شک نداشتم فقط یه لحظه تعجب کردم بعدشم خودم خندم گرفت از فکرم که ویرایش کردم اون پستمو ولی دیگه دیر شده بود![]()
شک نداشتم فقط یه لحظه تعجب کردم بعدشم خودم خندم گرفت از فکرم که ویرایش کردم اون پستمو ولی دیگه دیر شده بود![]()
میشه بپرسم شما چه جوری این دفترچه رو برای دانلود گذاشتی ؟ ( یعنی زود تر )
به هر حال ممنون که دوستان زحمت کشیدن و زود تر دفترچه 2 رو گذاشتن دوستان نمیدونم فهمیدید یا نه سهمیه شاهد یه سهمیه مازاده یعنی اضافه بر ظرفیت اصلی اونم 5 درصد که فقط یه نفر میشه وارد دانشگاه بنده های خدا با همون سهمیه مناطق بهتر قبول میشن تا...
آقا ریاضی 88 رو یکی میزاره ؟
یا هر کس داره تو خونه ، به من یه پیام بده میخوام یه چیزی رو برام نگاه کنه
این که سهمیه حق فرزندان شهیده در این شکی نیست ولی سهمیه شاهد با مناطق قابل مقایسه نیست. من دوستی داشتم که با رتبه کشوری 30 هزار داروسازی مشهد قبول شد. ولی بدون سهمیه شاهد با همین رتبه نهایتا بشه شبانه یکی از دانشگاه های غیر مادر قبول شد. اگر سهمیش بی ارزش بود خود بچه های شاهد مناطق رو ترجیح میدادن. نظر شما چیه؟
این دفترچه تقلبیه . بعضی رشته ها توش درست شدن اما ویرایش شده ی دفترچه 88 هست . مالک اشتر رو نیگا کنید ظرفیتا زده 25 نفر اما امسال 35 نفر هست .
آقا ریاضی 88 رو یکی میزاره ؟
یا هر کس داره تو خونه ، به من یه پیام بده میخوام یه چیزی رو برام نگاه کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین پست تاپیک پایین!...حالا چی رو می خواستی ببینی بگو شاید به درد بقیه هم بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچی من تو فکر کاردانی به کارشناسیه خودممحالا چی رو می خواستی ببینی بگو شاید به درد بقیه هم بخوره
میخواستم ببینم یه دانشگاه غیر انتفاعی پارسال یه رشته رو داشته یا نه ( چون دیدم امسال زده بود داره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)