تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: تلویزیون سونی سری EX

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با درود
    دوستان بنده میخواستم یک سونی 40 اینچ سری EX بگیرم سوال داشتم ایا مورد تائید دوستان هست ؟ نسبت به قیمت متناسبش کیفیت خوبی داره ؟
    اولویت اول من سامسونگ B650 یا پاناسونیک G10 بود . حال کدوم رو دوستان توصیه می کنند

حمید
    ex 700 بگیرید پشیمون نمی شید
    لطفا اگر دنبال سونی هستید با برندهای دیگر مقایسه نکنید؟؟

2. 2 کاربر از monipa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه نگاهی به اینجا بندازید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت توی تهران 2.650......توی بانه 2400 و شاید کمتر البته سایز 46 رو می گویم ex700-46

4. 2 کاربر از monipa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

usb مدل هاي c5.. و c6.. و b6... ميتونند اكثر فرمت هاي رايج بازار رو تا 1080p بدون مشكل اجرا كنند در واقع شما يك wd هم دارين
    در مورد سري هاي ex500 و Ex700 گويا پنلهايي كار سامسونگ هست
    دوست عزیز در مورد usb با خرید یه سینمای خانگی میشه این مشکل رو حل کرد مهم تصویر هست که اشاره کردید سونی بهتر هست که با خرید یک سینمای خانگی لذت دیدن فیلم دو چندان خواهد شد.
    Last edited by LIQUID_PRO; 11-08-2010 at 13:29.

6. این کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه نگاهی به اینجا بندازید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت توی تهران 2.650......توی بانه 2400 و شاید کمتر البته سایز 46 رو می گویم ex700-46

قیمت توی تهران 2.650
    با گارانتی هست

8. این کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

usb مدل هاي c5.. و c6.. و b6... ميتونند اكثر فرمت هاي رايج بازار رو تا 1080p بدون مشكل اجرا كنند در واقع شما يك wd هم دارين
    در مورد سري هاي ex500 و Ex700 گويا پنلهايي كار سامسونگ هست
    دوست گرامی از اینکه اطلاعات مفیدخودتون رو در اختیار همه میزارید و به همه یاری می رسانید از شما سپاسکزارم .اما در گفتن بعضی مطالب دقت کافی به کار برده نمیشه! مثلا در مورد پنلها که گفتید كار سامسونگ هست !
    آیا مطمئن هستید یا فقط شنیدید؟؟
    فکر نمیکنم سونی با اون همه سابقه پنلهاشو به سامسونگ سفارش بده !!!

10. 2 کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوست گرامی از اینکه اطلاعات مفیدخودتون رو در اختیار همه میزارید و به همه یاری می رسانید از شما سپاسکزارم .اما در گفتن بعضی مطالب دقت کافی به کار برده نمیشه! مثلا در مورد پنلها که گفتید كار سامسونگ هست !
    سلام دوست عزيز ممنون ولطف دارين
    حق با شماست من خودم مدتي هست دنبال منبع معتبر ميگردم به محض اينكه پيدا كردم يا نكردم به اطلاعتون ميرسونم
    -در مورد اين قضيه اصلا دوست ندارم بحث vs پيش بياد ارادت خاصي داريم نسبت به محصولات سوني
    از اين قبيل همكاري ها بين تكنولوژي ها وبرندهاي معتبر دنيا حتي رقيب زياد ميوفته

12. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ميدونيد دوست گلم بحث هايي وجود داره در مورد استفاده از صفحه هاي s sereis سامسونگ در اين پنل خوب همونطور هم كه ميدونيد پنل s مشكي بهتر و درواقع زاويه ديد بهتري ايجاد ميكنه نسبت به دو پنل ديگه (A&C)
    البته عده اي هم در فروم avs در مورد استفاده از flashlight هايي مشابه با سامسونگ براي تست ساختار پيكسل ها در اين پنل صحبت كردند
    ولي به هر صورت اگه منبع موثقي گيرم اودم حتما بيشتر اطلاع رساني ميكنم

14. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیزم منهم صحبت دوستمون رو تائید میکنم . پنلهای سونی کلا ساخت سامسونگ و اسمبل شده در کشور چین هستند . از سونی انتظار جنس و کیفیت ژاپنی رو دیگه نباید داشته باشیم .
    من خودم مدتهاست که به دنبال تی وی هستم ( 4 سال ) و نظر شخصیم اینه ( توجه داشته باشید نظر شخصی ، دارم نزنید حالا )
    1- پاناسونیک ( با توجه به توقف تولید محصولات پایونیر وگرنه میگفتم اول پایونیر )
    2- الجی ( مدل LE8500 این برند یه پدیده محسوب میشه باید از نزدیک ببینید واقعا دیدنیه )
    3- فیلیپس ( مدلهای 9704 و 9705 و البته مدل آرورای این برند برندای دیگه رو به چالش میکشه )
    4-سامسونگ ( از نظر طراحی حرف اول و آخر رو میزنه و از نظر حجم تولید و نوع آوری و ابتکار هم همینطور )
    5-شارپ ( تولید کننده نمونه های فول LED با قیمتهای بسیار مناسب و باور نکردنی و البته با دقت رنگ نه چندان بالا )
    6-سونی ( که بجز یک سری طراحیهای خاص تقریبا حرفی برای گفتن نداره )
    اینم باید بگم که من خودم از طرفدارای پرو پا قرص سونی بودم و اگه شما بپرسید بهتون میگم که تمام دستگاههای صوتی و تصویریه من از همین مارکه البته 11 سال پیش خریدمشون .
    سپاس

