تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: درخواست راهنمایی در مورد دستگاه سنجش فشار خون

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من برای پدر بزرگ و پدرم روز پدر دستگاه فشار سنج گرفتیم
    برای اینکه راحت باشند و خودشون هر وقت خواستند تنهایی بتونند استفاده کنند، دیجیتالی گرفتیم
    مارک CITIZEN محصول کره، گارانتی 1 ساله
    برای پدرم مدلی هست که به بازو بسته میشه، دقیقا مثل همین عقربه ای ها که به بازو میبندیم، اما خب این صفحش دیجیتالیه و عقربه نداره
    فقط کافیه دور بازو بسته بشه اون نوار، بعد 1 دکمه هست که زده بشه شروع میکنه به باد کردن و بعد هم که خالی میشه، روی صفحه حداکثر و حداقل فشار رو نشون میده و همچنین تعداد ضربان قلب رو.
    یه حافظه هم داره که فشار ها رو تا 20 تا ذخیره میکنه، مثلا برای دیدن تغیرات فشار دیروز و امروز و ...

مدلی هم که برای پدربزگم گرفتیم همین مارکه اما مچی هست، چون براشون سخت بود دور بازوشون تنهایی ببندند، یه خورده سنشون بالاست، به مچ می بندن و بعد یه دکمه و مثل قبلی دیگه

قیمت اولی 55 تومن دومی هم دقیق نمیدونم اما هین حدود بود
    از مراکز فروش تجهیزات پزشکی میشه تهیه کرد، داروخونه هام شاید داشته باشند.

اینم عکس اونی که به بازو بسته میشه، عکس مچی رو نداشتم:

2. 3 کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام. اونوقت قیمتش چقدر هست؟ تهیه اون از کجا مطمئن تره؟ خود فرد می تونه این کار رو بکنه یا باید کسی فشار رو بگیره؟

سلام، قیمتش حدود 20 هزار تومان هست.میتونید از فروشگاه های لوازم پزشکی تهیه کنید.بله خودتون هم میتونید باهاش کار کنید یه چند باری که باهاش کار کنید و صدا ها رو بشنوید راه میافتید .دفترچه راهنما هم داره که بهتون اموزش بیشتر میده

4. 4 کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام، قیمتش حدود 20 هزار تومان هست.میتونید از فروشگاه های لوازم پزشکی تهیه کنید.بله خودتون هم میتونید باهاش کار کنید یه چند باری که باهاش کار کنید و صدا ها رو بشنوید راه میافتید .دفترچه راهنما هم داره که بهتون اموزش بیشتر میده
    سلام. ببخشید فقط یه سوال دیگه. پس با این وسیله هر کس می تونه فشار خودش رو بگیره و به کمک کسی احتیاجی نداره؟
    در ضمن، مدل هایی که جناب ermia هم معرفی کردند جالبه.
    این تفاوت قیمت به خاطر چیه؟ 20000 تومان تا 55000 تومان؟

6. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام،اونی که جناب ارمیا معرفی کردن نوع دیجیتالیه،ولی نوعی که من گفتم عقربه ای هست،از جهت بستن کاف فشار سنج روی بازو مشابهند ولی نوع عقربه ای باید گوشی بذارید توی گوشتون و اون سر شو بذارید زیر کاف در تماس با بازو(جای دقیقش تو دفترچه راهنما گفته شده) صدای اولی که میاد (فشار سیستول) و جایی که صدا محو میشه (فشار دیاستول) رو تطبیق بدید با عدد هایی که توی عقربه در مانومتر نشون داده میشه....ولی توی نوع دیجیتالی خود دستگاه عدد ها رو روی صفحه براتون ثبت میکنه.کار کردن با عقربه ای سخت نیست،و نیازی به شخص دیگه ای نیست.

