تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: چرا با 10 انجین برتر دنیا بازی نسازیم؟؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

باز تعصبی بازی شروع شد قبول شما خوبین . یعنی چه! همه می دونن که انریل بهترین منبع های اموزشی رو داره و تا به حال از هرچی انجین دیگه که من دیدم راحت تره .تازه مقایسه کنین مدت زمانی که تونستید کار با Udk رو یاد بگیرین ایا تونستید توی انجین های دیگه یاد بگیرین . تازه برای منابع اموزشی Udk هم چون Udk و Utornoment زیاد فرقی ندارن پس می شه از منابع اموزشی هر دوتا استفاده کرد منابع اموزشی Utornoment رو هم می دونید خیلی زیاده . بعضی دوستان هم گفتن انریل اسکریپت مشکل Udk هست واقعا فکر کنید ساده تر از این زبون برنامه نویسی جایی دیدین.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

silsin عزيز اگه آنريل آسونترين انجين هست و آنريل اسكريپت آسون ترين زبان برنامه نويسي لطف كن تا امشب برام يه بازيه خيلي خيلي ساده با دوربين دو بعدي بساز ... مثلا همون هواپيماي دو بعدي كه با يونيتي ساختم

مشخص هم هست چقدر آسونه ! مخصوصا سوم شخص كردن دوربين يا تغيير پلير بازي يا آوردن وسيله ي نقليه توي بازي !
    چقدر هم منابع آموزشي داره !! ... شما توي يوتيوب سرچ كنيد : Unity Tutorials ... دو برابر كل آموزش هاي UDK برات آموزش مياره

تازه مقایسه کنین مدت زمانی که تونستید کار با Udk رو یاد بگیرین ایا تونستید توی انجین های دیگه یاد بگیرین
    اگه اينطوريه FPSC از همه ي انجين ها بهتره چون اصلا نياز به يادگيري نداره
    در ضمن براي من 3 ساعت طول كشيد كه با اديتور هاي اصلي يونيتي آشنا بشم و بعد از 3 ساعت برنامه نويسي رو شروع كردم
    Last edited by saeed_cpu_full; 31-07-2010 at 19:04.

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

یه خورده ادای بابابزرگ ها رو در بیاریم
    دوستان عزیز مقایسه تون رو بزارید برای اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی خدایی آنریل بهتره. رندرش به وقل احسان بدجوری دهن پرکنه!

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

ولی خدایی آنریل بهتره. رندرش به وقل احسان بدجوری دهن پرکنه!
    اگه بهترين انجين اوني هست كه رندرش بهتره پس :

5. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

باز شروع شد . من بحث رو تو تاپیک خودش ادامه ندادم تا یونیتی 3 بیاد بعد !؟

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

منبع مجله ی گیم game maker آمریکاست!!
    من همین ماه قبل بود که تو 50 تا انجینی که مقایسه کرده بود آنریل اول شد الان وقت ندارم فردا اگه آنلاین شدم صفحشو اسکن میکنم برات میزارم.
    درمورد آنریل اسکریپت هم زیاد سخت گرفتیش البته خود ما هم باهاش یکم مشکل داریم ولی حتما سعی میکنیم آموزش بزاریم که شما از آنریل فرار نکنید.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان بحث یونتی و udk راه ندازید unreal script سخته نگید آسونه .سر همین مثاله من udk ول کردم اما UDK تو قسمت ساخت MATRIAL و MANTITUE و چیزی ها که براش ادیتور داره آسونه ولی برای UNREAL SCRIPT مبنع آموزشی نیست
    اما بحث آسون ترین موتور دنیا شد بزار یک چیز بگم:گیم میکر به جرات میشه گفت آسونه ترین موتور در زمینه دو بعدی در دنیاست . نگه کن بزار یک چیز بگم من هر وقت اومدم تو udk سوال بپرسم محمد جان برای 1 ماه وقت فیلم ها رو ببین ! آیا قشنگ نیست که یک موتور راهنمای تعیبه شده تو خودش داشته باشه !

9. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

silsin عزيز اگه آنريل آسونترين انجين هست و آنريل اسكريپت آسون ترين زبان برنامه نويسي لطف كن تا امشب برام يه بازيه خيلي خيلي ساده با دوربين دو بعدي بساز ... مثلا همون هواپيماي دو بعدي كه با يونيتي ساختم

مشخص هم هست چقدر آسونه ! مخصوصا سوم شخص كردن دوربين يا تغيير پلير بازي يا آوردن وسيله ي نقليه توي بازي !
    چقدر هم منابع آموزشي داره !! ... شما توي يوتيوب سرچ كنيد : Unity Tutorials ... دو برابر كل آموزش هاي UDK برات آموزش مياره

اگه اينطوريه FPSC از همه ي انجين ها بهتره چون اصلا نياز به يادگيري نداره
    در ضمن براي من 3 ساعت طول كشيد كه با اديتور هاي اصلي يونيتي آشنا بشم و بعد از 3 ساعت برنامه نويسي رو شروع كردم
    مگه نوی قسمت پشتیبانی یو دی کی جوابتو نگرفته بودی.اگه می شد از اونجا برات نقل وقول میزدم . مگه محمد بهت نگفت کار دو دقیقست .
    سوم شخص و تغیر پلیر و وارد کردن وسیله نقلیه رو که از جمله راحترین کار ها توی یو دی کی

این نرم افزار راحت برای ترید کارها راحته چون محیطش شبیه مکسه . ویدئو هاش کامله اگر هم نباشه چون فتوکپی UnrealTornoment اونقدر ویدئو داره که نمی شه شمردش. برای پشتیبانی هم فروم اپیک رو ببین جوابتو می گیری . اگر هم توی یوتیوب سرچ کنی Udk یا Unreal tornoment tutorial 4 برابر یونیتی برات اموزش می اره .

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مگه نوی قسمت پشتیبانی یو دی کی جوابتو نگرفته بودی.اگه می شد از اونجا برات نقل وقول میزدم . مگه محمد بهت نگفت کار دو دقیقست .
    سوم شخص و تغیر پلیر و وارد کردن وسیله نقلیه رو که از جمله راحترین کار ها توی یو دی کی

این نرم افزار راحت برای ترید کارها راحته چون محیطش شبیه مکسه . ویدئو هاش کامله اگر هم نباشه چون فتوکپی UnrealTornoment اونقدر ویدئو داره که نمی شه شمردش. برای پشتیبانی هم فروم اپیک رو ببین جوابتو می گیری . اگر هم توی یوتیوب سرچ کنی Udk یا Unreal tornoment tutorial 4 برابر یونیتی برات اموزش می اره .
    شما که تازه unreal script شروع کردی بودی؟؟؟؟
    اینقدر آموزش واسه unreal script هم هست؟؟؟؟!!!!!

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

شماها هنوز دارید بحث میکنید؟
    بیخیال.
    میدونید من به عنوان شاگرد همتون یه جواب کلی میدم تمومش کنید بحث این تاپیک اصلا سر یه چیز دیگه بود(آخه من و دوستام یه مقدار بیشتر از شماها رو udk کار کردیم):
    آنریل تو تمام قسمتا بهتر از بقیه ی انجیناست(به نظر من) به غیر از آنریل اسکریپت اونم به خاطر اینه که آموزش براش کمه.وگرنه یکی مثل رفیق من باید حد اقل دو ماه روش کار کنه (اختصاصی)تا آخرش بازم به مشکل بخوره .
    ما داریم با آنریل یه بازی میسازیم برای همینم هست که دارم میگم us مشکل داره.
    ولی با نظر آقا پرویز هم مخالفم که میگه حتما باید تو help نرم افزار همه چیز باشه.چون آنریل یه چیز تو مایه های مکس و مایا هست نمیشه همه چیزوو تو help نرم افزار گذاشت.اگه کرای رو هم بگیرید این طور نیست.
    آقا پرویز در ضمن الان دیگه برای مقایسه ی سادگی انجین ملاک برای مقایسه تغییر کرده همونطور که خودتون گفتین ممکنه آنریل رتبه ی 3.5 گرفته باشه ولی بازم میبینید که بازی های خیلی زیادی با اون ساخته میشه. چرا؟ چون هم آسونه و هم سابقه ی خوبی داره.
    شرمنده پر چونگی کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •