دوستان برای من یه سوال اساسی پیش اومده این که ازبین این سی پی یو ها کدوم بهتره
AMD PHENOM II X6 1055یاAMD PHENOM II X4 965یاIntel Core I5
بستگی به کاربرد شما داره، 1055T تو رندرنیگ عملکرد بهتری نسبت به Core i5 750 از خودش نشون داده ولی برای بازی اینطوری نیست، پردازندههای ۶ هستهای AMD برای video encoding و 3D rendering خیلی قوی هستند ولی برای کاربردهای عمومی و همینطور بازی Core i5 عملکرد بهتری داره و در مجموع انتخاب مناسبتریه، ۹۶۵ هم با توجه به قیمتش پردازنده با ارزشیه ولی اگه کار رندرینگ داشته باشید 1055T , Core i5 انتخاب بهتری هستند برای شما.
1055T تکنولوژی توربو کور هم داره که شبیه توربوبوست اینتل هستش با این تفاوت که عملردش ضعیفتره(حداکثر ۱۲.۵ درصد افزایش فرکانس) و مصرفش هم نسبت به توربوبوست اینتل بالاتره، مجموعا" Core i5 اینتل برای کار عمومی و بازی و 1055T برای کار رندرینگ و کارهای سنگین مناسبن، البته با توجه به قیمت تموم شده سیستم فکر کنم 1055T بهتر باشه! اگه کار گرافیک که میگی سنگین نیست ۹۶۵ هم انتخاب خوبی میتونه باشه(با توجه به قیمتش)
و در اخر مانیتور هست که شدیدا بین سامسونگ و الجی موندم.الجی بین2261 ,2262,2253 که الجی طرح هدیه دستگاه یو اس بی گیرنده دیجیتال تلویزیون برای کامپیوتر رو هم داده که مخصوص خرید مانیتورهای 22 اینچش هست که وسوسه کننده است! و سامسونگ هم 20500 رو مد نظر دارم ! حالا بگید از اینا سامسونگ یا الجی (طرح هدیه)؟؟؟؟
۲۲۶۱ نسبت تصویرش ۱۶:۹ هستش و زیاد مناسب کامپیوتر نیست، این مانیتور برای کنسولهای بازی مثل PS3 مناسبتره، تو اینها ۲۲۶۲ خوبه فکر کنم
یه سوال داشتم، برای کراس فایر حتما باید دو تا کارت گرافیک یه مدل با هم کراس فایر بشه؟
یه مدل نه ولی از یه خانواده باید باشن، بهتره که برای کراسفایر از یه مدل استفاده کنید چون پایداری بیشتری داره، ۵۷۷۰ با ۵۷۵۰ هم کراسفایر میشه ولی دوتا ۵۷۵۰ هم کراسفایر کنی نتیجه بهتری میگیری
جدول سازگاری کارتهای گرافیک برای کراسفایر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید