مثلث داخل را انتخاب کن و اونو بزرگتذش کن
حالا برای اینکه قطر ضلعش رو بتونم کم کنم چیکار کنم بدون اینکه اندازه کلی مثلث تغییر کنه(یعنی ctrl+t بدرد نمی خوره)
مثلث داخل را انتخاب کن و اونو بزرگتذش کن
حالا برای اینکه قطر ضلعش رو بتونم کم کنم چیکار کنم بدون اینکه اندازه کلی مثلث تغییر کنه(یعنی ctrl+t بدرد نمی خوره)
قسمت سفید رنگ پس زمینه هست
با lesso هم که انتخاب کردم بعد ctrl+t زدم و بزرگش کردم ولی قسمت انتخاب شده بزرگ شد نه مثلث سفید:(
منظم هم بزرگ نمیشه
از روی ضلع مثلث با ابزار polygonal lasso یک مثلث دیگه انتخاب کن بعد کلید delete رو بزن تا قسمت های اضافی اضلاع پاک بشه
خوب اولا برای اینکه منظم بزرگ بشه shift را بگیرید و درگ کنیدقسمت سفید رنگ پس زمینه هست
با lesso هم که انتخاب کردم بعد ctrl+t زدم و بزرگش کردم ولی قسمت انتخاب شده بزرگ شد نه مثلث سفید:(
منظم هم بزرگ نمیشه
وقتی ناحیه انتخابی بزرگ شد ابزار سطل رنگ را بردارید و با رنگ سفید اون منظقه را رنگ کنید
یا همون طور که پدرام جان گفتن
انجام بدیداز روی ضلع مثلث با ابزار polygonal lasso یک مثلث دیگه انتخاب کن بعد کلید delete رو بزن تا قسمت های اضافی اضلاع پاک بشه
مشکل روشی که من گفتم چیه ؟![]()
سلام
عزیزان لطف کنین اگه براتون مقدوره در این مورد کمکم کن.
عکسهایی دارم اسکن شده از 14 سال پیشه که برام خیلی مهمن و میخوام درستشون کنم میشه کمکم کنین. (عکسهای عروسیمه) آخه خیلی بی کیفیته هرچند هم با رزولیشن بالا اسکن میکنم فایده نداره. ضمناً PSD های جالبی هم ندارم چیزی که پسندم بود مال 90 روز پیش از unicef عزیز بود. اگه لطف کنین به من بگین چه کنم ممنون میشم. ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظرم.
لطفا درخواستتون رو در تاپیکی جدا مطرح کنید+ اینکه دقیقا بفرمایید چه کمکی باید بهتون بکنیم
کیفیت عکساتون پایینه یا میخواهید بر روی عکسهاتون طرح خاصی ایجاد کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)