دستگاه شما لپ تاپ هست.ببرید گارانتی.
دستگاه شما لپ تاپ هست.ببرید گارانتی.
باشه
مال من که پی سیه
دوستان عزیز به نظر من این ارور موقعی پیش میاد که بین سخت افزار ونرم افزار سیستم تداخل بوجود میاد پس میشه نتیجه گرفت که این ارور مربوط یه نرم افزار سیستم میشه و بیشترین تقصیر مال درایورهای سخت افزاری هستش حتما درایورهاتون رو اپدیت کنیدو حتی تداخل درایور مودم شما هم باعث این ارور میشه
موفق باشید
امید جان سلام<>برای منم پیش اومده بود با راهنمایی دوستان ازاین روش نتیجه گرفتم لطفاً دقت کنید (Error +windows7+ Blue screen ) ازگوگل سرچ کنید نتیجه میگیرید
منم این مشکل رو داشتم . کاری که کردم این بود که بایاس رو آپدیت کردم . به احتمال 50% حل می شه . اون موقع ها هفته ای دو سه بار اینجوری می شد ولی بعد از آپدیت این مشکل به هر دو سه ماه یک بار کاهش پیداکرد. هر چند که هنوز وجود داره .![]()
بایوس رو چطوری آپدیت کنم
mb= gigabyte p43
احتمالا
شما باید مدل دقیق مادربوردتون رو بدون.چون اگه آپدیت یه مدل با لا یا پایین تر رو بگیرید اون موقع مادر برد رو باید ببرید دکتر
من می دونم مشکل شما چیه :
شما نرم افزاری رو برای یکی از درایوهاتون ریختید که با ویندوز سازگاری ندارد و باید از طریق safe mode وارد بشی و اون را حذف کنی . مانند صدا یا گرافیک یا .... چک کن اگر درست شد بگو عزیز .
من هم قبلا مشکل شما را داشتم و اینطوری درست کردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)