اتفاقا منم چند وقته افتادم دنیالش.
مباحثی پیدا کردم. ولی نمیدونم نتیجه میده یا نه.
تا جایی که من فهمیدم با WebBroker و IntraWeb که توی دلفی هست یک کارایی میشه کرد. ولی چون خودمم اول کارم چیز بیشتری نمیدونم که بگم.
ضمنا اینا رو گفتم که شما هم پیش رو بگیری و اگه به چیزی خوردی و نتیجه ای گرفتی ما رو هم در جریان بزاری.
IntraWeb خیلی قوی و راحت و سریع هستش. ولی نمیدونم چطور باید ازش خروجی سایتی گرفت.
یک جورایی برنامه رو روی Explorer ازجرا میکنه و خیلی راحته و از Ajax پشتیبانی میکنه.
ولی خروجیش فایل exe هست. نه xml,php و یا Html.
سلام
سایت یک مجموعه از ابزارها می باشد. یک سایت می تواند از یک برنامه ساخته شود یا ترکیبی از چند برنامه باشد. زمانی که شما شروع به طراحی وب اپلیکیشن می کنید باید بدانید که برای چه سروری برنامه می سازید.
با intraweb شما برای سرور ویندوز (البته با تغییرات و نصب یک پک لینوکس) برنامه تولید میکنید. برنامه exe شما برای تست قبل از بارگذاری نهایی می باشد. بعد از اینکه از صحت اجرای برنامه خود اطمینان حاصل کردید، برنامه را به DLL - ISAPI تغییر می دهید و در iis جاگذاری می کنید. از اینجا به بعد می توانید آنرا از بروزر اجرا کنید. کار سختی نیست فقط باید چند عنوان یونیت را تغییر دهید و برنامه را مجددا کامپایل کنید. در زیر نحوه کار توضیح داده شده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و نحوه قراردادن و تنظیمات iis:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید