تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: پهناي باند بين الملل تا پايان سال به 25 گيگابيت بر ثانيه مي رسد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

عجیبه
    در کل فکر نکنم به وضعه ما فرقی بکنه
    این همه کجا میره که بیت بیتش هم به ما نمیرسه؟
    نمودار سرویس دهندگان در اینرتنت سال گذشته رکورد دانلود رو اول به شرکت سروش رسانه وابسته به صدا وسیما داده بود که نصف مطالبش رو از پهنای باند دولتی رد میکنه و دیگه امواجی در کار نیست !
    این اخبار رو مستند میگم.
    پارسال در موقع ححوادثی که رخ داد شبکه یک از کار افتاده بود که میگفتن یه سری امواج مخرب از سمت کوبا به ماهواره اینتل ست فرستادن و کانالهای سراسری هم که روی این ماهواره پخش میشه دچار نقص شده . و تا چدساعت شبکه اول خراب بود ولی این مشکل توی سه سوت حل شده بود چون با فکر قبلی کارمندای صدا وسیما از فیبر نوری سراسری برای اراسل امواج استفاده کرده بودند که دیگه شبکه یک به جایا ینکه از تهران با ماهواره به اصفهان بره با فیبر مسیر جایگزین زدند در واقع یک میانبر به شهرهای کل کشور .
    ولیخ وب هزینه خیلی بالا میره برای همین در مواقع ضروری از این روش استفاده میکنند.
    مثلا وقتی که در گیرنده ها مشکلی پیش بیاد از این لینکها استفاده میکنند.

و رتبه دوم فکر کنم برای صبانت بود

2. 3 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این درحالیه که هنوز هیچ اظهارنظری از وزیر جدید اعلام نشده و این به معنای ادامه دادن خط مشی وزیر قبلی هستش ! (( به قولی سکوت علامت رضاست ))
    البته این اقا چند وقت پیش گفتش که باید محدود 128 بشه 512 که اونم باز محدودیته پس هر دوشون بی عقلن
    تقی پور بی عقله , سلیمانی بی عقل تر

4. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

صحبت شما با توجه به اینکه وزیر قبلی فرمودند که اینترنت 56 کیلو برای کاربران خانگی کافی هست ! کاملا رد میشه
    ایشون در یه جایی دیگه هم گفته بودند که ایرانیا فقط چت میکنند شما از این حرفهایی که سلیمانی وزیر مخابرات گفتهبود اطلاعی ندارید ؟ توصیه میکنم روزنامه همشهری صفحه مربوط به اخبار علمی و.. رو مطالعه بفرمایید تا یه خورده آپدیت باشید بعد اظهار نظر بفرماید

این درحالیه که هنوز هیچ اظهارنظری از وزیر جدید اعلام نشده و این به معنای ادامه دادن خط مشی وزیر قبلی هستش ! (( به قولی سکوت علامت رضاست ))

پس با این حساب اگر شما چشمتون اب میخوره من امیدی ندارم بازم دعا کنین و پیش خودتون بگید ایشالا گربه است !
    اولا من از اظهارات وزیر ارتباطات درباره اینترنت مطلع هستم

ثانیا اینم منبع برای حرفم

به گزارش فارس، نحوه كلي در خصوص اعمال مسئولت در زمينه اينترنت از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت ارشاد و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه تعيين و ابلاغ مي‌شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اولا من از اظهارات وزیر ارتباطات درباره اینترنت مطلع هستم

ثانیا اینم منبع برای حرفم

به گزارش فارس، نحوه كلي در خصوص
    اعمال مسئولت در زمينه اينترنت از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت ارشاد و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه تعيين و ابلاغ مي‌شود.

عزیز در این صحبتی که شما کردید من شک ندارم به هرحال ما اینجا جمع شدیم که چیزی یاد بگیریم وگرنه رینگ بوکس که نیست من یه چیزی بگم شما هم یه چیزی بزاری روش بگی.

این مطلبی که شما گفتید هیچ اشاره ای به اعمال محدودیت در به سروسها رو نداشت
    بیشتر شبیه همون محتوای سایتها میشه تا سرویس دهنده های اینترنت .

دوما از یک منبع خبری مطلبی درج کردید که متاسفانه زیاد اخبار درستی رو پوشش نمیده
    ضمن اینکه در قواینن سایت نوشته شده از این سایت فارس نیوز مطلبی رو درج نکنید !

سوما در مورد این که شما میفرمایید از صحبتهای وزیر اطلاع دارید باید عرض کنم که تمامی مسئولیتهای دسترسی به اطلاعات و.... باید زیر نظر مستقیم وزیر باشه
    چطور اقای وزیر تا اخرین نقطه مرزی میروند که یک دفتر خدمات روستایی رو کلنگ بزنند نمیتونند توی همین تهران به دفتر این شرکتهای دزد سر بزننند و مشکلات اونها و کاربران رو رسیدگی کنند ؟
    مگه این همه وزیر نیست که با یه هیئت دولت میروند یه جوی ابی رو افتتاح میکنند پس چرا صحبت از اینترنت میشه همه وامدار اینترنت میشوند ولی وزیر مخابرات از زیر بار مسئولیت شونه خالی میکنه ؟
    به نظرتون مشکل از بیس قضیه نیست ؟

برای همین گفتم تا سه سال دیگه این بسته اینترنت از دست این وزیر به دست یک وزیر دیگه میفته
    من روزی رو دور نمیبینم که یک روزی هم وزیر کشاورزی و یا نیرو ادعای مسئولیت بر اینترنت و مخابرات رو داشته باشه .
    فعلا که روند اینجوری بوده
    وزیر ارشاد و... ادعای اینترنت رو دارند ولی خود وزیر مخابرات خودشون رو به خواب زدند الته ایشون گه گداری هم اظهار نظر میکنند مثلا میگویند امروز اینترنت نداریم چون لنگر شکتی و کوسه ماهی و عنبر ماهی و سفره ماهی به فیبرهای نور کف خلیج فارس برخورد کرده

7. 3 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

ای کاش وزیر اطلاعات این صحبت های ما را می دید............................

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ای کاش وزیر اطلاعات این صحبت های ما را می دید............................
    وات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by bleu2u4u; 25-07-2010 at 02:15.

10. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه
    آقا این چرا اسمش اینقدر سخته؟؟

البته این اقا چند وقت پیش گفتش که باید محدود 128 بشه 512 که اونم باز محدودیته پس هر دوشون بی عقلن
    تقی پور بی عقله , سلیمانی بی عقل تر
    لطفا اون اسم دوم رو دیگه نگین.خیلی خیلی بهش آلرژی دارم.بدترین اتفاقات ممکن برای اینترنت(حداقل برای من)در دوره این بوده.کسی که با بی احترامی تمام نسبت به کاربران اینترنت در ایران،جمله های تاریخیش رو میگفت.نمونش رو کینگ گفته.
    چطور اقای وزیر تا اخرین نقطه مرزی میروند که یک دفتر خدمات روستایی رو کلنگ بزنند نمیتونند توی همین تهران به دفتر این شرکتهای دزد سر بزننند و مشکلات اونها و کاربران رو رسیدگی کنند ؟
    مگه این همه وزیر نیست که با یه هیئت دولت میروند یه جوی ابی رو افتتاح میکنند پس چرا صحبت از اینترنت میشه همه وامدار اینترنت میشوند ولی وزیر مخابرات از زیر بار مسئولیت شونه خالی میکنه ؟
    به نظرتون مشکل از بیس قضیه نیست ؟

برای همین گفتم تا سه سال دیگه این بسته اینترنت از دست این وزیر به دست یک وزیر دیگه میفته
    من روزی رو دور نمیبینم که یک روزی هم وزیر کشاورزی و یا نیرو ادعای مسئولیت بر اینترنت و مخابرات رو داشته باشه .
    فعلا که روند اینجوری بوده
    وزیر ارشاد و... ادعای اینترنت رو دارند ولی خود وزیر مخابرات خودشون رو به خواب زدند الته ایشون گه گداری هم اظهار نظر میکنند مثلا میگویند امروز اینترنت نداریم چون لنگر شکتی و کوسه ماهی و عنبر ماهی و سفره ماهی به فیبرهای نور کف خلیج فارس برخورد کرده
    عزیزم فکر نمیکنی اون بیسی که میگی پایدارتر از اونی باشه که سه سال دیگه عوض میشه؟من که فکر نمیکنم سه سال دیگه تغییر آنچنانی در اینترنت رخ بده.چون باز هم روند کار طبق اون بیس پیش میره...
    به نکته جالبی اشاره کردی.نمی دونم چرا هروقت روزهای خاص فرا میرسه،این کابلهای ارتباطی توسط جنبندگان ته دریا آسیب میبینه.شایدم نیروی امنیتین

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آقا این چرا اسمش اینقدر سخته؟؟

لطفا اون اسم دوم رو دیگه نگین.خیلی خیلی بهش آلرژی دارم.بدترین اتفاقات ممکن برای اینترنت(حداقل برای من)در دوره این بوده.کسی که با بی احترامی تمام نسبت به کاربران اینترنت در ایران،جمله های تاریخیش رو میگفت.نمونش رو کینگ گفته.
    عزیزم فکر نمیکنی اون بیسی که میگی پایدارتر از اونی باشه که سه سال دیگه عوض میشه؟من که فکر نمیکنم سه سال دیگه تغییر آنچنانی در اینترنت رخ بده.چون باز هم روند کار طبق اون بیس پیش میره...
    به نکته جالبی اشاره کردی.نمی دونم چرا هروقت روزهای خاص فرا میرسه،این کابلهای ارتباطی توسط جنبندگان ته دریا آسیب میبینه.شایدم نیروی امنیتین
    والا خرابی در کار نیست
    خود مرکز مخابراتی ما میگه از بالا خرابش کردند یعنی خود مراکز خرابی ندارند میگه از بالا خراب شده
    ولی منظورش اینه از بالا دستور اومده خراب کنیم
    بعدش هم که روزنامه ها میگن یه چندتا کوسه ماهی و اره ماهی و نیزه ماهی و سفره ماهی رفتند توی همون روز !!!! کابلهای فیبرنوری رو هدف گرفتند
    داستان قشنگی بود ..میخندیم
    مردم هم که اصلا نمیدونن اینترنت چیه چه برسه به فیبر نوری . همه باور میکنند
    منم باور کردم
    شما هم باور کن
    برای بقیه هم توضیح بده که باور کنند
    ما همممون باور میکنیم اقا وزیر

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دلیل اینکه بیشتر از 128 نمیدن که همتون میدونید و مسئله از جایی دیگه آب میخوره...
    پس حالا اینا هی بیان بگن 1 ، 2 و 3 میگ و الی اخر میدیم ...
    آخه مگه با وزیر مسئله حل میشه(یکم باید برید بالاتر از وزیر اونوقت میبینید دلیلش چیه)
    واقعا اون مصاحبه احمقانه سلیمانی را هیچ وقت یادم نمیره...

14. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

والا خرابی در کار نیست
    خود مرکز مخابراتی ما میگه از بالا خرابش کردند یعنی خود مراکز خرابی ندارند میگه از بالا خراب شده
    ولی منظورش اینه از بالا دستور اومده خراب کنیم
    بعدش هم که روزنامه ها میگن یه چندتا کوسه ماهی و اره ماهی و نیزه ماهی و سفره ماهی رفتند توی همون روز !!!! کابلهای فیبرنوری رو هدف گرفتند
    داستان قشنگی بود ..میخندیم
    گفتم که.شاید اون موجودات،از مقامات امنیتی و اطلاعاتی و کیهانی باشن!!
    دلیل اینکه بیشتر از 128 نمیدن که همتون میدونید و مسئله از جایی دیگه آب میخوره...
    پس حالا اینا هی بیان بگن 1 ، 2 و 3 میگ و الی اخر میدیم ...
    آخه مگه با وزیر مسئله حل میشه(یکم باید برید بالاتر از وزیر اونوقت میبینید دلیلش چیه)
    واقعا اون مصاحبه احمقانه اااااااا را هیچ وقت یادم نمیره...
    من بعد هرکی اسم اینو بگه من براش اخطار میفرستم!!
    من نمیدونم چجوری با این محدودیتهای شدیدی که برای کاربران گذاشتن،می خوان اپراتور سوم رو با 8 مگابیت بدن بیرون.این کجا و آن کجا...

16. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •