سلام
رفتم ویندوز نصب کنم موقع نصب ویندوز تو 83 درصد دوباره فریز شد... یهو هنگ میکنه....
سلام
رفتم ویندوز نصب کنم موقع نصب ویندوز تو 83 درصد دوباره فریز شد... یهو هنگ میکنه....
نه مال من 32 بیتیه ... فروشنده می گفت موقع نصب بطور خودکار درایو ها رو می شناسه !!!! ... فقط درایو گرافیک رو داد ...همه دوستان که 5010 N دارم 64 بیتی ریختن ؟
اقایان من و دوستان هنوز چندین مشکلمون پا برجاست ... یکی بیاد جواب بده :
بلوتوث چجوری فعال می شه ، پس چرا نمیاد ؟
چرا ویندوزم (7)می گه از 4 گیگ رم 2 گیگ Usable ?
ویندوز 64 بیتی با نرم افزار ها می خونه و مشکلی نیست ؟
شاید بلوتوث نداره
خیلی عجیبه ویندوز 7 نهایتا 1024 رم مصرف میکنه
با بعضی از نرم افزار ها مشکل داره
سلام
بلوتوث و وایرلس 5010 بعد از نصب درایور وایرلس با کلید fn+f2 روشن و خاموش میشه .
من توی یه پست جداگونه براتون تمام درایوراشو میزنم
سلام خواهش میکنم کمک کنید....
لپ تاپ هنگ میکرد برم تو مغاره ( تو پایتخت ) خریده بودم... بعد از 3 روز گفتن بیا درست شده... ( رمشو عوض کرده بودن )
تو مغازه همیچی درست بود اما بخدا پا مو گذاشتم بیرون مغازه سوار ماشین شدم گفتم یه تستی بزنم دوباره خراب شد...
دوباره بروم پیش مغاره دارم گفت خب کوش هنگ میکنه من یه نیم ساعتی ور رفتم تاهنگش بیاد اما نیومد...
تو مغازه هنگ نمیکرد
اوردم خونه دوباره همین داستانو دارم... هنگ میکنه
کسی نمیدونه چه طوری باید بفهم از کدوم قطعه شه چه کار کنم یکی راهنمایی کنه
ممنون
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
الان هم یه نیم ساعتی باهاش دارم کار میکنم اما هنگ نمیکنه از ویندوزش هم نیست چون من بار ها عوض کردم تو مغازه هم بار ها عوض شد...
دوستان خواهش میکنم کمک کنید.....
دوستان نرم افزاری هست که بگه فلان قطعه مشکل داره من EVEREST ، SiSoftware Sandra Professional Business
تست کردم جواب نگرفتم متاسفانه...
هی برید دل بخرید ... بیا اینم از مشکلاتش ... لاقل برید توی نوت بوک ریوو بخونید که دل سر قطعات جدیدش چه گندی بالا آورده ... از 1564 شروع شد رسید به این !
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
سیستم رو خاموش کن باتری رو برای 5 دقیقه در بیار دوباره جا بزن و شروع به نصب ویندوز بکن ...
در حال نصب ویندوز که هستی وقتی به نقظه فریز میرسه سعی کن کمی با کلیدها و تاچ پد کار کنی ... اگه رد شد از این مرحله مشکل مچ نبودن ویندوز با قطعاتت هست .... واگه رد نشد متاسفانه بایوسه .... باید ریورژن کنی بایوس رو از خود سایت دل
ممنون از راهنمایی شما...
کلا فریز که میشه هیچ کاری نمیشه کرد...
ممکنه 1 ساعت کار کنه فریز نیشه اما ممکنه 1 مین کار کنه فریز بشه...
من بایوس از A2 به A6 ارتقا دادم اما باز هم مشکلش سر جاش بود حل نشد که نشد...
بردمش گارانتی...
اونجا هم میگه هنگ نمیکنه...
باز هم اوردم خونه هنگ میکنه.... مشکل چیه ممکنه در اثر ضربه یا خود اداپتور باشه ؟
یکی خواهش میکنم کمک کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)