تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مشکل اصلی بازی سازی ایران چیست؟؟( مستقل و شرکتی)

راي دهنده
24. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کمبود گرافیست و انیماتور خوب

12 50.00%
  • نبود امکانات کافی ، سرمایه ، قانون کپی رایت

17 70.83%
  • ضعف در برنامه نویسی

8 33.33%
  • نبود موتور خوب

7 29.17%
  • ضعف در گیم پلی و سناریونویسی

14 58.33%
  • کم کاری بازی سازان کشور

14 58.33%
Multiple Choice Poll.
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: مشکل اصلی بازی سازی ایران==>گرافیک یا گیم پلی و یا... ؟؟؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

به نظر من مشکل اصلی توی امکاناتو کم کاری بازی ساز های ماست .
    امکاناتو خودتون می دونید . کم کاری وتنبلی هم نمونه بارزش گرشاسپ که اندازه بازی مافیا 2 وقت روش صرف کردن
    وقتي از چيزي اطلاع نداريد لطفا دربارش صحبت نكنيد
    تيم مافيا 2 از لحاظ تعداد حداقل 3 برابر تيم گرشاسپ هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

به دلیل ضعف سابقه بازی های ایرانی یه فید بک منفی از بازی های ایرانی به وجود اومده،
    شیگرو موریتا بازی ساز ارشد نینتندو و خالق بازی ماریو می گه گرافیک تنها یک دهم از بازی رو تشکیل می ده و مهم محتو ا و خلاقیت و جذابیت گیم پلی هست،
    پس نمیشه نبو انجین با خروجی HD رو ضعف ما تلقی کرد،ما خلاقیت و مدیریت می خواهیم و برای پایه گذاری و ایجاد اعتماد و گرفتن سهم بازار باید از سود فروش هم بگذریم(نقل قولی از آقای موریتا موسس شرکت سونی)

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

حنابعالی میتونی تو ایران مکس پین بسازی بعد هم با مجوز بفروشی؟
    ارشاد میگه باید از همون جا که صدای رعد و برق میاد تا تیتراژ آخر باید حذف بشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

وقتي از چيزي اطلاع نداريد لطفا دربارش صحبت نكنيد
    تيم مافيا 2 از لحاظ تعداد حداقل 3 برابر تيم گرشاسپ هست
    fگو من از چی اطلاع ندارم. گفتن کم کاری من هم گرشاسپ رو مثال اوردم . مگه بازی لطفعلی خان نبود یا شمشیر نادر اینا چطور زود زود بازی می سازنو بازی هاشون اینقدر محبوبه . تازه من یه جا خوندم که این بازی گرشاسپ زیر 6 ساعت تموم می شه(البته ساعت دقیقشو نمی دونم ولی مطمئنم بالای 8 ساعت نبود) مگه می شه واسه اینجور بازی کوتاه 4 سال وقت بزارن .

حنابعالی میتونی تو ایران مکس پین بسازی بعد هم با مجوز بفروشی؟
    ارشاد میگه باید از همون جا که صدای رعد و برق میاد تا تیتراژ آخر باید حذف بشه.
    کی گفت درست نمی کنن توی توی ایران تا مکس پین 7 8 هست
    ارشاد هم فکر نکنم دیگه از این کارا کنه می دنش دست بنیاد اونجا هم می گن غیر مجاز و بعدشم میان میگیرنت

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اون مکس پین ها همه اش ماموریت غیر ممکنه که با نام مکس پین میفروشن.

ما قبلا یه معلمی داشتیم (همون اعرابی. فکر کنم قبلا ازش شنیدید) ازش پرسیدیم که چرا تو ایران با این که این همه بازی ساز هست هیچ بازی درست و حسابی ساخته نمیشه. گفتش چون اینجا کسی به بازی سازی بها نمیده. تو کشور ما سازمان ها و نهادها از بازی ها استفاده ی تبلیغاتی میکنن. هیچ جایی نمیتونی پیدا کنی که بهت بودجه بدن کمکت کنن که تو بازی درست و حسابی بسازی. میان کلی پول میزارن کف دستت میگن دو کیلو آمریکا بده، سه کیلو جنگ، پنج کیلو انرژی اتمی حق مسلم ماست و ... برو درست کن تا فردا. نتیجه اش همین میشه دیگه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ببینید آقای هیدئو کوجیما با 300 نفر پنج سال روزی حداقل 10 ساعت کار می کنه،علاقه و عشق و پشتکار این گروه تا ثانیه های آخر همکاریشون نسبت به یکدیگر و بازی که می خوان بسازن ادامه داره،
    آقای هیدئو کوجیما ببینید چه قدرتی داره که میتونه بازی رو که می خواد بسازه رو بین 300 نفر تقسیم وظیفه و اونهارو توی پنج سال مدیریت کنه و بازی ساخته شده رو جمع کنه
    هیچ گروهی در ایران نمی تونه بیش از دوهفته سر پا باشه،به دلایل زیر:
    1.زیاده خواهی بعضی از افراد در گروه
    2.اختلاف در سلیقه ها و نرسیدن به یک نظر واحد
    3.رئیس بازی بعضی از افراد در گروه
    4.عدم نظم و انضباط در گروه
    5.کاهش عشق و علاقه و شور و اشتیاق افراد به موضوع در یک هفته
    6.تنبلی ذاتی ماها
    پس افراد زیادی روی به بازی سازی تک نفره می آورند!
    برای موفقیت یک بازی:
    خلاقیت داستان و رول بازی|سادگی و هیجان گیم پلی|جذابیت و لذت بخش بودن کل بازی|هوش مصنوعی
    برای همین من هنوز هم بازی های مثل super Mario world رو انجام میدم،
    اما بازی ساز های ایرانی به فوندانسیون فوق در بازی توجه نمی کندد و بیشتر به جلوه های بصری و گرافیک بازی توجه می کنن،البته بارها ثابت شده که بازی با گرافیک پایین چند برابر بازی با گرافیک بالا در سال2010فروش کرده،نمونش
    Super Mario galexy2که تنها حدود 700مگابایت حجمش بود!
    بازی های مثل تتریس و پک من درست هیچ گرافیکی ندارند ، ولی دانشمندان کشف کردند که بازی کردن با این بازی ها موجب تقویت و فعال شدن بخش های دیگری از مغز میشه!!
    به نظرم باید فوکوس کنیم تو بازی های ساده و در عین حال غنی
    وقتی در کشورهایی مانند کره و ژاپن سرعت اینترنت از سرعت هارددیسک پیشی می گیره،طبیعتا سببساز تعالی دومین صنعت پولساز جهان در اون کشورها می شه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

حرف بالاتو قبول دارم درسته کسی اینجا بازی سازی رو بهش بها نمی ده . اگر هم بخوای بازی بسازی و ببری مجوز بگیری کاری می کنن که از کردت پشیمون بشی ((نمیدونم اینجا چرا خشنه . این علامت فلان فرقس و ...)) تا وقتی کشور ما به اون مرتبه نرسه که مثل کشور های دیگه بازی سازی رو بع عنوان یه منبع درامد ارزی در نظر بگیره بازی سازی های ما نمی تونن پیشرفت کنن . مگه همین امریکا نیست برین تحقیق کنین چقدر از راه بازی در میارن.

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

من باید همینجا از امیر رضا تشکر کنم به خاطر این نظر سنجی آخه واقعا یه همچین نظر سنجیایی باید باشه تا بدونیم دقیقا بازیبازا چی میخوان که ما روی همون کارکنیم.
    اگه بتونید یه نظر سنجی برای سبک مورد علاقه و بازی مورد علاقه ی بازیبازا بزارید خیلی عالی میشه.
    انصافا این میتونه فوق العاده به ماها کمک کنه تو بازی که میسازیم تا بدونیم چی بسازیم.

9. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یه مشکل خیلی بزرگ دیگه هم هست و اون محدودیت های د... و م... و س... که داریم.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

fگو من از چی اطلاع ندارم. گفتن کم کاری من هم گرشاسپ رو مثال اوردم . مگه بازی لطفعلی خان نبود یا شمشیر نادر اینا چطور زود زود بازی می سازنو بازی هاشون اینقدر محبوبه . تازه من یه جا خوندم که این بازی گرشاسپ زیر 6 ساعت تموم می شه(البته ساعت دقیقشو نمی دونم ولی مطمئنم بالای 8 ساعت نبود) مگه می شه واسه اینجور بازی کوتاه 4 سال وقت بزارن .
    دوست عزيز لطفعلي خان يا شمشير نادر رو با بازي گرشاسپ مقايسه نكنيد
    لطفغلي خان و شمشير نادر دو بازي بسيار ضعيف ( چه از لحاظ گرافيك ، چه صدا و موزيك و چه از لحاظ گيم پلي ) هستند
    اگه ميبيني گرشاسپ اينقدر طول كشيده به خاطر اينه كه سازنده ها خودشون با OGRE اديتور نوشتن و ساخت اديتور كار خيلي سخت و زمان بري هم هست
    يه مدت دنبال اين بودن كه از دوبلور هاي صدا و سيما براي بازيشون استفاده كنن
    همين چند 7 ماه پيش ميتونستن بازي رو منتشر كنن ولي براي بر طرف كردن باگ هاي بازي اينقدر زمان صرف كردن
    تيم گرشاسپ يكي از بهترين و پر كارترين تيم هاي ايراني هست كه ديدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •