نه مشکل پاور نیست ، حتی وقتی مادربورد خالی رو بدون هیچی فقط با سی پی یو و رم روشن میکنم بازم این اتفاق میفته اصلا لود نمیشه روشن میشه خاموش می کنه روشن میشه خاموش می کنه
پاور کاملا جوابگو هست
نه مشکل پاور نیست ، حتی وقتی مادربورد خالی رو بدون هیچی فقط با سی پی یو و رم روشن میکنم بازم این اتفاق میفته اصلا لود نمیشه روشن میشه خاموش می کنه روشن میشه خاموش می کنه
پاور کاملا جوابگو هست
پس همون مشکل اولی هست سازگار نبودن رم های شما یه رم ddr3 1333 دیگه گیر بیار دوباره امتحان کن
اینم لیستدقیق رمها با باس 1333
پ.ن : تو سمت راست جدول هم گفته هم یک کاناله -- دوال چنل میتونن بسته بشن .
انشالله مشکت حل بشه والبته اینو هم بدون شما اولین نفری نیستی که این مشکل رو داری ( تو همین فروم خیلی ناسازگاری مین یگا با رمها دیده شده )
+ مارو بی خبر نزار!!
آقا این یک مقدار ریز هست ، بزرگترش رو نداری ؟
منظورش از DS , SS دوال ساید و سینگل ساید هست ؟
بعد ، این لیست برای رم هایی هست که ساپورت می کنه یا رم هایی که بهتر ساپورت می کنه ؟ چون من لیست مین خودم که ASUS هست رو گرفتم رم GEIL توش نبود ، ولی رم GEIL انداختم دارم روون هم کار می کنم
دوتا رم دیگه انداختم بازم جواب نداد ، دوتا کینگستون انداختم
شنبه میبرمش آواژنگ ببینم چیکار می کنن ، فکر کنم مشکل از مادربورد باشه
Last edited by SIMON137; 22-07-2010 at 23:49.
كلان سري h55 ناسازگاري زيادي با ram دارن اينو رو تجربه مي گم
فكر كنم با تعويض رم مشكلتون حل بشه
دوتا رم کینگستون هم انداختم باز هم مشکل داشت
اگه بایوسو آپدیت کردی بازم اینطوره شاید مینت ایراد داره همون آواژنگ ببری بهتره
سیستمتو با cpu z چک کن
ببین رماتو درست میشناسه
دوال چنل بودنم چک کن شاید رمات با هم مچ نباشن.
والا اونش رو نمیدونم !!منظورش از DS , SS دوال ساید و سینگل ساید هست ؟
این لیست رمهایی هست که کاملا تست شدن وسازگاری بیشتری با مین دارن !! هر مدل دیگه ای رو میشه استفاده کرد ولی این لیست که خود کمپانی گیگا داده سازگاریش بهتره( احتمال مچ نشدن با مین خیلی کم هست !!)بعد ، این لیست برای رم هایی هست که ساپورت می کنه یا رم هایی که بهتر ساپورت می کنه ؟
[QUOTE][چون من لیست مین خودم که ASUS هست رو گرفتم رم GEIL توش نبود ، ولی رم GEIL انداختم دارم روون هم کار می کنم
دوتا رم دیگه انداختم بازم جواب نداد ، دوتا کینگستون انداختم
شنبه میبرمش آواژنگ ببینم چیکار می کنن ، فکر کنم مشکل از مادربورد باشه /QUOTE]
به نظر میاد سری جدید مینهای گیگا با رمها ناسازگاری دارن !! من که خودم یه سیستم 7 سال پیش با مین ایسوس دارم که تا حالا مشکلی نداشته. برای عموم همن 1 سال پیش مین ایسوس رو گرفتیم ونتا حالا مشکلی نداشته !! انشالله که مشکلت حل بشه و اگه تونستی یه مین ایسوز بگیر ، انشالله که این مشکلاتت برطرف بشه !!راستی مارو از نتیجه کار بی خبر نزاری
بردم آواژنگ ، گفت رم ها ناسازگاره ، گفتم اگه مردی خودت رم بنداز ، کینگ مکس انداخت یه دقیقه روشن بود بعد خاموش شد ، کلی ور رفت بپیچونه بگه مشکل از رمه ، آخرش قبول کرد مشکل از مادربورده ، نامرد فرستاد تو نوبت گفت سه روز دیگه زنگ بزنید ، یا تعمیر می کنیم یا نو می دیم ، آخه نامردیه مادربورد نو بخری ، یک روزم استفاده نکنی مشکل داشته باشه بعد تعمیر کنن بدن بهت ، نو ندن می زنم می ترکونمشون همونجا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)