من بعضی جاها دیدم برخی از این نرمافزارا نسخهی آزمایشی هم دارن.
خب اگه آدرس ستاپ داری دیگه نیازی به آپلود نیست. آدرس سالم ستاپ رو اینجا بذار که دانلود کنیم.
ممنون.
من بعضی جاها دیدم برخی از این نرمافزارا نسخهی آزمایشی هم دارن.
خب اگه آدرس ستاپ داری دیگه نیازی به آپلود نیست. آدرس سالم ستاپ رو اینجا بذار که دانلود کنیم.
ممنون.
نه عزيز حواسم نبود تو پست قبلي نوشتم آدرس كه بعدش تصحيح كردم ! من فايل ستاپ بعضي ها رو دارم و با سرعت كم نميتونم آپلودشون كنم !!!خب اگه آدرس ستاپ داری دیگه نیازی به آپلود نیست. آدرس سالم ستاپ رو اینجا بذار که دانلود کنیم.
میشه بگی فایل ستاپ کدوما رو داری؟
نمیشه یه اینترنت پرسرعتی گیر بیاری آپلود کنی؟
فقط گزينشگر رو بصوت كامل دارم و بقيشون ناقص هستن !
كلا حجمشون در حدود 30 مگابايت به بالاس ! نه بابا اينترنت پر سرعت از كجا گير بيارم !!!
شما از همين سيستم رايگان گزينه 2 استفاده كن باور كن از همشون بهتره !
هیچ کدوم از این نرم افزارا به درد نمیخورند.چون مثلا 1 رشته فقط استانی میگره واسه تو که 2000کیلومتر اونطرف تری میزنه به احتمال 100% قبولی
کامل؟ یعنی با آپدیت و مخلفات؟ یه لطفی کن اگه میتونی اینو آپلود کن.
قرار نیست که شما 100 تا رشته با این نرمافزارا انتخاب کنی و تموم؟ اول علاقمندیا و نیازای خودتو در نظر بگیر، بعدشم خودت یه زحمتی بکش یه بار بررسیشون کن!![]()
سلام
ببخشید بچه ها بهترین و جدیدترین نرم افزار انتخاب رشته ی کرک شده ای که وجود داره چیه؟
اگه مال 88 هم باشه مهم نیست فقط کرک داشته باشه و قابل اعتماد باشه.
كاملشو نميدونم ... يعني نسخه 88 اشه و اگه صبر كني شايد نسخه 89 اش گيرم اومد ...
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
حالا صبر كنيد اگه 89 اش گيرم نيومد شايد تونستم 88 رو آپلود كنم ... (گفتم شايدا !!!)
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
حالا صبر كنيد اگه 89 اش گيرم نيومد شايد تونستم 88 رو آپلود كنم ... (گفتم شايدا !!!)
ببین یه گزینشگر 88 هست که تو انتخاب رشتهش مینویسه بر اساس اطلاعات سال 87 است و گفته نسخهی آزمایشیه ... شما 88 آپدیت شدهشو اگه داری آپلود کن، دیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)