سلام
خطاب به دوست عزیز
من هیچ وقت به کسی که نمیشناسم چیز مورد داری نمیگم و حتی سعی هم میکنم نوشته ام طوری باشه که کوچکترین شک در دل طرف ایجاد نکنه که ممکنه دارم بهش توهین میکنم,این رو گفتم چون این دومین یا سومین پست شما با نقل قول گرفتن از پست من بود در تاپیک های مختلف که به من برخورد نه بابت اینکه مشکلی باشه این وسط نه به خاطر این لحن نهفته ی توی نوشتتون.
من نمیدونم سواد شما از شبکه چقدر هست و چون نمیدونم اجازه هم نمیدم بگم مثلا من با سواد تر هستم یا شما بی سواد تر.
در حرف شما که من سوال ایشون رو بد خوندم هیچ شکی نیست چون اون شب من از کلاس میومدم و کلا شب قبل 3 ساعت خوابیده بودم وتوی فروم به هر جا جواب میدادم تیک میزدم ولی قسمتی از حرف هام درست بود مبنی بر اینکه سیستم شبکه ی اینها توش آیزا نصب شده .
خوب زمانی که شما میای آیزا نصب میکنی این سیستم به قدری فایروال قوی داره که حتی همون اول توی شبکه داخلی هم اجازه ی پینگ کردن نمیده ! ( بازم دارم میگم من نمیدونم شما این چیز ها رو میدونی یا نه )
شما زمانی که با آیزا چیزی رو میبندی به انواع مختلف میتونی ببینی
میتونی Outbound ها یا Inbound ها رو ببندی یا خیلی چیزهای دیگه
حالا برای این دوستمون مثلا سایت ایکس رو بستند این سایت من میگم میتونه باز هم بشه میتونه هم نشه
میتونه باز نشه زمانی که کلا برگشت این سایت به روی سرور و زمان استفاده از سیستم Nat بسته شده باشه
یا اینکه کلا پورت های فیلت.ر شکن ها بسته شده باشه
یا پورت وی.پی ان ها
میتونه هم باز بشه به شرط اینکه این چیزهایی که گفتم رعایت نشده باشه
از روی باد معده هم حرف نمیزنم
بازم به این دوستمون قول دادم براشون تحقیق فراتر از علم خودم میکنم و خواهم کرد.
روش شما هم میتونند استفاده کنند.
بازم دارم میگم این بستگی به سیاست ادمین شبکه ای که ایشون استفاده میکنه داره که اون آیزا و سیستم فایروالش رو چقدر محکم بسته باشه .