تو ویکی سایتش به اسم هوش مصنوعی نوشته بود
تو ویکی سایتش به اسم هوش مصنوعی نوشته بود
Last edited by RatAtouille; 18-08-2010 at 11:29.
کی میگه این هوش مصنوعیه؟؟
این فقط کد حرکت پلیر و تیر زدنه....
کجای هوش مصنوعی بات های کانتر بالا بود ؟!
هوش مصنوعی یعنی اینکه دشمن عین واقعیت فکر کنه ! توی هر شرایط بهترین انتخاب رو انجام بده
توی کانتر یه سری مسیر از قبل تعیین شده بود ... یه کم که بازی میکردی حرکت های دشمن رو میتونستی پیش بینی کنی
اتاق چینی بحثی است که توسط «جان سیرل» در ۱۹۸۰ مطرح شد در این راستا که یک ماشین سمبل گرا هرگز نمیتواند دارای ویژگیهایی مانند «مغز» و یا «فهمیدن» باشد، صرف نظر از اینکه چقدر از خود هوشمندی نشان دهد.
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
![]()
هوش منصوعی کانتر که بد نبود البته که بیشتر مسیریابی بود که اگه اینطور فرض کنیم از همه قدرتمند ET-QW هست که خیلی هوش منصوعی توپی داره که تو EASY پدرمون در می آد
کجا هوش مصنوعی کانتر پایین بود؟ رو expert که بزاری علاوه بر نشونه گیری های خفن کلی چیز به استراتژی بازی اضافه میشه. مثلا اگه بوت expert گذاشته باشی و حریفت سی تی باشه عین چی میکشونتت تو اسپات بد لت و پارت میکنه!
یک دستور مهم در هوش مصنوعی :
c_scan
کشف اشیاء یا اشخاص دیگر در داخل مخروط یا کره و باعث رویداد EVENT_SCAN میشودDetects entities or other objects within a cone or sphere, and triggers their EVENT_SCAN event
عزیز منم بلدم هوش مصنوعی بسازم که همون اول همرو هد شات کنه !
اتفاقا نشونه گیری خیلی دقیق یکی از فاکتور هایی هست که امتیاز هوش مصنوعی بازی رو توی نقد ها پایین میاره ...
من گفتم تمام حرکات بات های کانتر از پیش تعریف شده هست و بات ها اینطوری نیستن که خودشون با یه استراتژی که قبلا وجود نداشته باشه حمله کنن ... مثلا با توجه به نظر شما بازی Turok
هوش مصنوعی عالی داشت در حالی که توی نقد های سایت های معتبر به این نکته که حرکات از پیش تعریف شده هست اشاره کردن و این رو یه ضعف واسه هوش مصنوعی دونستن
پیشنهاد میکنم بازی هایی مثل SWAT رو بازی کنی تا دقیقا بفهمی منظورم چیه ...
توی کانتر Expert وقتی مردی برو دست دشمنا رو ببین!حریف میاد درجا نشونه میره رو سر حریف!به این هوش مصنوعی نمیگن که یه راست هدشات شه کسی.Brothers In Arms:Hell's Highway هوش مصنوعی خوبی داشت.
به نظر من هوش مصنو عی فوتبال سخترین هست.
اما pes9 از 10 به نظر من بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)