فوق کاملا و یا عمدتا در هر دو مورد از بین رفته است و هر دو تلویزیون در محصولات رده بالای مارک های خوب تصاویر مناسبی را عرضه می کنند .

می توان با بررسی تمام موارد هم اکنون برای بیننده های معمولی بدون نیازهای خاص و بدون وسواس کیفیت تصویر LCD های خوب از مارک های معتبر را با Plasma تقریبا برابر دانست .اما برای افراد وسواسی و در صورتی که تفاوت ها با تجهیزات دقیق اندازه گیری شود هنوز برتری اندکی در Plasma وجود دارد

دلایل اصلی رشد فروش Plasma

1- رفع عیب اصلی کمبود درخشندگی و تاثیر آن در فروشگاه ها
    2- ورود تکنولوژی LCD با نور LED به دو صورت حاشیه ای و پشتی ( که اشتباها به آن تلویزیون LED گفته میشود) و عنوان شدن برتری های آن بر LCD خود باعث کاهش بازار آنها شده است
    3-ورود تکنولوژی 3D و نیاز آن به زمان واکنش بسیار کم صفحه نمایش (برتری Plasma )
    ضمن آنکه رشد فروش در تلویزیون های 2D نیز کاملا مشهود بوده است.

در انتها از دوستان تقاضا دارم توصیه Alucard عزیز را در هنگام ارائه اطلاعات و نظرات حتما به خاطر داشته باشند تا بتوان این سایت رابه عنوان بهترین مرجع و پایگاه اطلاعات فارسی زبان ( مشابه Avsforum ) حفظ نمود.

12. 7 کاربر از zendar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

10 دقت کن

بخششی وجود نداره
    پستهاتون فقط باید در مورد موضوع تاپیک باشه
    اینجا جای تبلیغ فروشنده ها نیس
    کاربرای این فروم انقدر اطلاعاتشون رفته بالا که با تبلیغای آبکی شماها گول نمیخورن
    دفعه دیگه از این پستها دیده بشه گزارش میکنم
    ببین عزیزم درسته من فروشندم اما من که از شرکت ال جی پول نمی گیرم واسش تبلیغ کنم. در ضمن اکثر کسایی که این جا پست می ذارن اطلاعاتشون رو از سایت های مختلف کپی می کنن ولی من اطلاعات روا ز نزدیک بودن با تلویریون ها بدست می یارم و تمام چیزی هم که نوشتم حقیقت بوده و شاید شما هنوز این مدل رو ندیدی و باز هم می گم که این مدل بهترین پلاسمایی هست که تا حالا تولید شده

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

ببین عزیزم درسته من فروشندم اما من که از شرکت ال جی پول نمی گیرم واسش تبلیغ کنم. در ضمن اکثر کسایی که این جا پست می ذارن اطلاعاتشون رو از سایت های مختلف کپی می کنن ولی من اطلاعات روا ز نزدیک بودن با تلویریون ها بدست می یارم و تمام چیزی هم که نوشتم حقیقت بوده و شاید شما هنوز این مدل رو ندیدی و باز هم می گم که این مدل بهترین پلاسمایی هست که تا حالا تولید شده
    مدلی به اسم PG650 تو محصولای 2010 ال جی من پیدا نکردم فکر کنم شما منظورت PJ650 بوده که اصلا پلاسمای Full HD نیست و رزولوشن واقعیش به 1080p نمیرسه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •