تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: راهنمايي براي خريد ram cpu mb vgaتا 350

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

راهنمايي براي خريد ram cpu mb vgaتا 350
    CPU:AMD Athlon II X4 635=113
    MB ASROCK M3A785GMH/128M =77
    RAM :2*1 GIG 1333 elixir=47
    Power:Memonex 420W=34
    HDD:2 * Seagate 500Gb (7200.12) raid 0=89

2. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این مادربردی که بهتون معرفی کردم دارای چیپست مجتمع گرافیک ATI Radeon 3300 هست که 128Mb خودش Side Port Memory داره و از رم Share نمیکنه و قدرتی معادل با کارت گرافیک 9400GT داره
    و اصلا نیازی به خرید کارت گرافیک جدا ندارید
    اینم لینک مادربرد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بسيار متشكرم. مادربرد مناسبي معرفي كرديد. البته بنده تجربه استفاده از از اين برند رو ندارم اما review هاي مختلفي ازش خوندم و با توجه به قيمتش گزينه بسيار مناسبي هستش. اگر تجربه خوبي از كاركردش داريد كه خيالم راحت ميشه.
    در مورد مادربرد Asrock حدود 4 سال پيش خريدم اما الان مشكلات متعددي داره خيلي جالبه كه مي فرماييد توي اين مدت تونسته اينقدر خودش رو بهبود ببخشه. البته تا اونجا من مي دونم Asrock قبلا زير مجموعه Asus بود و خودم به هنگام خريد انتظار بيشتري ازش داشتم.
    البته مقايسه عملكرد گرافيكش با گرافيك dedicate رو فقط يك جا ديدم كه با گرافيك ATI 4890 مقايسه كرده كه البته تفاوت عملكرد قابل توجه است اما اين كارت گرافيك قيمت حدود 330 فكر كنم داشته باشه و قابل مقايسه با گزينه هاي من نيست. اگر جايي مقايسه اين عملكرد با گرافيك ONBOARD و DEDICATE رو ديديد به من اطلاع بديد. بسيار بسيار ممنون ميشم.

کد:
    در مورد نرم افزارهام بايد عرض كنم نرم افزارهاي بنده ABAQUS, FLUENT, CATIA, SAP2000, AUTOCAD , MIKE21 هستش كه با توجه به اينكه بعضي هاشون نرم افزارهاي CFD و Finite Element هستند همانطور كه اطلاع داريد موقع مدلسازي و مش بندي گرافيك نسبتا سنگيني نياز دارند كه البته فكر نمي كنم با بازي و يا Render قابل مقايسه باشه. البته در اين زمينه هم شما استاد هستيد و مي تونيد راهنمايي بفرماييد

متشكرم.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

خواهش می کنم
    اگر تجربه خوبي از كاركردش داريد كه خيالم راحت ميشه.
    بله بشخصه با چند تا از مدلهاش کار کردم،واقعا کیفیت بالایی دارند
    و برای کسایی که اهل اور باشند گزینه ایده آلی بشمار میاد
    در مورد مادربرد Asrock حدود 4 سال پيش خريدم اما الان مشكلات متعددي داره خيلي جالبه كه مي فرماييد توي اين مدت تونسته اينقدر خودش رو بهبود ببخشه. البته تا اونجا من مي دونم Asrock قبلا زير مجموعه Asus بود و خودم به هنگام خريد انتظار بيشتري ازش داشتم.
    بله از وقتی از Asus جدا شده،کیفیت بردهاش از زمین تا آسمون فرق کرده و الان کیفیت مناسبی دارند که قابل رقابت با برندهای مطرح و معروف بازار هست
    البته مقايسه عملكرد گرافيكش با گرافيك dedicate رو فقط يك جا ديدم كه با گرافيك ATI 4890 مقايسه كرده كه البته تفاوت عملكرد قابل توجه است اما اين كارت گرافيك قيمت حدود 330 فكر كنم داشته باشه و قابل مقايسه با گزينه هاي من نيست. اگر جايي مقايسه اين عملكرد با گرافيك ONBOARD و DEDICATE رو ديديد به من اطلاع بديد. بسيار بسيار ممنون ميشم.
    ATI Radeon 3300 از قویترین آنبردهای دنیاست و همونطور که گفتم در حد 9400GT از Nvidia قدرت داره
    و حتی بازیها رو هم تو رزولوشنهای متوسط و پایین تر با کیفیت خوب اجرا میکنه
    با وجود 128Mb حافظه Side Port Memory کاملا جوابگوی انتظاراتتون خواهد بود
    در مورد نرم افزارهام بايد عرض كنم نرم افزارهاي بنده ABAQUS, FLUENT, CATIA, SAP2000, AUTOCAD , MIKE21 هستش كه با توجه به اينكه بعضي هاشون نرم افزارهاي CFD و Finite Element هستند همانطور كه اطلاع داريد موقع مدلسازي و مش بندي گرافيك نسبتا سنگيني نياز دارند كه البته فكر نمي كنم با بازي و يا Render قابل مقايسه باشه. البته در اين زمينه هم شما استاد هستيد و مي تونيد راهنمايي بفرماييد
    بنده هم با AutoCad و 3D Max و بعضا MAYA کار می کنم و به جرات میتونم بگم که تاثیر گرافیک تو زمان رندرشون زیر 10% هست

5. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

توي اين هفته رفتم پاساژ ايران و اين قيمتها رو گرفتم
    AMD Althlon X4 635: 105
    MB Biostar TA790GX A3+: 95
    Ram Kingmax 2x1 Gb DDR3 1333 Cl9: 50
    H.D.D.: 2x Seagate 500 Gb, 7200.12 RAID0: 90
    Power: Memonex Silent Ex. LB 420W: 36

در مورد مادربورد قيمتش به نظرم يكم مشكوكه البته از چند جا پرسيدم نداشتند يكي اين قيمت رو داد. بهش هم گفتم با TA790GX B3 اشتباه نكرده باشه اما گفت همينه و درسته! به نظر شما اين رو بگيرم؟

در مورد رم هم رم با CL8 پيدا نكردم. مارك Supertalent هم دو سه جا پرسيدم نداشتند.(البته زياد هم فرصت نداشتم و زياد نگشتم) آيا برند Kingmax رو تاييد مي كنيد؟ CL9 اختلاف زيادي با CL8 داره؟ ضمنا اگر CL7 پيدا كردم قيمشت بايد حدودا چقدر فرق كنه و آيا اصلا صرف داره سراغش برم يا نه؟

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

در مورد مادربورد قيمتش به نظرم يكم مشكوكه البته از چند جا پرسيدم نداشتند يكي اين قيمت رو داد. بهش هم گفتم با TA790GX B3 اشتباه نكرده باشه اما گفت همينه و درسته! به نظر شما اين رو بگيرم؟
    اگه همون باشه تو خریدش شک نکنید!
    آيا برند Kingmax رو تاييد مي كنيد؟
    بله خوبه
    CL9 اختلاف زيادي با CL8 داره؟
    کمتر از 10%
    ضمنا اگر CL7 پيدا كردم قيمشت بايد حدودا چقدر فرق كنه و آيا اصلا صرف داره سراغش برم يا نه؟
    CL7 بسته به برندش از 60 تا حدود 70 و بالاتر هم هست
    اگه بودجتون یاری میکنه چرا که نه؟!

8. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من مطما هستید این مادربورد رو 95 میدن !!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه! منم سر همين شك كردم چون اگه مي خواست قيمت خوبي هم بده بايد حداقل 15 تومن بالاتر مي گفت! بهش هم گفتم اشتباه نكني اين سري 790GX چند تا مدل داره ها گفت نه همينه. توي مغازه خودش هم نداشت بهم نشون بده تلفني قيمت گرفت. حالا امروز اگر باز باشند مي رم سراغش اگر همون بود مي گيرم و خبر مي دم.
    راستي يك سوال ديگه اين چرا همه اسلات ها رو همرنگ گذاشته؟ يعني فرقي نمي كنه رم رو رو كدوم ببنديم؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

راستي يك سوال ديگه اين چرا همه اسلات ها رو همرنگ گذاشته؟ يعني فرقي نمي كنه رم رو رو كدوم ببنديم؟
    چرا عزیز فرق میکنه ولی رنگهاشون یکی هست
    شما یک در میون بزارید رمها رو

12. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امروز رفتم پاساژ ايران و رضا براي خريد. به نظرم نسFت به يك سال پيش كه براي يكي از دوستان سيستم بستم خيلي تنوع كمتر و جنسها محدودتر شده. مثل اينكه از شهرستان خريد مي كني. اما قطعات:
    1- cpu رو خيلي جاها نداشتند.اما تا 104 هم مي شد پيدا كني.

2- مادربرد رو نتونستم پيدا كنم. هيچ جا نداشتند. ميگفتند فقط يكجا هست كه ممكنه داشته باشه و الان بسته! البته دلايل جالبي هم مي آوردن براي اينكه جنسشون رو بهم بندازن. مثلا يكي مي گفت asus و GIGA ميرن چيپهاي درجه 1 amd رو مي خرن اما BIOSTAR ميره چيپهاي درجه 8 مي خره حداقل نميره چيپ درجه 3 و 4 بخره كه ما رومون بشه بفروشيم. خلاصه اگر خودتون رو به نفهمي بزنين و بتونيد جلوي خنده تون رو بگيريد چيزهاي جالبي از اين مغازه دارها ميشه شنيد. در مورد AMD هم هر كي نداشت اينها رو مي بافت. معادل اين برد از برند -asus M4A78Te به قيمت 165000 از برند MSI 790GX-G65 به قيمت 168000 بود. معادل گيگا هم موجود نبود (با سايد مموري). يكجا هم گفت معادل ASROCK اين رو دارم 192 تومن! كه واقعا دل خجسته اي داشت.

3- رم اوضاعش ظاهرا حسابي خرابه. اولا 90 درصد مغازه ها فقط GEIL دارند با CL9 و ادعا مي كنند گارانتي خودمون هستش! خودمون وارد كننده ايم! . قيمت هم از 53 تا 55. دوما رم cl8 اونهم 2 گيگ و 1333 اصلا تو بازار نيستبرند CORSAIR هم يكجا 4 گيگي با CL9 ديدم 121 تومن. گزينه هاي ديگه هم خيلي سخت پيدا ميشه. يكجا هم ADATA ديدم با فركانس 1600 و CL8 كه مي داد 83. يكجا هم برند gSKILL فقط 4 گيگ با cl8 مي داد 131. يك جا هم توي پاساژ رضا GEIL مي داد با گارانتي خودش CL7 فركانس 1066 قيمت 52. خلاصه كه بازار رم حسابي داغونه و قيمتها هم از اوني كه دوستان گفتند 15-20 درصد بالاتره و سخت هم پيدا ميشه.

حالا يك سوال! به نظر شما از بين گزينه هاي بالا كدوم رو بخرم؟ فكر كردم شايد اون CORSAIR و يا GEIL با CL7 از بقيه بهتر باشه؟ ضمنا اگر جايي ميشناسيد كه بشه رم 2 گيگ مطمئن ازش خريد بهم معرفي كنيد ممنون ميشم. ضمنا آيا برند GEIL رو تاييد ميكنيد؟

4- هارد 500 سيگيت به 43500 رسيده و ضمنا سامسونگ هم كه قبلا نبود پيداميشه كرد.

5- پاور ممونكس 420 نيست! يك برند بود كه همه داشتن و تبليغ مي كردن به نام SEASONIC كه 400W بود به قيمت 41 تا 44. آيا اين برند رو تاييد مي كنيد؟ يا بهتره همون GREEN 430 بگيرم؟.

6- كيس هم GREEN هست. چيز ديگه اي بدرد بخور پيدا نكردم. البته توي رنج قيمت تا 40 تومن كه مي خواستم.

PS: ظاهرا اين M4A78T-E هم مشكل زياد داره. فكر نمي كردم ايسوس جنس مشكل دار داشته باشه. اينجا ازش بد گفتن
    کد:
    پس اگه BIOSTAR پيدا شد كه ميگيرم وگرنه مجبورم MSI-790GX-G65 بگيرم. اگر BIOSTAR نبود پيشهاد ديگري داريد؟ دفعه بعد كه برم بازار حتما خريد مي كنم! هر چي كه پيدا شد.

ممنون  
    Last edited by mehdi6409; 02-09-2010 at 22:01.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

حالا يك سوال! به نظر شما از بين گزينه هاي بالا كدوم رو بخرم؟ فكر كردم شايد اون CORSAIR و يا GEIL با CL7 از بقيه بهتر باشه؟ ضمنا اگر جايي ميشناسيد كه بشه رم 2 گيگ مطمئن ازش خريد بهم معرفي كنيد ممنون ميشم. ضمنا آيا برند GEIL رو تاييد ميكنيد؟
    Corsair رو بیشتر توصیه می کنم
    Geill نسبت به قیمت کارایی پایینی داره و من زیاد توصیه نمی کنم
    4- هارد 500 سيگيت به 43500 رسيده و ضمنا سامسونگ هم كه قبلا نبود پيداميشه كرد.
    اگه Samsung SpinPoint F3 پیدا کردید گزینه بهتری هست
    5- پاور ممونكس 420 نيست! يك برند بود كه همه داشتن و تبليغ مي كردن به نام SEASONIC كه 400W بود به قيمت 41 تا 44. آيا اين برند رو تاييد مي كنيد؟ يا بهتره همون GREEN 430 بگيرم؟.
    Seasonic هم برند بدی نیست
    PS: ظاهرا اين M4A78T-E هم مشكل زياد داره. فكر نمي كردم ايسوس جنس مشكل دار داشته باشه. اينجا ازش بد گفتن
    بله خیلیها با این بورد مشکل داشتن
    پس اگه BIOSTAR پيدا شد كه ميگيرم وگرنه مجبورم MSI-790GX-G65 بگيرم. اگر BIOSTAR نبود پيشهاد ديگري داريد؟ دفعه بعد كه برم بازار حتما خريد مي كنم! هر چي كه پيدا شد
    قیمت MSI چقدر بود؟
    البته میتونید رو Asrock 890GM Pro3 هم فکر کنید که از SATA3 و USB3.0 هم پشتیبانی میکته و Side Port Memory هم داره
    کد:
    چیپستش جدیدترین چیپست آنبورد AMD هست و گرافیکش هم قویترین آنبورد دنیاست
    قیمتش حدود 125 هست

15. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •