8400 186تومن
9400 225 تومن
2 مگ کش 40 تومن ارزش داره
8400 186تومن
9400 225 تومن
2 مگ کش 40 تومن ارزش داره
بايد ديد 2 مگ كش ارزش اين 40 تومن تفاوت رو داره يا نه
واقعا امروزه دیگه قدرت پردازنده های مرکزی در تمام تست ها تاثیر مستقیم زیادی فریم بازی ها نداره البته با اختلاف قیمت 150 تا 200 تومانی بین یک دو هسته ای معمولی با یک 4 هسته ای.
حالا اگه همین پول خرج گرافیک بهتری بشه این تفاوت فریم دیگه به 10 تا 15 فریم میرسه.
باید قبول کرد که دیگه امروزه برنامه نویس ها برای پردازش موازی به GPU رو اوردن. حتی شرکت بزرگی مثل ADOBE هم در نسخه ی CS4 و CS5 از قدرت پردازش GPU استفاده کرده و فقط مقداری از پردازنده ی مرکزی استفاده کرده.
اینکه نرم افزاره دیگه چه برسه به بازی! و اینهم فقط به دلیل قدرتمند و پیچیده شدم معماری GPU هاست که امروزه به 2 تا 3 ترافلاپ رسیده.در حالی که cpu ها چند سالی هست ساختارشون تحولی نداشته.
این هم در نظر بگیرید که من درباره ی اهمیت پردازنده ی مرکزی در بازی صحبت میکنم.دیگه میزان اهمیت کش اونها در بازی که اهمیت چندانی نداره!
اصلا نداره .اینتل عادتشه که با یه تغییرکوچک تفاوت قیمت بالا ایجاد کنه
پس بالاخره متوجه شدی؟! البته به لیستت Nvidia و نام گزاری های مسخره ی GTX و GT و GTS و ... رو هم اضافه کن!!! این ها بهانه ی بزرگی برای پوشاندن قیمت های فضایی محصولات این شرکتهاست.
نه nvidia این طوری نیست تکنولوژیش از ati بالاتره .انگاری با nvidia , intel دشمنی
نه اونقدرا!! در مورد محصولاتشون من هیچ تعصبی ندارم و برتری و ایراد هر کدوم رو میگم .
مثلا من تکنولوژی بالاتر و پردازنده های بی نقص اینتل رو در برابر AMDواقعا قبول دارم.اما واقعا با قیمت جور در نمی یاد!! اما راجع بع تکنولوژی بالاتر انویدیا نه! البه فعلا ATi یه قدم جلوتره.شاید سال دیگه انویدیا باشه..مثل سری 3و افتضاح سری 2 کارتهای ATi که همرو سمت انویدیا سوق داد.در اخر همه چی از قیمت و تکنولوژی به نفع ماست دوست عزیز
(البته اینم بگم که قبلا که دستم تو جیب بابام بود و اون خرج سیستم رو میداد من به شدت طرفدار انیتل و انویدیا بودم. چون فقط سیستمم رو با قوی ترین قطعات بروز میکردم و تفریح میکردم.تا سری 8xxx انویدیا هم همراهش بودم.ولی از وقتی مستقل شدم و قدر پولو فهمیدم یواش یواش به سمت AMD/ATi اومدم تا به امروز که طرفدار برندشم و امضام هم که دیگه...!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)