8. 2 کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من یکی دو روز نبودم ولی سایر دوستان پیگیری کردن و جوابهایی رو که من لازم داشتم گرفتن

از همه دوستان ممنونم

10. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام
    من فشار سنج دیجیتال خیلی قبول ندارم چون یک از دوستان داشت و فشار خون رو خیلی دقیق نشان نمی داد و با مشکل روبرو بود ولی من خودم عقربه ای در منزل استفاده می کنم خیلی خوبه و جواب داده و زمانی که فشار می گیرم و اگه به پیش پزشک هم بریم فشار بگیره تائید می کنه من با مشکلی برنخوردم
    برای گرفتن فشار هم ساده زمانی که شما بازوبند می بندید بالای آرنج انگشت تون روی نبض آرنچ گذاشته اون پیدا می کنید بعد گوشی روی اون محل قرار داده و بعد پیچ پمپ بسته و پمپ فشار می دهیم اگر کسی مبتلا به فشار خون است معمولا تا 20 فشار می دهیم و اگر کسی فشار خون ندارد تا 16 کافی است بعد پیچ پمپ خیلی کم باز کرده و به صدای گوشی توجه کرده از هرکجاکه مثل ضربان قلب شروع به زدن کرد و شما صدارا شنیدید می شود فشار بالا و هرکجا که تمام شد می شود فشار پائین که برای افراد باشرایط سنی مختلف متفاوت است فرد عادی معمولا روی 12 /8 است و افرادی که فشار خون دارند متفاوت معمولا 14 فشار بالا نرمال است البته بستگی به نظر پزشک داردسعی کنید زمانی که فشار می گیرید فرد خوابیده باشد بهتر است فشار دست چپ وراست نیز یک الی دو درجه باهم اختلاف دارند
    امیدوارم مفید باشه

12. این کاربر از oranoos2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. جناب oranoos2007 عزیز، ممنون از توضیحاتتون. من با تمام این توضیحات موندم توی عقربه ای و دیجیتالی. می ترسم عقربه ای بگیرم ولی آخرش نتونم به تنهایی ازش استفاده کنم.
    حدوداً یک هفته پیش رفتم پیش یه دکتر داخلی. فشار دست راستم بود 12 روی 8 ولی برای بابام،
    دست چپ:(فشار بالا)15.5
    دست راست(فشار بالا)14
    حالا این خوبه. یعنی این اختلاف طبیعیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام. جناب oranoos2007 عزیز، ممنون از توضیحاتتون. من با تمام این توضیحات موندم توی عقربه ای و دیجیتالی. می ترسم عقربه ای بگیرم ولی آخرش نتونم به تنهایی ازش استفاده کنم.
    حدوداً یک هفته پیش رفتم پیش یه دکتر داخلی. فشار دست راستم بود 12 روی 8 ولی برای بابام،
    دست چپ:(فشار بالا)15.5
    دست راست(فشار بالا)14
    حالا این خوبه. یعنی این اختلاف طبیعیه؟
    سلام دوست عزیز
    اینکه فشار پدرتون اینگونه است من نمی تونم بگم خوبه یا بد این پزشک متخصص می تونه بگه چون من شرایط پدر تون و سن ایشان را نمی دانم ولی خوب بستگی به اینکه از نظر فیزیکی در چه سطحی هستند خوب فرق داره ممکن برای یکی 15 خوب باشه و برای بیماری دیگر نه البته الان که فصل گرما است فشار بطور نرمال بالا میرود ولی خوب بهتر بایک پزشک مشورت کنید و فشار پدرتون هرروز چک کنید و یادداشت کنید و اگه نوسان فشار دارند حتما کنترل کنند چون خطرناک است مادر من نیز بیماری فشار خون دارد که خدارو شکر کنترل شد
    من هم خودم در ابتدا کار با عقربه ای را بلد نبودم ولی بعد از یک مدت کارکردن فهمیدم چگونه برای یادگیری می توانی از یک پزشک کمک بگیری که به شما یاد بدهد که چگونه کار کنید فکرم نمی کنم خیلی سخت باشه که نتوانی یاد بگیری دیجیتالی من خیلی کارنکردم ولی دوستان که داشتند به نظرم خیلی درست نشان نمی داد بازهم با یک متخصص تجهیزات پزشکی وافرادی که کارکرده اند مشورت کن

15. 2 کاربر از oranoos2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •