كلا چند در مياد؟ برم يكي ديگه بخرم ارزونتر نيست؟
كلا چند در مياد؟ برم يكي ديگه بخرم ارزونتر نيست؟
قیمتشو ندارم در حال حاضر ولی میدونم 100 150 واسه چیپ گرافیک میگیرند و فکر نمیکنم هم تعویض کنند میان اون چیپ قبلی رو برمیدارن و پایه هاشو ترمیم میکنند دوباره میزارن سر جاش
ميشه تست قطعات خود لپ تاپ بگه همه چيزت سالمه ولي گرافيكت مشكل داشته باشه؟
و يه سوال ديگه مشكل از فن گرافيك نيست چون روشن ميكني بعد 30 دقيقه كه هيچي نشون نميده مياد تو ويندوز و بعد 1 ساعت خراب ميشه؟
دوست عزیز خوشبختانه مدل 1310 دسترسی به هاردش خیلی آسونه بدون کندن هیچ هولگرامی میشه فقط کافیه یه پیچ که اون پشت و وسط تنهاست رو باز کنی.یکی کمک کنه چون که پایان نامم توشه و باید تحویل بدم
بعد هارد رو بزن به یه کامپیوتر معمولی ..
فعلا خیالت رو از بابت پایان نامت راحت کن،
اقایون مشکل من حل نشد
همچنان وقتی لپ تاپو روشن میکنی هیچ چیزی رو lcd نشون داده نمیشه ولی من وقتی مانیتور pc رو بهش وصل کردم نشون میده ولی یه سری خط رو صفحه نمایش وجود داره(تقریبا مثه شکل زیر) وبعدشم صفحه مرگ ابی میادو ریست میشه وبعد از چندتا ریست میره تو ویندوز بستگی به شانس بعد از چند روز هنگ میکنه و روز از نو روزی از نو!!!!
مهندسای فروم گفتن اشکال سخت افزاری و از گرافیکه
راستش من از این تعمییر کارا بیرون خوشم نمیاد همشون یه سری مفت خور بی سوادن که فقط بلدن مردمو بتیغن(اون چند نفری که من دیدم اونجوری بودن) و زورم میاد بدم بهشون تعمییر کنن و بعد 1 ماه دوباره خراب شه(هرچند اگه ادم خوبی معرفی کنید میبرم پیشش)
حالا یه سوال داشتم
من به لپ تاپم احتیاج دارم
1. برم یکی دیگه بخرمو بی خیال این شم
2.برم Pc بخرم
3.ببرم تعمییر(البته تعمییر گاهی که شماها بگیدو کار بلد باشه)
4.گرافیک اکسترنال بخرم
5.برم کلاس تعمییر لپ تاپ تا خودم درست کنم
و راهای دیگه
بستگی به کارت داره
بستگی به تعمیر کار هم نداره اگه از کارت گرافیکت باشه با دستگاه BGA چیپ رو تعویض هم کنند نمیتونی دیگه بهش فشاری بیاری
بدرد نمیخوره فعلا
هنوز کسی تو ایران ندیده
یه چند میلیونی باید هزینه کنید![]()
از اول هم باهاش کار گرافیکی نمیکردم که فشار بیاد روش ولی بخاطر کارم باید روزی حدود 10 ساعت روشن باشهاگه اینم فشار که برم دنبال یه چیز دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)