دوست عزیز ممنون از راهنمایی خوبتون.همین فردا صبح دارم همین سیستم پیشنهادی شما رو خریداری میکنم.بازم تشکر از رهنمایی شما.فقط یه راهنمایی در مورد گرافیک میکنید؟
دوست عزیز ممنون از راهنمایی خوبتون.همین فردا صبح دارم همین سیستم پیشنهادی شما رو خریداری میکنم.بازم تشکر از رهنمایی شما.فقط یه راهنمایی در مورد گرافیک میکنید؟
خواهش می کنم دوست عزیزدوست عزیز ممنون از راهنمایی خوبتون.همین فردا صبح دارم همین سیستم پیشنهادی شما رو خریداری میکنم.بازم تشکر از رهنمایی شما.
راجع به چیش؟فقط یه راهنمایی در مورد گرافیک میکنید؟
5870 کارت گرافیک خیلی قدرتمندی هست و حداقل 1-2 سال به راحتی جوابگوی نیازهاتون خواهد بود
سیستم فعلی شما خیلی قوی و به روز هست، اگر می خوای ارتقا بدی، اول بگو مشکلت با این سیستم چیه؟ کجاها کم میاره یا کند عمل می کنه؟
خود این سیستم رو می شه یه هارد SSD روش گذاشت، و اگر ساخت انیمیشن رم زیادی می خواد می تونی رمش رو به 8 گیگ ارتقا بدی و نهایتا پردازنده رو اوکلاک کنی.
ولی اگر کار شما اونقدر سنگینه که قدرت پردازشی این سیستم برای شما کافی نیست، به نظر من به جای اینکه 700-800 تومان برای CPU+MB) Core i7 X4) هزینه کنی و کارایی سیستمت حداکثر بین 10 تا 30 درصد افزایش پیدا کنه، می تونی بری به سمت استفاده از پردازنده های حرفه ای تر XEON. البته هزینه این پردازنده ها و مادربوردهاشون زیاده ولی یه باره سرعت سیستم 2 یا 4 برابر می شه.
مقایسه کارایی Core i7 920 با Core i5 750: (دقت کنید جلوی بعضی نمودارها نوشته Lower is Better)
خلاصه: اگر کارت اونقدر خفنه که سیستم فعلی برات کمه، پس 10-20 درصد افزایش سرعتش هم مشکلی از شما حل نمی کنه. (کما اینکه همون پردازنده Core i5 رو اگر اورکلاک کنی این 10-20 درصد رو سریعتر می شه...)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 3jokes_x; 02-08-2010 at 12:07.
دوستان خیلی خوب من ،ممنونم از تمام راهنمایی های شما،من امروز بازار بودم برای جمع آوری سیستم پیشنهادی Ultra_Black ، اما من مشخصات سیستمم رو دادم به اکثر قطعات فروشا همه تایید کردن فقط من دوتا کارت گرافیکی 5970 گرفتم تا با گرافیک قبلیم کراسش کنم با کیس Cooler master و یک فن Cooler master، اما فقط یک سوال که سی پی یومو i7 کنم یا i5 رو اورکلاک کنم ؟
من از شما واقعا ممنونم.بزرگترین کمک از جانب شما بود.![]()
همون i5 رو اور کنید بهترهاما فقط یک سوال که سی پی یومو i7 کنم یا i5 رو اورکلاک کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)