AMD چند مدل چیپست برای مادربرد داره، یکیش ۷۷۰ که چیپست با امکانات معمولی و قیمت پایین و کارایی خوبه و چیپست ۷۹۰ با امکانات حرفهای مثل کراس فایر در حالت 16xو قیمت بالا ،البته چند تا دیگه هم هست که کاری بهش نداریم! خواستید کراسفایر در حالت 16x و کلا" امکانات بیشتری بهتون بده مادربرد با چیپست ۷۹۰ و ۸۹۰ که جدیدترشه بگیرید
.gif)
جدیدا" چیپست ۸۷۰ و ۸۹۰ وارد بازار شدن که دوستان هم بهتون توصیه کردن، ضرر نمیکنید اگه بخرید، معمولا" تو چیپستهای جدیدتر پشتیبانی از پردازنده و منابع سیستم بهتر میشه و مشکلات احتمالی قبلی هم حل میشه، حالا انتخابش بستگی به خودتون داره برای کاربرد شما ۷۷۰ و ۸۷۰ هم خوبه و مشکلی نداره.
من شخصا" یه کارت خوب رو به کراسفایر دو تا کارت ضعیفتر ترجیح میدم، تا حالا کراسفایر نکردم خودم ولی از SLI دو تا کارت انویدیا استفاده کردم که بعضا" ناپایداری در سیستم داشتم.کارتهای ۵۸۵۰ و ۵۸۷۰ در حال حاضر جزو قویترین کارتهای دنیا هستند، با خیال راحت بخرید حالاحالاها به مشکل نمیخورن.
اگه برند براتون مهمه ایسوز و گیگابایت و MSI بخرید، البته این به معنای بد بودن ازراک و سایر برندها نیست، دوستانه بهت بگم دوره برندها تموم شده دیگه! البته این نظر شخصیه منه
.gif)
برای کاربرد شما ۹۵۵ هم خوبه، با توجه به اینکه اهل اورکلاک نیستید ۹۶۵ هم خب بهتره دیگه!
-------------------------------------------------------------------------
یه نکتهای که باید اضافه کنم اینه که دوستان سعی میکنن بهترین توصیهها رو به شما بکنن، تو این فروم خیلی هم زحمت میکشن لینک بررسی میذارن و قیمت میدن و کلی وقت میذارن برای راهنمایی، گیمرها با کراسفایر دوتا کارت ارزونتر و اورکلاک پردازنده میتونن سیستمی داشته باشن که در حد یه رده بالاتر از خودش کار میکنه، با قیمت کمتر کارایی بیشتری میگیرن در واقع، حالا دوستان به شما دارن یه حالت ایدهال رو توصیه میکنن معنیش این نیست که اگه کراسفایر نکیند به مشکل میخورید! همون سیستم و مینهای انتخابی خودتون هم خوب هستند و برای کار شما مناسبن، این نکته رو گفتم برای اینکه بنظرم میاد تو خریدتون دچار شک شدید و همچین تو ذوقتون خورده
.gif)
همونطور که توصیه کردند مادربرد با چیپست سری۸ بگیرید بهتره، پردازنده ۹۵۵ و ۹۶۵ هم خیلی خوب و مناسب هستند کارت گرافیک ۵۸۷۰و ۵۸۵۰ هم از قویترینها و بهترینهای الان دنیا هستن! با خیال راحت بخرید و حالشو ببرید! فنش براتو ن بچرخه....
.gif)