تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: یک led میخوام.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببين پيكسل سوخته را همونجا درب مغازه بايد تست كني راهش هم اين هست كه سه تا عكس با فرمت JPEG با رنگ هاي سفيد و آبي و قرمز و سبز در اندازه 1920X1080 در فتوشاپ بسازي و درب مغازه روي سيستم فروشنده با مانيتور تست كني
    اگر پيكسل سوخته داشت كه ريجكت مي كني در غير اين صورت مي خري

ممنون خیلی کمک کردی ...میشه بیشتر توضیح بدی در رابطه با انجام این تست ؟ و اینکه این تست را خود فروشنده ها انجام نمیدن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون خیلی کمک کردی ...میشه بیشتر توضیح بدی در رابطه با انجام این تست ؟ و اینکه این تست را خود فروشنده ها انجام نمیدن ؟
    همه حرف هاي دوست قبلي رو قبول دارم به جز گارانتي
    مانيتور ASUS نميدونم گارانتيش خوبه يا نه ولي ال جي گارانتيش ماديرانه و عاليه .
    در مورد تست كردن: ببين شما به محض خريد مانيتور ، ميري تو گارانتي شركت. مانيتورت اگر خراب باشه با خدمات طرفي نه نمايندگي براي همين من كه خواستم مانيتور بخرم اجازه تست نداد. گفت مانيتور رو ببر تو خونه تست كن اگر پيكسل سوخته داشت زنگ بزن خدمات. البته مانيتور من مووردي نداشت ولي كلا ال جي ها گارانتيشون اينطوريه كه اگر مانيتور ايراد داشته باشه گارانتي مياد دم در خونه و مانيتورت رو ميبره و سالمشو برات مياره و واقعا هم اين كار رو ميكنه. كمتر از 2 ساعت مياد و مانيتور رو ميبره بدون هيچ هزينه اي (براي همين ميگم گارانتيش عاليه)

3. این کاربر از RealDesigner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehrdadtk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

آقا بین msi و asus کدوم بهتره که بخرم ؟ contrast بالا می خوام.

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ess_1362
    دوست عزیز چرامیزنی من چیزی که باچشم دیدم بهم توضیح دادن رو گفتم درضمن اون توصیه ازنظراقتصادی بود......
    من فقط گفتم تو بازارتهران همشون همینطورین....
    غیرازچند تا led کامل وکریستال کهمارکهایdell وaoc میزنن.
    میبینی که آلفا هم حرف منو تاییدکرد ولی کلاًاگه درباره ال جی بحث کنید بحث کلاًفرق میکنه.
    همه دنیا تفاوت مارکهای دیگه باال جی رو میدونن.
    کل مارک های بازاریهطرف ال جی یه طرف شخصی که میخواد ال جی بخره میدونه که عواقب داره.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

کل مارک های بازاریهطرف ال جی یه طرف شخصی که میخواد ال جی بخره میدونه که عواقب داره.
    علی جون بیخیال!!!
    LG هم مدلهای خوب تو مانیتور کم نداره ...!
    بشخصه با W2262TQ و W2262VP کار کردم و به دوستان هم توصیه می کنم

7. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که حرفی نزدم که حقیقت تلخ هست به من چه!
    مارک ال جی تاوقتی این سیرروطی میکنه معلومه که دوتا ازمغازه های مادیران بازاررضا کارشونو عوض میکنن.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

من که حرفی نزدم که حقیقت تلخ هست به من چه!
    مارک ال جی تاوقتی این سیرروطی میکنه معلومه که دوتا ازمغازه های مادیران بازاررضا کارشونو عوض میکنن.
    LG از برندهای بزرگ و یکی از بزرگترین تولید کنندگان صفحات LCD تو دنیاست
    تا زمانی که مدرک و دلیل محکمی برای بی کیفیتی این برند نداریم نباید این برند و یا سایر برندها رو تخریب کنیم...

10. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دوست عزیز چرامیزنی من چیزی که باچشم دیدم بهم توضیح دادن رو گفتم درضمن اون توصیه ازنظراقتصادی بود......
    من فقط گفتم تو بازارتهران همشون همینطورین....
    غیرازچند تا led کامل وکریستال کهمارکهایdell وaoc میزنن.
    میبینی که آلفا هم حرف منو تاییدکرد ولی کلاًاگه درباره ال جی بحث کنید بحث کلاًفرق میکنه.
    ببين دوست عزيز موضوع كلا سر اين هست كه شما در پستي كه دادي چند تا مورد كاملا اشتباه داشتي
    مثلا در همين پستي كه دادي باز هم حرف از LED كامل و ناقص زدي.مثلا دوست دارم اون قسمت قرمز را براي من چند مدل مثال بزني تا من متوجه بشم كه LED كامل و ناقص و كريستالي چي هست؟
    البته در كيفيت LG شكي نيست و خودم هم به اين دوستمون كه داره مشاوره ميگيره LG را توصيه كردم ولي نبايد از كيفيت سامسونگ هم بي دليل گذشت چون اگر مثلا مدل XL2370 الان در بازار بود بدون ترديد كيفيت و كاراييش از تمام مدلهايي كه اينجا بحث شد بيشتر مي شد

ببين شما سه تا عكس در فتوشاپ با اين رنگهايي كه گفتم ميسازي(توجه كنيد كل عكس بايد اين رنگي باشه و يك دست)
    بعد اين عكس ها را روي فلش يا مثلا CD ميزني و موقع تست بصورت FULL SCREEN اجرا مي كني
    اگر هر كدوم از پيكسل ها ايراد داشته باشه بصورت يك نقطه كوچك درون عكس مشخص هست
    البته اين تكنيك نه فقط براي خريد مانيتور بلكه براي خريد LCD TV و مخصوصا مدلهاي بدون گارانتي كاربرد داره

12. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی ها به گارانتی خیلی خوب مانیتورهای ال جی و شرکت مربوطه اشاره میکنند ( تخمینی برای این موضوع) :

مثلا برای مانیتوری مثل LG E2250T و یا سایر مدلها :

زمان گارانتی چقدره ؟ و در قبال پیکسل های سوخته با چند عدد منجر به تعویض مانیتور میشه و باز هم در چه مدت ؟ و آیا مانیتور تعویض شده آکبنده یا کار کرده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من در رابطه با گارانتی مانیتورهای ال جی سوال کردم .. گفتند : تا 2 هفته ! مانیتور اگر براش اشکالی پیش بیاد تعویض میکنند و بعد از اون تا آخر مدت گارانتی 1 پیکسل سوخته که هیچ .. اگر بیش از 2 پیکسل سوخته پیدا شد "پنل" مانیتورو عوض میکنند که نمیدونم دقیقا چه وضعیتی پیدا میکنه

15. این کاربر از sybrikx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •