وقتي از چيزي اطلاع نداريد لطفا دربارش صحبت نكنيد
تيم مافيا 2 از لحاظ تعداد حداقل 3 برابر تيم گرشاسپ هست
وقتي از چيزي اطلاع نداريد لطفا دربارش صحبت نكنيد
تيم مافيا 2 از لحاظ تعداد حداقل 3 برابر تيم گرشاسپ هست
به دلیل ضعف سابقه بازی های ایرانی یه فید بک منفی از بازی های ایرانی به وجود اومده،
شیگرو موریتا بازی ساز ارشد نینتندو و خالق بازی ماریو می گه گرافیک تنها یک دهم از بازی رو تشکیل می ده و مهم محتو ا و خلاقیت و جذابیت گیم پلی هست،
پس نمیشه نبو انجین با خروجی HD رو ضعف ما تلقی کرد،ما خلاقیت و مدیریت می خواهیم و برای پایه گذاری و ایجاد اعتماد و گرفتن سهم بازار باید از سود فروش هم بگذریم(نقل قولی از آقای موریتا موسس شرکت سونی)
حنابعالی میتونی تو ایران مکس پین بسازی بعد هم با مجوز بفروشی؟
ارشاد میگه باید از همون جا که صدای رعد و برق میاد تا تیتراژ آخر باید حذف بشه.
fگو من از چی اطلاع ندارم. گفتن کم کاری من هم گرشاسپ رو مثال اوردم . مگه بازی لطفعلی خان نبود یا شمشیر نادر اینا چطور زود زود بازی می سازنو بازی هاشون اینقدر محبوبه . تازه من یه جا خوندم که این بازی گرشاسپ زیر 6 ساعت تموم می شه(البته ساعت دقیقشو نمی دونم ولی مطمئنم بالای 8 ساعت نبود) مگه می شه واسه اینجور بازی کوتاه 4 سال وقت بزارن .
کی گفت درست نمی کنن توی توی ایران تا مکس پین 7 8 هست
ارشاد هم فکر نکنم دیگه از این کارا کنه می دنش دست بنیاد اونجا هم می گن غیر مجاز و بعدشم میان میگیرنت![]()
اون مکس پین ها همه اش ماموریت غیر ممکنه که با نام مکس پین میفروشن.
ما قبلا یه معلمی داشتیم (همون اعرابی. فکر کنم قبلا ازش شنیدید) ازش پرسیدیم که چرا تو ایران با این که این همه بازی ساز هست هیچ بازی درست و حسابی ساخته نمیشه. گفتش چون اینجا کسی به بازی سازی بها نمیده. تو کشور ما سازمان ها و نهادها از بازی ها استفاده ی تبلیغاتی میکنن. هیچ جایی نمیتونی پیدا کنی که بهت بودجه بدن کمکت کنن که تو بازی درست و حسابی بسازی. میان کلی پول میزارن کف دستت میگن دو کیلو آمریکا بده، سه کیلو جنگ، پنج کیلو انرژی اتمی حق مسلم ماست و ... برو درست کن تا فردا. نتیجه اش همین میشه دیگه.
ببینید آقای هیدئو کوجیما با 300 نفر پنج سال روزی حداقل 10 ساعت کار می کنه،علاقه و عشق و پشتکار این گروه تا ثانیه های آخر همکاریشون نسبت به یکدیگر و بازی که می خوان بسازن ادامه داره،
آقای هیدئو کوجیما ببینید چه قدرتی داره که میتونه بازی رو که می خواد بسازه رو بین 300 نفر تقسیم وظیفه و اونهارو توی پنج سال مدیریت کنه و بازی ساخته شده رو جمع کنه
هیچ گروهی در ایران نمی تونه بیش از دوهفته سر پا باشه،به دلایل زیر:
1.زیاده خواهی بعضی از افراد در گروه
2.اختلاف در سلیقه ها و نرسیدن به یک نظر واحد
3.رئیس بازی بعضی از افراد در گروه
4.عدم نظم و انضباط در گروه
5.کاهش عشق و علاقه و شور و اشتیاق افراد به موضوع در یک هفته
6.تنبلی ذاتی ماها
پس افراد زیادی روی به بازی سازی تک نفره می آورند!
برای موفقیت یک بازی:
خلاقیت داستان و رول بازی|سادگی و هیجان گیم پلی|جذابیت و لذت بخش بودن کل بازی|هوش مصنوعی
برای همین من هنوز هم بازی های مثل super Mario world رو انجام میدم،
اما بازی ساز های ایرانی به فوندانسیون فوق در بازی توجه نمی کندد و بیشتر به جلوه های بصری و گرافیک بازی توجه می کنن،البته بارها ثابت شده که بازی با گرافیک پایین چند برابر بازی با گرافیک بالا در سال2010فروش کرده،نمونش
Super Mario galexy2که تنها حدود 700مگابایت حجمش بود!
بازی های مثل تتریس و پک من درست هیچ گرافیکی ندارند ، ولی دانشمندان کشف کردند که بازی کردن با این بازی ها موجب تقویت و فعال شدن بخش های دیگری از مغز میشه!!
به نظرم باید فوکوس کنیم تو بازی های ساده و در عین حال غنی
وقتی در کشورهایی مانند کره و ژاپن سرعت اینترنت از سرعت هارددیسک پیشی می گیره،طبیعتا سببساز تعالی دومین صنعت پولساز جهان در اون کشورها می شه
حرف بالاتو قبول دارم درسته کسی اینجا بازی سازی رو بهش بها نمی ده . اگر هم بخوای بازی بسازی و ببری مجوز بگیری کاری می کنن که از کردت پشیمون بشی ((نمیدونم اینجا چرا خشنه . این علامت فلان فرقس و ...)) تا وقتی کشور ما به اون مرتبه نرسه که مثل کشور های دیگه بازی سازی رو بع عنوان یه منبع درامد ارزی در نظر بگیره بازی سازی های ما نمی تونن پیشرفت کنن . مگه همین امریکا نیست برین تحقیق کنین چقدر از راه بازی در میارن.
من باید همینجا از امیر رضا تشکر کنم به خاطر این نظر سنجی آخه واقعا یه همچین نظر سنجیایی باید باشه تا بدونیم دقیقا بازیبازا چی میخوان که ما روی همون کارکنیم.
اگه بتونید یه نظر سنجی برای سبک مورد علاقه و بازی مورد علاقه ی بازیبازا بزارید خیلی عالی میشه.
انصافا این میتونه فوق العاده به ماها کمک کنه تو بازی که میسازیم تا بدونیم چی بسازیم.
یه مشکل خیلی بزرگ دیگه هم هست و اون محدودیت های د... و م... و س... که داریم.
دوست عزيز لطفعلي خان يا شمشير نادر رو با بازي گرشاسپ مقايسه نكنيدfگو من از چی اطلاع ندارم. گفتن کم کاری من هم گرشاسپ رو مثال اوردم . مگه بازی لطفعلی خان نبود یا شمشیر نادر اینا چطور زود زود بازی می سازنو بازی هاشون اینقدر محبوبه . تازه من یه جا خوندم که این بازی گرشاسپ زیر 6 ساعت تموم می شه(البته ساعت دقیقشو نمی دونم ولی مطمئنم بالای 8 ساعت نبود) مگه می شه واسه اینجور بازی کوتاه 4 سال وقت بزارن .
لطفغلي خان و شمشير نادر دو بازي بسيار ضعيف ( چه از لحاظ گرافيك ، چه صدا و موزيك و چه از لحاظ گيم پلي ) هستند
اگه ميبيني گرشاسپ اينقدر طول كشيده به خاطر اينه كه سازنده ها خودشون با OGRE اديتور نوشتن و ساخت اديتور كار خيلي سخت و زمان بري هم هست
يه مدت دنبال اين بودن كه از دوبلور هاي صدا و سيما براي بازيشون استفاده كنن
همين چند 7 ماه پيش ميتونستن بازي رو منتشر كنن ولي براي بر طرف كردن باگ هاي بازي اينقدر زمان صرف كردن
تيم گرشاسپ يكي از بهترين و پر كارترين تيم هاي ايراني هست كه ديدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)