ممنون خیلی کمک کردی ...میشه بیشتر توضیح بدی در رابطه با انجام این تست ؟ و اینکه این تست را خود فروشنده ها انجام نمیدن ؟
ممنون خیلی کمک کردی ...میشه بیشتر توضیح بدی در رابطه با انجام این تست ؟ و اینکه این تست را خود فروشنده ها انجام نمیدن ؟
همه حرف هاي دوست قبلي رو قبول دارم به جز گارانتي
مانيتور ASUS نميدونم گارانتيش خوبه يا نه ولي ال جي گارانتيش ماديرانه و عاليه .
در مورد تست كردن: ببين شما به محض خريد مانيتور ، ميري تو گارانتي شركت. مانيتورت اگر خراب باشه با خدمات طرفي نه نمايندگي براي همين من كه خواستم مانيتور بخرم اجازه تست نداد. گفت مانيتور رو ببر تو خونه تست كن اگر پيكسل سوخته داشت زنگ بزن خدمات. البته مانيتور من مووردي نداشت ولي كلا ال جي ها گارانتيشون اينطوريه كه اگر مانيتور ايراد داشته باشه گارانتي مياد دم در خونه و مانيتورت رو ميبره و سالمشو برات مياره و واقعا هم اين كار رو ميكنه. كمتر از 2 ساعت مياد و مانيتور رو ميبره بدون هيچ هزينه اي (براي همين ميگم گارانتيش عاليه)
آقا بین msi و asus کدوم بهتره که بخرم ؟ contrast بالا می خوام.
دوست عزیز چرامیزنی من چیزی که باچشم دیدم بهم توضیح دادن رو گفتم درضمن اون توصیه ازنظراقتصادی بود......ess_1362
من فقط گفتم تو بازارتهران همشون همینطورین....
غیرازچند تا led کامل وکریستال کهمارکهایdell وaoc میزنن.
میبینی که آلفا هم حرف منو تاییدکرد ولی کلاًاگه درباره ال جی بحث کنید بحث کلاًفرق میکنه.
همه دنیا تفاوت مارکهای دیگه باال جی رو میدونن.
کل مارک های بازاریهطرف ال جی یه طرف شخصی که میخواد ال جی بخره میدونه که عواقب داره.
علی جون بیخیال!!!همه دنیا تفاوت مارکهای دیگه باال جی رو میدونن.
کل مارک های بازاریهطرف ال جی یه طرف شخصی که میخواد ال جی بخره میدونه که عواقب داره.
LG هم مدلهای خوب تو مانیتور کم نداره ...!
بشخصه با W2262TQ و W2262VP کار کردم و به دوستان هم توصیه می کنم![]()
من که حرفی نزدم که حقیقت تلخ هست به من چه!
مارک ال جی تاوقتی این سیرروطی میکنه معلومه که دوتا ازمغازه های مادیران بازاررضا کارشونو عوض میکنن.
LG از برندهای بزرگ و یکی از بزرگترین تولید کنندگان صفحات LCD تو دنیاستمن که حرفی نزدم که حقیقت تلخ هست به من چه!
مارک ال جی تاوقتی این سیرروطی میکنه معلومه که دوتا ازمغازه های مادیران بازاررضا کارشونو عوض میکنن.
تا زمانی که مدرک و دلیل محکمی برای بی کیفیتی این برند نداریم نباید این برند و یا سایر برندها رو تخریب کنیم...
ببين دوست عزيز موضوع كلا سر اين هست كه شما در پستي كه دادي چند تا مورد كاملا اشتباه داشتيدوست عزیز چرامیزنی من چیزی که باچشم دیدم بهم توضیح دادن رو گفتم درضمن اون توصیه ازنظراقتصادی بود......
من فقط گفتم تو بازارتهران همشون همینطورین....
غیرازچند تا led کامل وکریستال کهمارکهایdell وaoc میزنن.
میبینی که آلفا هم حرف منو تاییدکرد ولی کلاًاگه درباره ال جی بحث کنید بحث کلاًفرق میکنه.
همه دنیا تفاوت مارکهای دیگه باال جی رو میدونن.
مثلا در همين پستي كه دادي باز هم حرف از LED كامل و ناقص زدي.مثلا دوست دارم اون قسمت قرمز را براي من چند مدل مثال بزني تا من متوجه بشم كه LED كامل و ناقص و كريستالي چي هست؟
البته در كيفيت LG شكي نيست و خودم هم به اين دوستمون كه داره مشاوره ميگيره LG را توصيه كردم ولي نبايد از كيفيت سامسونگ هم بي دليل گذشت چون اگر مثلا مدل XL2370 الان در بازار بود بدون ترديد كيفيت و كاراييش از تمام مدلهايي كه اينجا بحث شد بيشتر مي شد
ببين شما سه تا عكس در فتوشاپ با اين رنگهايي كه گفتم ميسازي(توجه كنيد كل عكس بايد اين رنگي باشه و يك دست)ممنون خیلی کمک کردی ...میشه بیشتر توضیح بدی در رابطه با انجام این تست ؟ و اینکه این تست را خود فروشنده ها انجام نمیدن ؟
بعد اين عكس ها را روي فلش يا مثلا CD ميزني و موقع تست بصورت FULL SCREEN اجرا مي كني
اگر هر كدوم از پيكسل ها ايراد داشته باشه بصورت يك نقطه كوچك درون عكس مشخص هست
البته اين تكنيك نه فقط براي خريد مانيتور بلكه براي خريد LCD TV و مخصوصا مدلهاي بدون گارانتي كاربرد داره
خیلی ها به گارانتی خیلی خوب مانیتورهای ال جی و شرکت مربوطه اشاره میکنند ( تخمینی برای این موضوع) :
مثلا برای مانیتوری مثل LG E2250T و یا سایر مدلها :
زمان گارانتی چقدره ؟ و در قبال پیکسل های سوخته با چند عدد منجر به تعویض مانیتور میشه و باز هم در چه مدت ؟ و آیا مانیتور تعویض شده آکبنده یا کار کرده ؟
من در رابطه با گارانتی مانیتورهای ال جی سوال کردم .. گفتند : تا 2 هفته ! مانیتور اگر براش اشکالی پیش بیاد تعویض میکنند و بعد از اون تا آخر مدت گارانتی 1 پیکسل سوخته که هیچ .. اگر بیش از 2 پیکسل سوخته پیدا شد "پنل" مانیتورو عوض میکنند که نمیدونم دقیقا چه وضعیتی پیدا میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)