تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: حذف ويستا از بوت منو بعد از نصب xp‏

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه ما منظور شما رو فهمیدیم.با این کارهر دوتا بالا میاد.شما حالا xp رو دارید با این کارها ویستا هم به منوی بوت اضافه میشه و موقع بالا اومدن سیستمتون دوتا منو برای انتخاب خواهید داشت.من همین مشکل رو با xp ,7 داشتم که با استفاده از این نرم افزار مشکلم حل شد.

2. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Among The Hidden

پيش فرض

بله عزیز، ما کاملا فهمیدیم مشکل شما رو، ولی شما بدون اینکه از این برنامه استفاده کنین میگین نمیشه!!
    کافیه برنامه رو اجرا کنید تا ببینید هر کاری می تونید با منوی بوت انجام بدین.
    موفق باشین

4. 2 کاربر از SiyahVash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

آقا بدبخت شدم با تنظيمات برنامه easy bcd‏ بازي كردم ويندوزم ديكه بالا نمياد صحفه بوت ويستا مياد نوشته سي دي ويندوز رو وارد كنيد و repair‏ رو انتخاب كنيد من هم اينكارو ميكنم اما باز همون صحفه مياد وحشتناكتر از همه اينكه نميتونم ويندوز رو دوباره نصب كنم يعني سي دي رو ميذارم و ريست ميكنم اما صحفه نصب ويندوز نمياد و بجاش همون صحفه لعنتي مياد به دادم برسيد اصلا دوتا ويندوز نخواستيم الان يكxp‏ و يك ويستا دارم كه بالا نميان راهي هست?

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا بدبخت شدم با تنظيمات برنامه easy bcd‏ بازي كردم ويندوزم ديكه بالا نمياد صحفه بوت ويستا مياد نوشته سي دي ويندوز رو وارد كنيد و repair‏ رو انتخاب كنيد من هم اينكارو ميكنم اما باز همون صحفه مياد وحشتناكتر از همه اينكه نميتونم ويندوز رو دوباره نصب كنم يعني سي دي رو ميذارم و ريست ميكنم اما صحفه نصب ويندوز نمياد و بجاش همون صحفه لعنتي مياد به دادم برسيد اصلا دوتا ويندوز نخواستيم الان يكxp‏ و يك ويستا دارم كه بالا نميان راهي هست?
    first boot سیستمتون روی سی دی تنظیم شده یا هارد؟اگه رو هارد بزارید رو سی دی که با سی دی بوت بشه اون وقت می تونید repair کنید.مگه چی کار کردید که اینجوری شده؟فقط باید قسمت add entry رو تنظیمش میکردید.

7. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

روي سي دي اما هر كار ميكنم صحفه نصب نمياد يعني وقتي منتظر ميمونم تا press any key‏ بياد نمياد و فقط boot from cd مياد اما باز همون صحفه مياد بذار بازم امتحان ميكنم با سي دي xp‏ هم امتحان ميكنم اطلاع ميدم ضمنا با قسمت فكر كنم نصب ويستا بوتلودر برنامه ور رفتم داشت نصب ميكرد كنسلش كردم بعد نوشت سيستم به خاطر نصب نشدن درست بوتلودر دفعه بعد بالا نمياد من هم ريست كردم ديدم راست ميكه اي داد بي داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Among The Hidden

پيش فرض

روي سي دي اما هر كار ميكنم صحفه نصب نمياد يعني وقتي منتظر ميمونم تا press any key‏ بياد نمياد و فقط boot from cd مياد اما باز همون صحفه مياد بذار بازم امتحان ميكنم با سي دي xp‏ هم امتحان ميكنم اطلاع ميدم ضمنا با قسمت فكر كنم نصب ويستا بوتلودر برنامه ور رفتم داشت نصب ميكرد كنسلش كردم بعد نوشت سيستم به خاطر نصب نشدن درست بوتلودر دفعه بعد بالا نمياد من هم ريست كردم ديدم راست ميكه اي داد بي داد
    برای حل مشکلتون سعی کنید با سی دی نصب ویستا بوت کنید (قاعدتا باید بشه)، بعد این کارایی که میگم انجام بدین:
    بعد از ورود اطلاعات زبان و زمان و ...، Next رو بزنید؛ حالا از پایین صفحه گزینه Repair your computer رو بزنید؛ Vista رو انتخاب کنید و Next رو بزنید؛ Command Prompt رو بزنید؛
    (در هر صورت شما باید به Command Prompt وارد بشین و سی دی نصب ویستا داخل سی دی رام باشه)
    حالا این دستورات رو تایپ کنید:

Drive:\boot\Bootsect.exe /NT60 All

در ابنجا Drive نام درایو سی دی و boot هم فولدری در سی دی نصبه

حالا اینو بنویسید:

"C:\Windows\system32\Bcdedit /create {ntldr} /d "Windows XP Professional

C نام درایو ویستا هستش

حالا بنویسید:

:C:\Windows\system32\Bcdedit /set {ntldr} device partition=D

C نام درایو ویستا و D نام درایو XP هستش

این هم دو دستور پایانی:

C:\Windows\system32\Bcdedit /set {ntldr} path \ntldr
    C:\Windows\system32\Bcdedit /displayorder {ntldr} /addlast

حالا Restart کنید، و از هارد هم بوت کنید، نباید مشکلی باشه (امیدوارم!)

10. این کاربر از SiyahVash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

ممنون هركار كردم با دي وي ويستا نتونستم وارد صحفه نصب بشم كه تعميرش كنم دليلش معلوم نيست اما سي دي xp‏ راحت صحفه نصب رو آورد الان هم دارم xp‏ رو دوباره روي درايو دي نصب ميكنم فكر كنم ويستا رو بعد از نصب xp‏ روي درايو سي دوباره نصب كنم توي بوت منو دوتا ويندوز رو خواهم داشت بدون نياز به برنامه خاصي اينو يكي از دوستام ميكه منم يه امتحاني ميكنم بعد نتيجه رو به اطلاع دوستان ميرسانم

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوشحالم که حالا تونستین نجاتش بدین ولی بهتره که xp رو روی اولین درایوتون و بعد ویستا یا سون رو بعد نصب xp روی درایو های دیگه نصب کنید که در این صورت مشکلی پیش نمیاد.

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

ممنون هركار كردم با دي وي ويستا نتونستم وارد صحفه نصب بشم كه تعميرش كنم دليلش معلوم نيست اما سي دي xp‏ راحت صحفه نصب رو آورد الان هم دارم xp‏ رو دوباره روي درايو دي نصب ميكنم فكر كنم ويستا رو بعد از نصب xp‏ روي درايو سي دوباره نصب كنم توي بوت منو دوتا ويندوز رو خواهم داشت بدون نياز به برنامه خاصي اينو يكي از دوستام ميكه منم يه امتحاني ميكنم بعد نتيجه رو به اطلاع دوستان ميرسانم
    دوست عزیز فقط مواظب باشین زمانی که ویستا (به نظرتون 7 بهتر نیست؟!)رو میخواین روی C نصب کنین فرمت نکنینش که XP رو دوباره از دست میدین و دوباره همین آش و همین کاسه!

14. این کاربر از mehdi_halla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

متوجه منظورتون نشدم ميشه توضيح بديد?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •