تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 52 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

باسلام ميشه بگي تيونر ديجيتال داره يا نه .
    Last edited by LIQUID_PRO; 10-08-2010 at 17:22.

2. این کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من ديروز يك 46 بدون گارانتي خريدم.روي جعباش يك برچسب داره كه نوشته wifi usb dongle in the box ولي احتمالا خودشون برداشتن.usb ضعيفي داره از لحاظ فرمت هايي كه ساپورت ميكنه AVCHD ,DivX وjpeg,mpeg4,و چند تاي ديگه . حاشيه هاي پانل كمي روشن تر از وسط هست . تصوير نسبتا خوبي داره ول رنگهاش كمي دقيق نيست. مشكي رو هنوز خيلي جاي بهبود داره ولي از اكثر تلويزيون هايي كه ديدم بهتره. ظاهر شيك با كلاسي داره كه از lg وsamsung خيلي خوشگل تره. ورودي خروجي هاش هم به غير از usb كه يك دونه هست كامله. سنسور IR در منتها اليه چپ هست كه گاها جلوش توسط مبلمان يا افراد سد ميشه! داخل آرم sony مثل سري W چراغ نداره و... ولي نهايتا مطمئن نيستم كه واقعا ارزش 600 يا 700 هزار تومن پول اضافه اي كه نسبت به مدل همرده اين ال سي دي توي مارك هاي ديگه پرداختم رو با توجه به امكانات پايين ترش داشته يا نه و اين كه تفاوت تصويرش انقر هست؟ به هر حال TV خوبيه ولي با توجه به "به به و چه چه" هايي كه شنيدم انتظار من بالا تر از اي بود و به شك افتادم كه شايد plasma انتخاب بهتر و خيلي به صرفه تري بوده!

---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

ضمنا يك سوال : ايا ex700 منوي مخفي داره؟ چطور باز ميشه ؟ ساعت كاركردش رو چطور ميشه فهميد؟

آيا حاشيه هاي پانل كه گفتيد كمي روشن تر از وسط هست تو نور محيط روشن قابل تشخيص هست يا نه ؟

4. 2 کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

من این تی وی رو دارم.

تیونر دیجیتال داره و خیلی عالی وبا کیفیت کانالها رو میگیره.

در مورد روشنایی لبه ها اصلا" اینطور نیست که محسوس باشه و اگه کسی راجع به این نوع ال ای دی اطلاعات نداشته با شه اصلا" متوجه نمیشه.حساسیت برای کسانی است که این تکنولوجی رو میشناسن و همش فکر میکنن که لبه ها روشنتره. البته اگه شدت نور پشت زمینه رو خیلی زیاد کنیم و اتاق هم تاریک باشه در صحنه هایی که اطرافش سیاه باشه یکم دیده میشه ولی در تنظیم نرمال بهیچ عنوان مشهود نیست.

و اما در مورد کیفیت تصویر و رنگها میشه اونو بدلخواه تنظیم کرد و بهترین حالت رو بدست آورد.
    در حالت کلی کارخونه یه سری تنظیمات خاصی رو قرار داده که من خودم شخصا" نپسندیدم و اونو تغییر دادم.

مثلا" motion flow و live color خاموش بود که من خودم تنظیم کردم و یا در مورد نور پشت زمینه روی 5 بود که من اونو 3 گذاشتم و یا روشنایی تصویر ماکزیمم بود من 80 گذاشتم و یا رنگ 50 بود 38 گذاشتم و البته خیلی چیزای دیگه که البته به سلیقه هم بستگی داره.

یه چیزی که خیلی تو کیفیت تاثیر گذاره سنسور نور محیطه که وقتی خاموش میکنی خیلی کیفیت تصویر بالا میره.

6. 9 کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.

من این تی وی رو دارم.

تیونر دیجیتال داره و خیلی عالی وبا کیفیت کانالها رو میگیره.

در مورد روشنایی لبه ها اصلا" اینطور نیست که محسوس باشه و اگه کسی راجع به این نوع ال ای دی اطلاعات نداشته با شه اصلا" متوجه نمیشه.حساسیت برای کسانی است که این تکنولوجی رو میشناسن و همش فکر میکنن که لبه ها روشنتره. البته اگه شدت نور پشت زمینه رو خیلی زیاد کنیم و اتاق هم تاریک باشه در صحنه هایی که اطرافش سیاه باشه یکم دیده میشه ولی در تنظیم نرمال بهیچ عنوان مشهود نیست.

