تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: توجه خیلی مهم !!!!! قبل از اینکه گوشی آندروید دار بخرید دقت کنید !!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شخص خودم 5 سالی میشه که دیگه دفترچه بانکی استفاده نمی کنم که جایگزین اون عابربانکه ، اگه اطلاعات عابر بانک شما لو بره براحتی از اینترنت خالیش می کنن. برفرض که اطلاعات عابر بانک رو روی گوشیم نگه ندارم ، خوب برای حساب اینترنتی بانک ملت که یکسالی هست استفاده می کنم ،چه کار کنم ؟ دلیل نمیشه که شما از دفترچه بانکی استفاده می کنی فکر کنی همه از دفترچه استفاده می کنند .
    از دو سال پیش خدمات بانکی اینترنتی فعال شده و امسال سال سوم و سال همگانی شدن خدمات بانکی اینترتی در ایران هست.(اینو می تونید از تبلیغات همه بانک ها برای حساب اینترنتی متوجه بشین)

من قبلا به آنتی ویروس روی سیستم اهمیت نمی دادم، نظرم این بود که هرچی می خوان ببرن و هرچی خواستن پاک کنند دوباره ویندوز نصب یا ریکاوری می کنم(به علت کند شدن سیستم توسط آنتی ویروس) ولی الان انواع کد و رمز و اطلاعات حساس روی سیستمم دارم با اینکه فایروال و اینترنت سکوریتی و آنتی ویروس آپدیت شده دارم ،همیشه استرس اینو دارم که برنامه ها ی کرک شده بیچارم نکن.

همه این صحبت ها رو گفتم که معقوله امنیت رو جدی بگیریم.

ولی درمورد گوگل :
    در حال حاضر تمام اطلاعاتی رو که جمع می کنه فقط برای آنالیز رفتار ها ، نیازها و... کاربران هست که بتونه در تولید نرم افزارها و تبلیغات استفاده کنه، گوگل بارها اعلام کرده که این اطلاعات توسط کامپیوتر تجزیه و تحلیل میشه و قابلیت سواستفاده ندارن، ولی چه کسی میتونه تضمین بده اگه دولت آمریکا و یا هر نهاد دیگری اونو تحت فشار قرار بده اطلاعات رو در اختیارشون نذاره؟؟!!؟؟

یه بعد دیگه موضوع :
    اگه من نوعی تونستم سیستم جاسوسی این برنامه رو در اختتیار بگیرم چه اتفاقی میوفته؟

لطفا امنیت رو در دنیای مجازی جدی بگیرین و اگه جدی نمی گیرین با راهنمایی غلط دیگران رو گمراه نکنید.

2. 2 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

در حال حاضر بهترین سیستم عامل برای آیفونه بعدش هم آندروید

البته آندروید داره عالی پیشرفت میکنه
    من پرسیدم بین ویندوز موبایل و آندروید

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شخص خودم 5 سالی میشه که دیگه دفترچه بانکی استفاده نمی کنم که جایگزین اون عابربانکه ، اگه اطلاعات عابر بانک شما لو بره براحتی از اینترنت خالیش می کنن. برفرض که اطلاعات عابر بانک رو روی گوشیم نگه ندارم ، خوب برای حساب اینترنتی بانک ملت که یکسالی هست استفاده می کنم ،چه کار کنم ؟ دلیل نمیشه که شما از دفترچه بانکی استفاده می کنی فکر کنی همه از دفترچه استفاده می کنند .
    از دو سال پیش خدمات بانکی اینترنتی فعال شده و امسال سال سوم و سال همگانی شدن خدمات بانکی اینترتی در ایران هست.(اینو می تونید از تبلیغات همه بانک ها برای حساب اینترنتی متوجه بشین)

من قبلا به آنتی ویروس روی سیستم اهمیت نمی دادم، نظرم این بود که هرچی می خوان ببرن و هرچی خواستن پاک کنند دوباره ویندوز نصب یا ریکاوری می کنم(به علت کند شدن سیستم توسط آنتی ویروس) ولی الان انواع کد و رمز و اطلاعات حساس روی سیستمم دارم با اینکه فایروال و اینترنت سکوریتی و آنتی ویروس آپدیت شده دارم ،همیشه استرس اینو دارم که برنامه ها ی کرک شده بیچارم نکن.

همه این صحبت ها رو گفتم که معقوله امنیت رو جدی بگیریم.

ولی درمورد گوگل :
    در حال حاضر تمام اطلاعاتی رو که جمع می کنه فقط برای آنالیز رفتار ها ، نیازها و... کاربران هست که بتونه در تولید نرم افزارها و تبلیغات استفاده کنه، گوگل بارها اعلام کرده که این اطلاعات توسط کامپیوتر تجزیه و تحلیل میشه و قابلیت سواستفاده ندارن، ولی چه کسی میتونه تضمین بده اگه دولت آمریکا و یا هر نهاد دیگری اونو تحت فشار قرار بده اطلاعات رو در اختیارشون نذاره؟؟!!؟؟

یه بعد دیگه موضوع :
    اگه من نوعی تونستم سیستم جاسوسی این برنامه رو در اختتیار بگیرم چه اتفاقی میوفته؟

لطفا امنیت رو در دنیای مجازی جدی بگیرین و اگه جدی نمی گیرین با راهنمایی غلط دیگران رو گمراه نکنید.
    در مورد امنیت (بخش اول حر فتون )موافقم.
    اما بخش دوم که در مورد گوگل هست بر فرض که اطلاعات ما رو در اختیار آمریکا هم بذاره.مگه آمریکا محتاج دو سه ملیون پول حساب بانک ملت من هست که بیاد بدزدتش؟در ضمن مگه ما تو ایران اینترنت موبایلمون حداکثر چقدره که بتونه اطلاعات رو برای گوگل بفرسته؟مطمئن باشید خود آمریکایی ها بیشتر از ما به اطلاعات شخصیشون حساسیت نشون میدن.پس از نظر گوگل خیالت راحت.
    در مورد در اختیار گرفتن سیستم جاسوسی که سیستم جاسوسی که عطر و ادکلن نیست که هرکسی بتونه در اختیارش بگیه.برفرض که گرفت اون شخص قطعا ایرانی نیست پس تمام اطلاعات ما به هیچ دردش نمی خوره.
    برفرض محال ایرانی باشه کسی اینقدر باهوشه که می تونه از روی یه گوشی کل سیستم های گوگل رو -- کنه مطمئن باش قبلا خود گوگل استخدامش کرده.
    -- و امنیت خیلی مهمه و باید مواظب هکر های اینترنتی باشی.
    افرادی که خیلی فکر می کنن امنیت بلدن و براشون مهمه قطعا از نرم افزار های موبایل بانک استفاده نمی کنن.چون این نرم افزار اینقدر ضعف امنیتی داره که برادر کوچیک من هم میتونه هکش کنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

منم شنیدم این خبرو میگن تو یه بازی که شبیه snake هست این نرم افزار جاسوسی وجود داره وبه هیچ وجه حذف یا غیر فعال نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در مورد امنیت (بخش اول حر فتون )موافقم.
    اما بخش دوم که در مورد گوگل هست بر فرض که اطلاعات ما رو در اختیار آمریکا هم بذاره.مگه آمریکا محتاج دو سه ملیون پول حساب بانک ملت من هست که بیاد بدزدتش؟در ضمن مگه ما تو ایران اینترنت موبایلمون حداکثر چقدره که بتونه اطلاعات رو برای گوگل بفرسته؟مطمئن باشید خود آمریکایی ها بیشتر از ما به اطلاعات شخصیشون حساسیت نشون میدن.پس از نظر گوگل خیالت راحت.
    در مورد در اختیار گرفتن سیستم جاسوسی که سیستم جاسوسی که عطر و ادکلن نیست که هرکسی بتونه در اختیارش بگیه.برفرض که گرفت اون شخص قطعا ایرانی نیست پس تمام اطلاعات ما به هیچ دردش نمی خوره.
    برفرض محال ایرانی باشه کسی اینقدر باهوشه که می تونه از روی یه گوشی کل سیستم های گوگل رو -- کنه مطمئن باش قبلا خود گوگل استخدامش کرده.
    -- و امنیت خیلی مهمه و باید مواظب هکر های اینترنتی باشی.
    افرادی که خیلی فکر می کنن امنیت بلدن و براشون مهمه قطعا از نرم افزار های موبایل بانک استفاده نمی کنن.چون این نرم افزار اینقدر ضعف امنیتی داره که برادر کوچیک من هم میتونه هکش کنه.
    یکم بذارین ذهن تون فراتر از مسایل عادی بررسی کنه، یعنی فقط همراه بانک مهمه ، باز کردن سایت بانک از داخل مرورگر گوشی مهم نیست؟ من اگه می گم بانک چون یکی از اطلاعات حساس که عام مردم با اون سروکار دارند اطلاعات تلفن یه پلیس ، یه دزد ، یه بازیگر یه سیاستمدار یه برنامه نویس یه دکتر محقق و ... براشون خیلی ارزشمنده.
    فکر کنم با این طرز فکر ما ایرانی ها برم دنبال ه*ک و ... می تونم آینده مالی خوبی داشته باشم!

7. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

اتفاقا اگه عکس من با دوستام لو بره خییلی هم دعاشوم میکنم
    در دنیا مشهور میشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahab_H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگرم گوگل اطلاعات شخصی رو دوست داره احتمالا سهامدار اصلیش ایرانیه چون غیر از ایرانی جماعت کسی دنبال اطلاعات و عکس خصوصی مردم نیست!
    جدی ایرانی چی بود چی شد

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

مطلب جالبی بود اگه اینجوری باشه که باید باگوشی عکس...نگیریم ویا اطلاعت خصوصی ومحرمانه رو نریزیم
    فکر نکنم این خبر خیلی جدی باشه

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

مطلب جالبی بود اگه اینجوری باشه که باید باگوشی عکس...نگیریم ویا اطلاعت خصوصی ومحرمانه رو نریزیم
    فکر نکنم این خبر خیلی جدی باشه

شما فکر میکنید که اطلاعات محرمانه فقط عکس و فیلمه؟ چند تا پست قبل رو بخونید دوباره و منبع هم یه سری بزنید تا بببینید درسته یا غلطه. درضمن برای اثبات حرفاتون یا رد خبر دلیل محکم بیارید

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

از اونجایی که مبتکر گوگل یک ایرانی بوده هیچ چیز بعید نیست
    ولی در مورد این سیستم عامل تا اونجا که من میدونم به این دلیل خیلی مورد استقبال قرار گرفته که متن بازه
    و یه چیز دیگه. این همه آدم تو کشورهایی که اینترنت درست حسابی دارن و برای اطلاعاتشون شاید خیلی بیشتر از ما ارزش قائلن چرا اینو میخرن؟
    شایدم "they don't understand"

13. این کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •