از راه DNS رفتم خیلی تاثیر داشت اینم تست سرعت جدید
ping 283 بود الان شد 248
از راه DNS رفتم خیلی تاثیر داشت اینم تست سرعت جدید
ping 283 بود الان شد 248
بهتره دی ان اس کانکشن رو اتومات باشه.
به جاش تو مودم دی ان اس دستی به صورت زیر داده بشه.
دی ان اس های پیشنهادی برای سراسر ایران:
اول دی ان اس پر سرعت شرکت مخابرات:
217.218.127.105
دوم دی ان اس پر سرعت بین المللی که ملاک تست پینگ خیلی از سرویس دهنده ها هم هست:
4.2.2.4
وقتی این دو تا دی ان اس رو به مودم بدید تمام دیوایس هایی که به صورت کابلی یا وایرلس به مودم وصل میشن اگه دی ان اس کانکشن اونا رو اتومات باشه این دو تا رو میگیرن.
![]()
Last edited by Exir; 03-08-2010 at 20:30.
شما از این برنامه نتیجه خوبی گرفتین . بهتره کار سرچ دی ان اس ها رو ماهی یکبار انجام بدیدو البته ضرورت نداره ولی توصیه میشه.
به محض انتشار نسخه نهایی firefox 4 از اون استفاده کنید.
با تشکر
بله تایید میشه +اینکه مخابرات فخیم بعضی مواقع قاط میزنه و از بس سیستم های مدرت استفاده میکنن ip ممکنه عوض بشه و شما میتونین توی اسپید تست اوی گوشه سمت چپ پایین ip خودون رو ببینید اگر تغییر کرد باید دوباره روشی که دوست خوبم مهرداد عزیز گفتن برید و پینگ بگیرید البته به سرور مورد بررسی و ترافیک هم بستگی داره.
با تشکر...
تغییر DNS واسه منم تاثیر داشت. صفحات زودتر باز میشن.
ممنون از دوستان.
اگه dns جواب نداد v -p-n هم گزینه مناسبیه
من DNS هایم رابه ترتیب به صورت زیر قرار دادم
81.12.49.100
217.218.29.3
217.218.155.104
ببینید این نرم افزار که توی تاپیک بهترین dns هست اغلب یه نتیجه رو به صورت مقایسه ای میده به این صورت که میگه dns x مثلا 60 درصد از dns y بیشتره پس شمااون اولی رو که x باشه رو تو کانکشنتون میزنید...لازم نیست همش رو بزنید و نباید به ترتیب گفته شده در کادر سمت راست بزنید ....سریعترین رو انتخاب کنید.
بدون اون نرم افزار هم میشه فهمید کدوم dns برای ما بهتره کافیه توی cmd با دستور ping به ip dns مورد نظر پینگ کنید سرعت ارسال درخواست شما تا dns به میلی ثانیه نمایش داده میشه که هر کدوم کمتر بود بهتره برای ما 4.2.2.4 زیاد جالب نیست میشه گفت همین ...217.218 در اکثر موارد بهترینه
این تاپیک را حتما بخوانید : سرعت لود شدن صفحات و ping اینترنت شما زیاد می شود
بهترين DNS Server ممكن براي سرعت مرور صفحات وب
http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=410943
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)