و اما در مورد کیفیت تصویر و رنگها میشه اونو بدلخواه تنظیم کرد و بهترین حالت رو بدست آورد.
    در حالت کلی کارخونه یه سری تنظیمات خاصی رو قرار داده که من خودم شخصا" نپسندیدم و اونو تغییر دادم.

مثلا" motion flow و live color خاموش بود که من خودم تنظیم کردم و یا در مورد نور پشت زمینه روی 5 بود که من اونو 3 گذاشتم و یا روشنایی تصویر ماکزیمم بود من 80 گذاشتم و یا رنگ 50 بود 38 گذاشتم و البته خیلی چیزای دیگه که البته به سلیقه هم بستگی داره.

یه چیزی که خیلی تو کیفیت تاثیر گذاره سنسور نور محیطه که وقتی خاموش میکنی خیلی کیفیت تصویر بالا میره.
    كاملا درسته . فقط ايرادش اينه كه اگر اولين بار زبان فارسي ويا كشور ايران رو انتخاب كنيد ديگه توي منو گزينه ديجيتال وجود نداره! به عبارت ديگر تيونر ديجيتال براي ايراني جماعت يوخدير!!!
    بايد زبان انگليسي وكشور سنگاپور يا استراليا انتخاب شود كه در اين صورت هم بعد از اسكن وگرفتن كانال هاي ايران بدون هيچ مشكلي! ساعت تلويزيون به طور خودكار به ساعت كشور انتخابي تون سنگاپور يا استراليا عوض ميشه و شما ديگر حق تنظيم ان را نخواهيد داشت!

8. 10 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheildolatabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگر اولين بار زبان فارسي ويا كشور ايران رو انتخاب كنيد ديگه توي منو گزينه ديجيتال وجود نداره! به عبارت ديگر تيونر ديجيتال براي ايراني جماعت يوخدير!!!
    الله اکبر!
    اساتید محترم یعنی به نظرتون در صورت انجام این کار راه برگشتی نداره؟
    Last edited by soheildolatabadi; 11-08-2010 at 00:42.

10. 2 کاربر از soheildolatabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

الله اکبر!
    سهيل جان از طريق منوي مخفي احتمالا ميشه عوضش كرد فكر ميكنم

12. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

الله اکبر!

البته كه داره. از توي منوي setting--general setting گزينه برگشت به حالت تنظيم كارخانه اي رو انتخاب كرده ودستگاه رو reset ميكنيد. البته تمام تنظيمات قبلي تون پاك ميشه. دستگاه مجددا زبان و كشور و... را از شما ميخواد كه بقيه اش رو هم ميدونيد...

14. 6 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

البته كه داره. از توي منوي setting--general setting گزينه برگشت به حالت تنظيم كارخانه اي رو انتخاب كرده ودستگاه رو reset ميكنيد. البته تمام تنظيمات قبلي تون پاك ميشه. دستگاه مجددا زبان و كشور و... را از شما ميخواد كه بقيه اش رو هم ميدونيد...

اگه حالت تنظيم كارخانه اي رو انتخاب کنید و دستگاه رو reset کنید فکر کنم کانالهای سرچ شده دیجتالی پاک بشه و گزینه ی دیجیتال تیونر قابل دسترس نخواهد بود. روش دیگه ای نیست که بشه ساعت رو تنظیم کرد .
    Last edited by LIQUID_PRO; 11-08-2010 at 12:54.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اگه حالت تنظيم كارخانه اي رو انتخاب کنید و دستگاه رو reset کنید فکر کنم کانالهای سرچ شده دیجتالی پاک بشه و گزینه ی دیجیتال تیونر قابل دسترس نخواهد بود. روش دیگه ای نیست که بشه ساعت رو تنظیم کرد .
    مسلما با رست همه چي تغيير ميكنه منتها خوب ميتونيد ساعت رو تنظيم كنيد بدون در نظر گرفتن اينكه مربوط به چه كشوري هست نميتونيد؟

17. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فكر نميكنم باشه. به محض اين كه با تيونر ديجيتال اسكن ميكنيد وكانال ها رو ميگيريد tv اتوماتيك ساعت رو با اطلاعات ارسالي از فرستنده كه احتمالا GMT هست تنظيم ميكنه و زمان رو در كشور انتخابي نشون ميده كه مال من سنگاپوره و 8 ساعت از تهران جلو تره يعني 12 ظهر TV ساعت 8PM رو نشون ميده.

اگر كسي راه حلي داره ممنون ميشم.

19. 2 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •