سلام
نه خیر، نمیشه از مودم adsl برای GPRS و EDGE استفاده کرد
عکس مودم ها، تو تاپیک مربوطه که لینکش قبلا گذاشته شده هست
برای مقایسه هم به نظر من نمیشه مقایسه کلی انجام داد، شاید شما از یه شرکتی adsl بگیرید که سرعت دانلود مثلا 128 رو گذاشته رو 150!! یا نه برعکس، از شرکتی بگیرید که سرعت adsl و ایناش کلا افتضاحه و سرعتش از 10 بالاتر نمیرهدرضمن میشه این دو را مقسیه کنید سرعت gprs حداقل و حداکثر چقدر است
شما باید ببینید چی میخواید، جابه جایی براتون مهم هست یا نه، در منطقه شما شرکت adsl بهتر خدمات میده یا اینترنت موبایل
حداقل و حداکثر سرعت رو تو تاپیکی که برای این موضوع در پست اولم گذاشتم ببینید، بچه ها تست سرعت رو تو اون تاپیک گذاشتند
البته دیگه شما مودم adsl خریدید، احتمالا adsl هم راه افتاده براتون دیگه؟ اینطوری به نظرم خیلی صرف نمیکنه که بخواید از اینترنت موبایل هم استفاده کنید، مگه اینکه خونه نباشید،
از دومی یعنی EDGE دیگه؟ بله اگه موبایلتون و منطقه ای که هستید، EDGE رو ساپورت کنه میتونید استفاده کنیدمن اگر برای جیی آر اس ثبت نام کنم از دومی هم می توانم استفاده کنم البته اگر موبایلم ساپورت کنه یا نه؟
احتیاجی به ثبت نام جداگانه نداره!
همین که GPRS رو فعال کنید برای خط موبایلتون، EDGE رو هم میتونید داشته باشید (البته با شرایطی که گفته شد)
ببینید شما به تاپیک زیر مراجعه کنید،جواب همه سوالاتون راجع به EDGE رو میگیرید:edge مخفف چیست؟ الان من برای ثبت نام در این دو باید به کجا مراجعه کنم و چقدر هزینه داره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثلا اینکه EDGE مخفف چیه، تو همین تاپیکی که لینکش رو گذاشتم هست:
تعریف EDGE
کلمه EDGE مخفف کلمهEnhanced Data Rates for Global Evolutionاست .
هزینه فعال سازی و نحوه فعالسازیش هم باز تو همون تاپیک هست (البته برای ایرانسل)
برای همراه اول هم این تاپیک هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی تاپیک های مرجع و خوبی برای سوالتون هست که تقریبا همه سوال هاتون رو هم جواب داده، همون تاپیک ها رو دنبال کنید خیلی بهتره، اگرم سوالی داشتید که جواب داده نشده بود، همون جا بپرسید
چون اینطوری خیلی بهتر و زودتر به جواب سوالاتون میرسید تا اینکه یه تاپیک جدا بزنید
موفق باشید