کسی نمیدونه ؟!
کسی نمیدونه ؟!
مشاور مدرسه ما که امروز پیشش بودم می گفت تاثیرش برا اونا شبیه نصف سهمیه شهیده که خیلی بدردشون میخوره![]()
اصفهانم ظرفیت شبانه هاش در حد دو سه نفر هست
خیلی غصه نخور این بومی گزینی شبانه به ضرر من بیچاره هم هست
آره دیگه توی دفترچه هست که.ص 39
واسشون توی دانشگاه ها ظرفیت جدا در نظر گرفتن.
نه نه نهسهمیه مناطق فقط تاثیرش توی رتبتون بود که دیدید
![]()
اون بومی گزینیه که برا قبولیتون تاثیر داره ...![]()
دوستان سلام
کلا چیز خیلی خوبیهاین سهمیه ی مناطق محروم چطوریه تاثیرش ؟
فقط تو تعیین رتبه تاثیر داره یا تو انتخاب رشته هم مدنظر قرار میگیره ؟
ازش استفاده کن
ولی بدرد من که نخورد
وقتی کد اون رشته ای که توی سهمیه مناطق محروم هست رو بزنی و جای خوب باشه و شما هم رتبه بدی نداشته باشی احتمال قبولیت رو میبره بالا
مثلا نفت داشنگاه صنعت نفت خیلی زور بزنی با 2800 قبول میشی
دوست من با 3800 و زدن سهمیه نفت دانشگاه صنعت نفت از روی کد رشته مناطق محرومش قبول شد
تاثیراش اینجوریه
اشتباه می کنیدبا این نسبت پذیرش انجام میشه از داوطلب های مناطق در 60 درصد سهمیه ی خودشون(40 درصد که مال خانوداده شهداس که
خالی میمونه اکثرا که اونم باقی مونده رو باز میدن به مناطق)
40% سهمیه رزمندگانه که از زمان جنگ تا حالا قانونش همین جور مونده
خانواده شهدا سهمیه اش 5% اضافه بر ظرفیت اعلام شده هست
یعنی اگه جایی 100 نفر می گیره می تونه علاوه بر 100 نفر ، 5 نفر هم از سهمیه شاهد بگیره
البته ممکنه کسی شاهد باشه ولی بدون استفاده از و با رتبه خودش جز اون 100 نفر قرار بگیره
علی علی
سلام !
ممنون از پاسختون . نه من خودم اصفهانم . اینو واسه یه چیز دیگه پرسیدم .
فقط یه سوال دیگه : الان من از کجا بفهمم فلان رشته واسه مناطق محروم سهمیه داره یا نه ؟! (بعد این سهمیه جدا از سهمیه ی کلی دانشگاهاس مثه سهمیه ی شاهد یا نه ؟)
Last edited by AmiIin; 05-08-2010 at 17:04.
دوستان سلام
توی دفترچه انتخاب رشته کد رشته های مناطق محروم رو نوشتهفقط یه سوال دیگه : الان من از کجا بفهمم فلان رشته واسه مناطق محروم سهمیه داره یا نه ؟! (بعد این سهمیه جدا از سهمیه ی کلی دانشگاهاس مثه سهمیه ی شاهد یا نه ؟)
فکر کنم بعد از روزانه ها باشه
علی علی
ما تهرانی ها همیشه بهمون ظلم شده
شهرستانی ها اول میریزن رشته های خوب تهران رو تسخیر میکنن بعدش میرن مناطق خودشون چون بومی هستن راحت قبول میشن . تهرانی ها از اینجا رونده از اونجا مونده میشینن در و دیوار رو تماشا میکنن.
![]()
دقیقا همینجوریه.
آخرش هم همه چیز سر تهرانیای بدبخت خراب میشه که شما امکانات دارید فلان دارید بهمان دارید ما نداریم. چه امکاناتی داریم آخه ما اینجا.
همینایی که میان تهران واسه درس خوندن 4 سال میمونن و احتمالا 2 سال دیگه واسه فوق. خانواده هاشونم میان اینجا. همینجا هم زن میگیرن و خلاصه این میشه جمعیت تهران میشه 15 میلیون. زور میزنن با تشویق و اینا تهران رو خلوت کنن.
شهرستان هم میری که چشم دیدن تهرانیا رو به هیچ وجه ندارن.
خلاصه این خانه از پایه ویران است...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)