16. این کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوست عزيز ممنون ولطف دارين
    حق با شماست من خودم مدتي هست دنبال منبع معتبر ميگردم به محض اينكه پيدا كردم يا نكردم به اطلاعتون ميرسونم
    -در مورد اين قضيه اصلا دوست ندارم بحث vs پيش بياد ارادت خاصي داريم نسبت به محصولات سوني
    از اين قبيل همكاري ها بين تكنولوژي ها وبرندهاي معتبر دنيا حتي رقيب زياد ميوفته
    ممنون من هم با شما تا حدودی موافقم اما اين قبيل همكاري ها بين تكنولوژي ها وبرندهاي معتبر تا جایی که من اطلاع دارم بین شارپ و سونی هست و کلا" سونی بعضی از پنلهاش رو از شارپ انتخاب میکنه واین معقوله چون این دو برند ژاپنی هستند .در ضمن این دو برند با همکاری هم تولید پنل های جدید رو آغاز کردند که در lcd های 2011 سونی کاربرد خواهد داشت .

این هم سایتی در این مورد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیزم منهم صحبت دوستمون رو تائید میکنم . پنلهای سونی کلا ساخت سامسونگ و اسمبل شده در کشور چین هستند . از سونی انتظار جنس و کیفیت ژاپنی رو دیگه نباید داشته باشیم .
    من خودم مدتهاست که به دنبال تی وی هستم ( 4 سال ) و نظر شخصیم اینه ( توجه داشته باشید نظر شخصی ، دارم نزنید حالا )
    1- پاناسونیک ( با توجه به توقف تولید محصولات پایونیر وگرنه میگفتم اول پایونیر )
    2- الجی ( مدل LE8500 این برند یه پدیده محسوب میشه باید از نزدیک ببینید واقعا دیدنیه )
    3- فیلیپس ( مدلهای 9704 و 9705 و البته مدل آرورای این برند برندای دیگه رو به چالش میکشه )
    4-سامسونگ ( از نظر طراحی حرف اول و آخر رو میزنه و از نظر حجم تولید و نوع آوری و ابتکار هم همینطور )
    5-شارپ ( تولید کننده نمونه های فول LED با قیمتهای بسیار مناسب و باور نکردنی و البته با دقت رنگ نه چندان بالا )
    6-سونی ( که بجز یک سری طراحیهای خاص تقریبا حرفی برای گفتن نداره )
    اینم باید بگم که من خودم از طرفدارای پرو پا قرص سونی بودم و اگه شما بپرسید بهتون میگم که تمام دستگاههای صوتی و تصویریه من از همین مارکه البته 11 سال پیش خریدمشون .
    سپاس
    خوب شما که فرمودید نظر شخصیتونه! اما آیا منبع معتبری دراین مورد میتونید معرفی کنید؟
    سپاس
    Last edited by LIQUID_PRO; 11-08-2010 at 15:24.

18. این کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون من هم با شما تا حدودی موافقم اما اين قبيل همكاري ها بين تكنولوژي ها وبرندهاي معتبر تا جایی که من اطلاع دارم بین شارپ و سونی هست و کلا" سونی بعضی از پنلهاش رو از شارپ انتخاب میکنه واین معقوله چون این دو برند ژاپنی هستند
    LIQUID_PRO عزيز همينطوره در مورد همين سري هاي ex هم گويا شركت شارپ داره براي سوني ميزنه
    اين رابطه ديرينه بين اين ها هست بالاخره هموطن هستند به قول شما

- و ما در مورد بقيه برند ها در هر تكنولوژي اينطوري نيست چون توي يك كشور نيستند با هم همكاري نكنند
    مثلا در مورد pmp هاي شركت cowon كه من خيلي باهاش سر وكار دارم
    اين pmp ها يا همون رسانه هاي قابل حمل مواتي مديا با همكاري سه كشور وكمپاني متفاوت برتر دنيا توليد ميشه
    سخت افزاركار خود كره هست طراحي رو با كمك طراحان وايده هاي مشترك ژاپني -كره اي توليد كرده
    نرم افزار رو از jet shel و jet audio استفاده ميكنه كه بر ميگرده به امريكا
    اين يك نمونه بود فراوون داريم توي اين قضيه همكاري مسلما سود 2 طرفه خواهند برد
    -نمونه خيلي بارز وملموسش شما وسايل برقي رو باز كنيد ببينيد هر قسمتي كار يك جاست يكي hitachi يكي sony يكي nec يكي matsushita يكي samsung يك.... ميبيني توي برند مثلا سامسونگ از هر برندي قطعه اي موجود هست
    و نمونه هاي بسيار زياد ديگه از ان نوع همكاري ها
    -البته لزوما همكاري به معناي قبول برتري و شكست نسبت به برند پذيرنده نيست دوست گلم

20. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •