تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: سیستم تا 700

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي اين نيستتش كه هنوز براي 6 هسته نرم افزارها بهينه نشده اند ؟

می تونه تاثیر داشته باشه ولی شما به نمودار اگر نگاه کنید خواهید دید که 6 هسته ای اینتل core i7 980 x با فرکانس 3.33 گیگا هرتز و 12 مگا بایت کش بهترین نتیجه رو آورده

شاید در اینجا بگیم که کش بالاش تاثیر گذار بوده ولی میبینید فنوم 550 با کش بالاترش حتی از اتلون 620 که نه تنها کش پایین تری داره بلکه فرکانس پایینتری هم نسبت به فنوم 550 داره، نتیجه ی پایین تری رو رو بدست آورده

به نظر من اگر سیستمتون رو متوسط تا 2 سال آینده دوباره تغییر خواهید داد بهترین گزینه براتون همین core i5 750 خواهد بود چون تا این فاصله بعید می دونم نرم افزار ها به سمت 6 هسته ای حرکت کنن

اما اگر تا این مقدار زمان سیستمتون رو تغییر نخواهید داد 6 هسته ای amd مقرون به صرفه تره بخاطر اینکه شاید نرم افزاری که شما استفاده می کنید برای چند هسته ای در آینده بهینه بشه

البته بهتره که نرم افزار مهندسی که استفاده می کنید رو ذکر کنید تا برای اون هم ببینیم بنچمارکی وجود داره تا مشخص بشه که آیا برای چند هسته ای بهینه شده یا نه

2. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sma6871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اینترنت و اهواز

پيش فرض

می تونه تاثیر داشته باشه ولی شما به نمودار اگر نگاه کنید خواهید دید که 6 هسته ای اینتل core i7 980 x با فرکانس 3.33 گیگا هرتز و 12 مگا بایت کش بهترین نتیجه رو آورده

شاید در اینجا بگیم که کش بالاش تاثیر گذار بوده ولی میبینید فنوم 550 با کش بالاترش حتی از اتلون 620 که نه تنها کش پایین تری داره بلکه فرکانس پایینتری هم نسبت به فنوم 550 داره، نتیجه ی پایین تری رو رو بدست آورده

به نظر من اگر سیستمتون رو متوسط تا 2 سال آینده دوباره تغییر خواهید داد بهترین گزینه براتون همین core i5 750 خواهد بود چون تا این فاصله بعید می دونم نرم افزار ها به سمت 6 هسته ای حرکت کنن

اما اگر تا این مقدار زمان سیستمتون رو تغییر نخواهید داد 6 هسته ای amd مقرون به صرفه تره بخاطر اینکه شاید نرم افزاری که شما استفاده می کنید برای چند هسته ای در آینده بهینه بشه

البته بهتره که نرم افزار مهندسی که استفاده می کنید رو ذکر کنید تا برای اون هم ببینیم بنچمارکی وجود داره تا مشخص بشه که آیا برای چند هسته ای بهینه شده یا نه
    خیلی جالبه شما دارین یه cpu یک میلیونی رو با دویست و سیصد هزار تومنی مقایسه می کنید!!!!!!

این بنچمارکی که شما داده بودین خیلی قدیمی بود (سال 2007) اگه به بنچمارک های جدید تر که در پایین سایتشون رو می زارم دقت کنید خواهید دید که این بنچمارک ها به مقدار زیادی برای 6هسته ای ها تغییر کردن و می بینیم که در 80% موارد 1090 از i5 750 بهتره و 1050 هم با اختلاف کمی از اون پایینتره که با این تفاوت قیمت در ایران (50-60تومن) 1050 بهتره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

4. این کاربر از sma6871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی جالبه شما دارین یه cpu یک میلیونی رو با دویست و سیصد هزار تومنی مقایسه می کنید!!!!!!

این بنچمارکی که شما داده بودین خیلی قدیمی بود (سال 2007) اگه به بنچمارک های جدید تر که در پایین سایتشون رو می زارم دقت کنید خواهید دید که این بنچمارک ها به مقدار زیادی برای 6هسته ای ها تغییر کردن و می بینیم که در 80% موارد 1090 از i5 750 بهتره و 1050 هم با اختلاف کمی از اون پایینتره که با این تفاوت قیمت در ایران (50-60تومن) 1050 بهتره

کد:
    کد:

من بیشتر از مقایسه ام می خواستم این نکته رو نشون بدم که در این تست ها تعداد هسته هم تاثیر گذار بوده و اینجوری نبوده که در این تست اصلا تعداد هسته ها تاثیر گذارنبوده اما اظهار نظر قطعی هم در این مورد نکردم و گفتم اگر نرم افزارتون برای چند هسته ای بهینه نشده و اگر برای بیش از 2 سال سیستمتون رو نگه می دارید قطعا نرم افزار ها برای 6 هسته بهینه میشن
    من بنچمارک سایت تامز رو دیدم

در اونجا در قسمت جمع بندی گفته شده که پردازنده های 6 هسته ای برای برنامه هایی که برای چند هسته ای بهینه شدن مثل 3DMAX و فتوشاپ و کانورت ویدئویی مناسب هست و مثلا برای گیم مناسب نیست

کد:
    it’s easy to recommend the Phenom II X6 1090T for folks able to employ its six cores. Video work, threaded Photoshop filters, rendering—in those workloads, AMD’s new flagship is, in many cases, able to keep up with the quad-core Core i7-975.

In the same vein, the gaming benchmarks are a reminder that the latest and greatest graphics cards really do need a capable processor behind them if you want to unleash their potential. An overclockable CPU like the Core i7-920 or -930 can really open up a Radeon HD 5870 or GeForce GTX 480 when you get it up to the 4 GHz range

If you’re a gamer, save the money you’d spend on a six-core CPU, buy your favorite overclockable processor, and spend the difference on graphics or an SSD to cut level load times.

بله با نرم افزار اکسل 2007 تست گرفته شده(ویرایش: البته تست قدیمی نیست و جدیده و فقط از نرم افزار اکسل ورژن 2007 استفاده کرده) اما من تستی رو در تامز ندیدم که متعلق به عملیات های سنگین ریاصی(تست محاسباتی) باشه ولی در همین سایت معتبر ANADTECHهمین پردازنده ها رو برای چنین محاسباتی تست گرفته بود(اگر چه با اکسل 2007 این کار رو انجام داده)

حالا اگر شما لینک بهتری رو برای تست محاسباتی در اختیار دارید قرار بدید چون من لینک دیگه ای در این مورد ندارم
    Last edited by nikaan; 25-07-2010 at 18:02.

6. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sma6871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اینترنت و اهواز

پيش فرض

من بیشتر از مقایسه ام می خواستم این نکته رو نشون بدم که در این تست ها تعداد هسته هم تاثیر گذار بوده و اینجوری نبوده که در این تست اصلا تعداد هسته ها تاثیر گذارنبوده اما اظهار نظر قطعی هم در این مورد نکردم و گفتم اگر نرم افزارتون برای چند هسته ای بهینه نشده و اگر برای بیش از 2 سال سیستمتون رو نگه می دارید قطعا نرم افزار ها برای 6 هسته بهینه میشن
    من بنچمارک سایت تامز رو دیدم

در اونجا در قسمت جمع بندی گفته شده که پردازنده های 6 هسته ای برای برنامه هایی که برای چند هسته ای بهینه شدن مثل 3DMAX و فتوشاپ و کانورت ویدئویی مناسب هست و مثلا برای گیم مناسب نیست

کد:
    it’s easy to recommend the Phenom II X6 1090T for folks able to employ its six cores. Video work, threaded Photoshop filters, rendering—in those workloads, AMD’s new flagship is, in many cases, able to keep up with the quad-core Core i7-975.

In the same vein, the gaming benchmarks are a reminder that the latest and greatest graphics cards really do need a capable processor behind them if you want to unleash their potential. An overclockable CPU like the Core i7-920 or -930 can really open up a Radeon HD 5870 or GeForce GTX 480 when you get it up to the 4 GHz range

If you’re a gamer, save the money you’d spend on a six-core CPU, buy your favorite overclockable processor, and spend the difference on graphics or an SSD to cut level load times.

بله با نرم افزار اکسل 2007 تست گرفته شده اما من تستی رو در تامز ندیدم که متعلق به عملیات های سنگین ریاصی(تست محاسباتی) باشه ولی در همین سایت معتبر ANADTECHهمین پردازنده ها رو برای چنین محاسباتی تست گرفته بود(اگر چه با اکسل 2007 این کار رو انجام داده)

حالا اگر شما لینک بهتری رو برای تست محاسباتی در اختیار دارید قرار بدید چون من لینک دیگه ای در این مورد ندارم
    حرف شما کاملا درسته

این CPU ها برای بازی از I5 پایینتر هستند چون بازی ها هنوز توانایی بهره گیری از 4هسته رو هم ندارن چه برسه به 6هسته ولی این مسئله در آینده ای نه چندان دور حتما تغییر خواهد کرد.

برای تستی که شما گفتید هم چشم می گردم اگه پیدا کردم حتما ارائه می دم ولی در کل و با جمع بندی بنچمارک های این سایت ها میشه نتیجه رو حدس زد.

8. 2 کاربر از sma6871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نیکان جان ممنون از لطفت اما چون برای یکی از آشناها میخوام دقیقا نمیدونم از چه نم افزارهایی استفاده میکنه ولی فکرکنم aspn,hysys و auto cad و ....

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیکان جان ممنون از لطفت اما چون برای یکی از آشناها میخوام دقیقا نمیدونم از چه نم افزارهایی استفاده میکنه ولی فکرکنم aspn,hysys و auto cad و ....
    در مورد نرم افزار اتوکد باید بگم که بهترین انتخاب 6 هسته ای AMD هست

در لینک زیر 6 هسته ای AMD موجود نیست ولی می بینید که 4 هسته ای AMD حتی بهتر از COREI7 920 عمل کرده دیگه چه برسه به 6 هسته ای AMD

درضمن این نرم افزار جز نرم افزار های رندرینگ هست که در این نوع نرم افزار ها یک 6 هسته ای بهتر عمل می کنه

کد:

اما در مورد نرم افزار های محاسباتی مانند قبل 6 هسته ای های AMD خوب عمل نکردن:

در لینک زیر نرم افزار اکسل رو دوباره می بینید:

کد:
    در این لینک هم نرم افزار MATHEMATICA 7 رو می بینید که باز هم نرم افزار محاسباتی هست:
    کد:
    برای دو کاربد دیبگه هم سرچ می دم ببینم چیزی پیدا می کنم یا نه

در کل با یکی از کاربردهای شما که اتوکد هست پردازنده ی 6 هسته ای بهتر عمل می کنه

11. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان اين دوست ما بودجش رو تا 800 زياد كرد ميشه دوباره پيشنهاد بديد؟در ضمن اين برام مهمه كه روش ويندوز XP 32 بيتي نصب بشه تا بتونه راحت تمام نرم افزاراش رو اجرا كنه ؟ اين گفته درسته كه روي CORE I5 نصب نميشه

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

این CPU ها برای بازی از I5 پایینتر هستند چون بازی ها هنوز توانایی بهره گیری از 4هسته رو هم ندارن چه برسه به 6هست
    تعداد انگشت شماری بازی روی 4 هسته بهینه شده

---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

اين گفته درسته كه روي CORE I5 نصب نميشه
    به هیچ عنوان

14. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •