نه من يه كدي ميخوام كه خودم فعال و غير فعالش كنم اگه بخوام هر دفعه زنگ بزنم 700 نميارزه
دوستان هم فكري كنين
نه من يه كدي ميخوام كه خودم فعال و غير فعالش كنم اگه بخوام هر دفعه زنگ بزنم 700 نميارزه
دوستان هم فكري كنين
عزیز شما لازم نیست هر دفعه زنگ بزنید ۷۰۰ کافیه یک بار این کا رو انجام بدبد.مهم پسورده فقط.اگر بدست بیاری تمومه.زنگ بزن بپرس پسوردش چطوریاس نه اینکه هر دفعه زنگ بزنی فعال کنیش
موقعي كه تماس گرفتم 700بگم چه رمزي رو ميخوام؟
سلام.. شايد نرم افزاري باشه كه وقتي نصب مي كنين ديگه نشه ؛ باهاش جايي تماس گرفت..
بهتره يه تاپيك تو قسمت درخواست نرم افزار موبايل بدين..
موفق باشين..
البته من فکر می کنم اون کدها غیرفعال شده
ولی زنگ بزن بپرس برای مسدودسازی تماسهای خروجی باید چکار کنی ، احتمالا راهنماییت می کنن
بهتره قبل از پست دادن ، پست اول رو دقیق بخونید
درسته حق با شماست دقت نكردم.. ولي جالبه ؛ داره به پست 20 تُم نزديك ميشه ولي شما هنوز به
كدي نرسيدين..
موفق باشين..
خب چرا میخوای سواریه بیخود بدی بهشونيه جورايي روم نميشه گوشي رو بهشون ندم مجبورم روزي چندتا شارژ بگيرم
با آدم پررو باید مثل خودش رفتار کرد
چي بگم بعضيا فكر ميكنن همه مال ااموال مردم ارث پدرشون هست
خب چرا میخوای سواریه بیخود بدی بهشون
با آدم پررو باید مثل خودش رفتار کرد
بعد موضوع ديگه هم اينه كه من كد سيكورتي گوشي رو هم فراموش كردم
نمیخوام بحث رو منحرف کنم ولی یه کم به خودت جرات بده.من به شخصه چه دختر باشه چه پسر تا کلمه ی "گوشیت" از دهنش بپره میگم شارژ ندارم.در ضمن اگر این سرویس غیر فعاله میتونی از fixed dialing هم استفاده کنی.یعنی فقط میتونی با شماره هایی که خودت تعیین میکنی تماس خروجی داشته باشی و sms بدی.این سرویس مربوط به خود سیم کارته و برای فعال کردنش نیاز به pin2 داری.
Last edited by alipencia; 06-08-2010 at 13:38.
ممنونم عزيزم واقعا آدم از دست اين افراد پررو چيكار كنه گوشي آدم مثل لباس زير ميمونه نبايد كسي به خودش اجازه بده درخواست كنه
عزيزم ميشه همين سرويس رو كه گفتي برام توضيح بدي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)