فن متوسطی هست قیمتش حدود 25 تومن باید باشهراستي اين فن Green BUFFALO 100 چطوره؟ تا حالا كسي استفاده كرده؟
دوستان خریدن ازش راضین.....
فن متوسطی هست قیمتش حدود 25 تومن باید باشهراستي اين فن Green BUFFALO 100 چطوره؟ تا حالا كسي استفاده كرده؟
دوستان خریدن ازش راضین.....
من دقیقا همین مشکل رو داشتم.الان 24 ساعت از موقع تعمیرش نمیگزره.
اول خمیر قبلی رو خوب پاک کن دوباره یکی دیگه بزن 99% درست میشه.
نشد ماله مدار (های ولتاژ) که ماله من متاسفانه این بود.19تومن دادم درست کردن برام.الان دما 30.
اورکلاک میکنم میشه 40.من اول فکر کردم از فنمه رفتم یک اکستریم گرفتم 70تومن اما نشد از آخر رفت تعمیر.
من یکساله پیش سیستمم رو خریدم دیروز فن رو باز کردم بین هدسینک و خود cpu یه چیزه سیاهی بود مثل روغن ولی کاملا خشکیده بود و میشد بتراشیش
این چیه ؟همین خمیر سیلیکونه ؟نباید عوضش کنم ؟چه مارکی باید بخرم ؟یاا بدم کامپیوتریه عوضش کنه ؟
سلام . مطمئنی که فن رو درست جازدی ؟؟؟ پایه هاش لقی نداره ؟
دمای cpu من هم یک روز دیدم موقع کار به 99 میرسه .بعد فهمیدم که یکی از پایه های هیت سینک و فن درست جا نخورده .
3000دور براي همچين سي پي يو كمه!CPU من+AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz 5200 است بازم 5000 دور براش كمه!!!كلا فناي سي پي يوهاي AMDضعيفه.يك فن 3 يا 4 سيمه براش بگير.اگه 4سيمه به مادربردت خورد براي بهتر كاركردن بايد بري به SETUPمادربردت اونجا دور فنCPU تنظيم كني.امتحانش ضرر نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)