تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: دلفی و طراحی سایت

در آغاز فعالیت samirparsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    پایتخت

10

اتفاقا منم چند وقته افتادم دنیالش.
    مباحثی پیدا کردم. ولی نمیدونم نتیجه میده یا نه.
    تا جایی که من فهمیدم با WebBroker و IntraWeb که توی دلفی هست یک کارایی میشه کرد. ولی چون خودمم اول کارم چیز بیشتری نمیدونم که بگم.

ضمنا اینا رو گفتم که شما هم پیش رو بگیری و اگه به چیزی خوردی و نتیجه ای گرفتی ما رو هم در جریان بزاری.
    IntraWeb خیلی قوی و راحت و سریع هستش. ولی نمیدونم چطور باید ازش خروجی سایتی گرفت.
    یک جورایی برنامه رو روی Explorer ازجرا میکنه و خیلی راحته و از Ajax پشتیبانی میکنه.
    ولی خروجیش فایل exe هست. نه xml,php و یا Html.
    سلام
    سایت یک مجموعه از ابزارها می باشد. یک سایت می تواند از یک برنامه ساخته شود یا ترکیبی از چند برنامه باشد. زمانی که شما شروع به طراحی وب اپلیکیشن می کنید باید بدانید که برای چه سروری برنامه می سازید.
    با intraweb شما برای سرور ویندوز (البته با تغییرات و نصب یک پک لینوکس) برنامه تولید میکنید. برنامه exe شما برای تست قبل از بارگذاری نهایی می باشد. بعد از اینکه از صحت اجرای برنامه خود اطمینان حاصل کردید، برنامه را به DLL - ISAPI تغییر می دهید و در iis جاگذاری می کنید. از اینجا به بعد می توانید آنرا از بروزر اجرا کنید. کار سختی نیست فقط باید چند عنوان یونیت را تغییر دهید و برنامه را مجددا کامپایل کنید. در زیر نحوه کار توضیح داده شده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و نحوه قراردادن و تنظیمات iis:
    کد:

2. 4 کاربر از samirparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    پایتخت

6

من Delphi 2010 رو گرفتم.
    فکر کنم جز .Netها باشه.
    ولی هنوز نصبش نکردم. اصلا خاطره خوبی از نصب دلفی 8 ندارم.
    این Prism قضیش چیه؟

ضمنا من Delphi for php رو دارم. تا حالا امتحانش نکردم. فکر میکنی بتونه کمکی بهم بکنه. مال من 2007 هستش
    دلفی 2010 رو حتما امتحان کنید. از نظر استحکام و نوآوری مثل 7 می ماند. اصلا با دلفی 8 که یه دلفی شتابزده و فقط برای خالی نبودن جای بورلند در بازار ارائه شد نیست. ولی سیستم کامپایلش عوض شده فایل ها بزرگتر شدن RTTI. برای همین ممکن روی متغیرهاتون در برنامه هایی که با دلفی 7 نوشتید و به این دلفی منتقل می کنید تغییرتی اعمال کنید. یه نکته مهم هم هست و اینکه از پروژه ای که به دلفی 2010 میارید حتما پشتیبان بگیرید زیرا بعد از باز کردن با دلفی 2010 با زحمت می شود در دلفی 7 بازش کرد. امان از تجربه

4. 3 کاربر از samirparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان یک گروه جدید ایجاد کردم تا انشاالله یک مرجع جامع از این مبحث ایجاد کنیم.
    لطفا کمک کنید. ممنون

کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1681

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

جالب بود . استفاده کردیم

در آغاز فعالیت ahmadalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یه سوال
    خروجی اینترا وب چیه؟
    روی سرور های asp هم اجرا میشه یا سرور های خاص خودش رو داره؟
    چون واقعا نسبت به aspx مزیت های جالبی داره.
    و میتونه خیلی به آدم کمک کنه.

در آغاز فعالیت ahmadalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    سایت یک مجموعه از ابزارها می باشد. یک سایت می تواند از یک برنامه ساخته شود یا ترکیبی از چند برنامه باشد. زمانی که شما شروع به طراحی وب اپلیکیشن می کنید باید بدانید که برای چه سروری برنامه می سازید.
    با intraweb شما برای سرور ویندوز (البته با تغییرات و نصب یک پک لینوکس) برنامه تولید میکنید. برنامه exe شما برای تست قبل از بارگذاری نهایی می باشد. بعد از اینکه از صحت اجرای برنامه خود اطمینان حاصل کردید، برنامه را به DLL - ISAPI تغییر می دهید و در iis جاگذاری می کنید. از اینجا به بعد می توانید آنرا از بروزر اجرا کنید. کار سختی نیست فقط باید چند عنوان یونیت را تغییر دهید و برنامه را مجددا کامپایل کنید. در زیر نحوه کار توضیح داده شده:

کد:
    و نحوه قراردادن و تنظیمات iis:
    کد:
    یه سوال داشتم و یه مشکل:
    مشکل اینه که این چیزایی که توی این سایته گفته با اون چیزایی که من میبینم فرق میکنه اول اینکه من vcl for web ساختم و با Delphi XE هم کار میکنم.
    و سوال اینکه
    ما چجوری میتونیم او exe هه رو به فرمت aspx تبدیل کنیم؟
    و اینکه بدون IIS نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اینتراوب خروجی .dll یا .exe داره بله از ASP 2.0 به بالا اجرا می شه. البته اینم بگم برای استفاده از CAsh در مسیر سرور باید دسترسی کامل داشته باشه که اکثر هاست ها این امکان رو از شما می گیرند در اینباره باید با Host provider خودتون یا ساپورت هاست به توافق برسید. چون اکثرا به dll ها اجازه اجرا نمی دهند تا خودشان تستش کنند و از بار اضافه نگرفتن آن از سرور خودشون مطمئن بشن.

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    پایتخت

4

یه سوال داشتم و یه مشکل:
    مشکل اینه که این چیزایی که توی این سایته گفته با اون چیزایی که من میبینم فرق میکنه اول اینکه من vcl for web ساختم و با Delphi XE هم کار میکنم.
    و سوال اینکه
    ما چجوری میتونیم او exe هه رو به فرمت aspx تبدیل کنیم؟
    و اینکه بدون IIS نمیشه؟
    delphi xe آخرین ورژن دلفی هست و با دلفی 2010 فرقی نداره فقط در اینتراوب ورژن های مختلف برای پروتکل ها بروز تر شده که پشت کار هست و ازلحاظ کاری اگر شما استاندارد کار کرده باشید مشکلی نیست.
    شما نمی تونید ASPX بگیرید و اون روش کار رو فراموش کنید. این یک چیز است و ان چیز دیگر.
    مدل اجرا ASP با این استاندارد تفاوت دارد.
    بدون IIS کلا نمی شه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •