من بیشتر از مقایسه ام می خواستم این نکته رو نشون بدم که در این تست ها تعداد هسته هم تاثیر گذار بوده و اینجوری نبوده که در این تست اصلا تعداد هسته ها تاثیر گذارنبوده اما اظهار نظر قطعی هم در این مورد نکردم و گفتم اگر نرم افزارتون برای چند هسته ای بهینه نشده و اگر برای بیش از 2 سال سیستمتون رو نگه می دارید قطعا نرم افزار ها برای
6 هسته بهینه میشن
من بنچمارک سایت تامز رو دیدم
در اونجا در قسمت جمع بندی گفته شده که پردازنده های 6 هسته ای برای برنامه هایی که برای چند هسته ای بهینه شدن مثل 3DMAX و فتوشاپ و کانورت ویدئویی مناسب هست و مثلا برای گیم مناسب نیست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
it’s easy to recommend the Phenom II X6 1090T for folks able to employ its six cores. Video work, threaded Photoshop filters, rendering—in those workloads, AMD’s new flagship is, in many cases, able to keep up with the quad-core Core i7-975.
In the same vein, the gaming benchmarks are a reminder that the latest and greatest graphics cards really do need a capable processor behind them if you want to unleash their
potential. An overclockable CPU like the Core i7-920 or -930 can really
open up a Radeon HD 5870 or GeForce GTX 480 when you get it up to the 4 GHz range
If you’re a gamer, save the money you’d spend on a six-core CPU, buy your favorite overclockable processor, and spend the difference on graphics or an SSD to cut level load times.
بله با نرم افزار اکسل 2007 تست گرفته شده اما من تستی رو در تامز ندیدم که متعلق به
عملیات های سنگین ریاصی(تست محاسباتی) باشه ولی در همین سایت معتبر ANADTECHهمین پردازنده ها رو برای چنین محاسباتی تست گرفته بود(اگر چه با اکسل 2007 این کار رو انجام داده)
حالا اگر شما لینک بهتری رو برای تست محاسباتی در اختیار دارید قرار بدید چون من لینک دیگه ای در این مورد ندارم