xp
سرويس پك 2 نسخه 2002
بايد چه جوري بفهمم كه 32 بيتي و يا 64 بيتي است!؟
دوستان اين هم عكسهاي از كارت گرافيك كه اميدوارم بتونيد بهتر راهنماييم كنيد
![]()
xp
سرويس پك 2 نسخه 2002
بايد چه جوري بفهمم كه 32 بيتي و يا 64 بيتي است!؟
دوستان اين هم عكسهاي از كارت گرافيك كه اميدوارم بتونيد بهتر راهنماييم كنيد
![]()
ببین این مشکل رو منم داشتم
گاهی مشکل نرم افزاریه
مثلا نرم افزار Netmeeting باعث میشه که بعضی برنامه ها کارت گرافیکو شناسایی نکنن!!!
پیشنهاد من اینه که دوباره ویندز نصب کن و بدون مقدمه اون برنامه ای که می خوای اجرا کن ببین اجرا میشه
برای 32 بیت نوشته 32bitو برای 64 بیت نوشته 64bit یا برای 32 بیت نوشته x86
دوستان مشکل من هنوز حل نشد!
یه جا نوشته
Made in china
یعتی قلابیه؟
خوب اگه قلابیه باید چه کار کنم!؟ یعنی درایورش پیدا نمیشه؟!![]()
سلام ssssl خودتو ناراحت نکن رو کل کامپیوترا نوشته Made in china.اما معلومه تازه دچار این مشکل شدی اگه با نصب sp3 مشکلت حل نشد یه ویندوز دیگه بریز.برای آپدیت گرافیکت برو تو nvidia.com تو نوار بالا beta ...driver download رو انتخاب کن.
دوست عزیز فکر کنم کارتت تقلبیه چون همین کارو با رفیقمم کردن.
این گرافیک اصلآ انویدیا نیست در حقیقت ATI هست اونم radeon 7000 اگر با برنامه اورست یک بررسیش کنی متوجه میشی جریان از چه قراره.
شما یک درایور ati روش بریز ببین نصب میشه.
کارت ati 7000 اصلا فن نداره یه کارت با 64 مگ رم فن نمی خواد
کارت شما 100% همونیه که نوشته fx 5500 که 256 مگ رم داره شبیه کارت گرافیک قدیمیم هست
دوست عزيز من radeon 7000 رو هم نصب كردم ولي بازم نشد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با نرم افزار اورست نشون ميده :!!!!!!!!!!!
Video Adapter ATI Mobility Radeon 7500 (M7)
يكي لطف كنه و يه درايور 10000000 درصدي به ما بده![]()
در تقلبی بودنش شکی نکن ولی یه جورایی سازنده این کارت گرافیک گیج میزده. هیت سینکش رو بردار یه gpu با مارک ati داره
روش نوشته ati mobility rodeon 9000 m9-csp32 ویا ati mobility rodeon 7500 m7-csp32 معمولا از این gpu برای گرافیک نوت بوک استفاده میشه و طبعا قیمتش نسبت به gpu های هم سطح خودشون که در گرافیک های دسکتاپ مصرف دارن بالاتره . حالا سازنده گیج این کارت گرافیک چرا این کار رو کرده خدا عالمه . راهش اینه که بگردی و از یه نفر که این کارت گرافیک رو داره و درایورش رو هم داره ، درایورش رو بگیری . چون من خیلی جلنگار رفتم چیزی براش نیافتم . اگر یافتی به منم بده که ثواب داره .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)