مثلا چرا چیپ 785 که گرافیک انبرده و رم ddr2 میخوره رو به 770 ترجیح دادی
یا چرا 5770 تو اون کیسه 30 تومنی جا نمیشه
مثلا چرا چیپ 785 که گرافیک انبرده و رم ddr2 میخوره رو به 770 ترجیح دادی
یا چرا 5770 تو اون کیسه 30 تومنی جا نمیشه
با اینکه توی شهرستان گارانتی خوب نیست، بستگی به قطعه و مارک داره
البته من با نظر شما در مورد هارد کاملا موافقم
و به نظر من همون giga 770t-usb3 براشون خیلی خوبه
ok
ممنونم که منو راهنمایی کردین
برد رو giga برمی دارم
بودجه 600
کارایی بازی
اولا نگفتم تو شهرستان گارانتی خوب نیست بستگیبه شهرش داره ولی وقتی حاضرند بیاند تهران قطعه بخرن اونم فامیلشون من فکر کردم خراب بشه کسی تو زحمت نیفت راحت ببره نمایندگی درست کنه برگرده امروز فرداش نکنن. تهران نیست این مشکلات هست احتمال دادم شهر بزرگی نباشه
__________________________________________________ _
DDr3 داره مشکلی نداره فرقشون توی pCi های اضافی هست که داره x8 و x4 که خوب اونی که شما گفتی نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید_________________________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیس سایزش کوچیکه و گرم هم میکنه
به نظر میاد کارت گرافیک توش جا نشه بزار یه شخص سومی بگه مطمین بشیم. ولی
نوع کیس رو مقایسه کن نوشته کاربردش چیه. سیستم بازی که قراره چندین ساعت روشن باشه با یک فن خنک نمیشه سر 10 تومن دیدم درست نیست کیس رو کوچیک بگیره پس فردا خواست سیستم عوض کنه این کیس شما رو هم باید عوض کنه
سیستم پیشنهادی دوم شما هم مشکل داره وقتی بازی میخواد بکنه بهتره سرعت درایو نوری بیشتر باشه پی سونی مناسب تره تا سامسونگ سونی 24x هست.
کیس مگنوم هم کوچیکه هم گرم مگنوم 2 مناسبشه
در مورد اینکه 785 با 770 مقایسه کردی چیزی نفهمیدم ... ولی 770 هم ارزونتره هم usb3 داره هم از سی پی یو 6 هسته ای پشتیبانی میکنه..
اما در مورد اندازه کیسه ها .. باید بگم که کیس zest از مگنوم 2 دست کمی نداره فقط از نظر ارتفاع یکم کوتاه تر و 1 فن کمتر داره .... اما درست میگی 10 هزار تومان ارزششو نداه ....
Last edited by edvard_kachal; 23-07-2010 at 09:08.
منم از کیس magnum2 خیلی خوشم میاد خیلی هم قیمت خوبی داره
مادربرد هم که 770t-usb3 خیلی خوبه برای شما
برندها که عالین
ازراک تنها خوبه
کیس رو گرین stylish بگیر
مادربرد منم ازراکه اما تا حالا کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم . با گیگا هم کار کردم به نظرم هیچ فرقی ندارن
مادربرد رو چیپست 870 بگیر ... 770 دیگه قدیمی شده
مانیتوررت چیه؟ رادئون 5770 زیاد نیست؟
دوستان من شهرستانم می خوام سیستم زیر رو عموم از تهران برام بگیره و وارد نیست.بازار رضا و ایران پایینتر از میدان ولیعصر از هر دو قیمت بگیر هر کدوم ارزونتر میدادند بخرمی خواستم بدونم از کجای تهران بگیره به صرفه تره و منصفانه تر میدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)