شخص خودم 5 سالی میشه که دیگه دفترچه بانکی استفاده نمی کنم که جایگزین اون عابربانکه ، اگه اطلاعات عابر بانک شما لو بره براحتی از اینترنت خالیش می کنن. برفرض که اطلاعات عابر بانک رو روی گوشیم نگه ندارم ، خوب برای حساب اینترنتی بانک ملت که یکسالی هست استفاده می کنم ،چه کار کنم ؟ دلیل نمیشه که شما از دفترچه بانکی استفاده می کنی فکر کنی همه از دفترچه استفاده می کنند .
از دو سال پیش خدمات بانکی اینترنتی فعال شده و امسال سال سوم و سال همگانی شدن خدمات بانکی اینترتی در ایران هست.(اینو می تونید از تبلیغات همه بانک ها برای حساب اینترنتی متوجه بشین)
من قبلا به آنتی ویروس روی سیستم اهمیت نمی دادم، نظرم این بود که هرچی می خوان ببرن و هرچی خواستن پاک کنند دوباره ویندوز نصب یا ریکاوری می کنم(به علت کند شدن سیستم توسط آنتی ویروس) ولی الان انواع کد و رمز و اطلاعات حساس روی سیستمم دارم با اینکه فایروال و اینترنت سکوریتی و آنتی ویروس آپدیت شده دارم ،همیشه استرس اینو دارم که برنامه ها ی کرک شده بیچارم نکن.
همه این صحبت ها رو گفتم که معقوله امنیت رو جدی بگیریم.
ولی درمورد گوگل :
در حال حاضر تمام اطلاعاتی رو که جمع می کنه فقط برای آنالیز رفتار ها ، نیازها و... کاربران هست که بتونه در تولید نرم افزارها و تبلیغات استفاده کنه، گوگل بارها اعلام کرده که این اطلاعات توسط کامپیوتر تجزیه و تحلیل میشه و قابلیت سواستفاده ندارن، ولی چه کسی میتونه تضمین بده اگه دولت آمریکا و یا هر نهاد دیگری اونو تحت فشار قرار بده اطلاعات رو در اختیارشون نذاره؟؟!!؟؟
یه بعد دیگه موضوع :
اگه من نوعی تونستم سیستم جاسوسی این برنامه رو در اختتیار بگیرم چه اتفاقی میوفته؟
لطفا امنیت رو در دنیای مجازی جدی بگیرین و اگه جدی نمی گیرین با راهنمایی غلط دیگران رو گمراه نکنید.