من پارسال كه سنجش واسم انتخاب كرد،تقريبا درست ازآب دراومد...به نظرمن اعتماد كن بهش..ولي باز شما بالاتر از اون حد هم حتما بزن...خيلي انتخاب رشته نميكنن....خيلي اهواز نميزنن...خلاصه خوشحال باش.(شاهد بودنم خوبه ها...
)
من پارسال كه سنجش واسم انتخاب كرد،تقريبا درست ازآب دراومد...به نظرمن اعتماد كن بهش..ولي باز شما بالاتر از اون حد هم حتما بزن...خيلي انتخاب رشته نميكنن....خيلي اهواز نميزنن...خلاصه خوشحال باش.(شاهد بودنم خوبه ها...
)
این سی دی انتخاب رشته ی کانون فردا میاد..
نه بابا حال کجا بود...تو هم برو امتحان کن، باور کن شریف رو راحت بهت پیشنهاد میده...(جدی گفتم)
اصلا قاتی داره این سنجش!!!
سال پیش با 450 شاهد نتونستن این رشته ها رو بیارن اونوقت من بیارم؟؟!!! عمرا
خب رتبه منطقه هم تاثیر داره تو گزینش(برعکس رتبه کشوری که تاثیر نداره!)
متشکر...امیدوارم شما هم جای خوبی قبول شید.توکلت به اون بالایی!
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
کاشکی اینجور باشه که شما میگید...ولی من هنوز هم بعید می دونم![]()
مسعود جان پیشاپیش بهت تبریک می گم .
بالاخره هر کس توی این مملکت تلاش کنه به خواستش میرسه ولی ازنظر من اون کسایی که شاهد حساب میشن (واقعا شاهدن ) حقشونه .
نه بابا بعيد ندون.حتي بالاتر اون چيزي كه ميگه هم امكانش هست دربياي.
ولي خيلي دوست دارم بدونم اين برنامه اي كه سازمان سنجش نوشته(اصليش نه مجازيش)جريان چطوريه؟خيلي نيخواد برنامه عظمت داشته باشه تا حقي از كسي ضايع نشه(كه البته ميشه)
اصلا بهش اطمینانی نیست . من شدم 8600 سهمیه انسانی بعدش بهم پیام نور پیشنهاد میده در حالی که احتمال قبول شدنم در شبانه دانشکده علوم اقتصادی حسابداری هم هستش . اگر قرار باشه به این بسنده کنید نمیتونید چیز مالی قبول بشید. حیف چهار تومن که دادیم بهش.
اگه کسی انتخاب رشته مجازی انجام داد لطفا عکسش رو هم اینجا بزاره تا اوضاع کلی پذیرش دانشجو دستمون بیاد.
ما سازمان سنجش ميگيم ها!بعد از اون من كه گفتم احتمال بالاترش هم هست
فکر کردی من پس چیو گفتم؟ سازمان مهاجرت رو گفتم؟!ما سازمان سنجش ميگيم ها!بعد از اون من كه گفتم احتمال بالاترش هم هست
آخه همچین میان میگن 95درصد پارسال عین همونی که بهشون مجازی دادیم در اومدند که آدم رو کاملا منحرف می کنند . من که اصلا این رو در نظر نمیگیرم و یه انتخاب رشته درست و حسابی بر اساس مشاوره و رتبه های سال قبل و البته یکم خوش بینی میکنم.
درست صحبت كن!اولا اينجا ما فقط نظرمونو ميديم اجبار نكرديم كه!بعدشم مال بابام نيست كه اين سازمان سنجش براساس تجربه گفتم!توام اگه نظري داري اظهار كن ولي حواست باشه اين جا چاله ميدون نيست!
Last edited by Lady Negar; 02-08-2010 at 22:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)