من خودم برای خودم patriot خریدم آخر جون . خوردش زمین یعنی سر کل کل از طبقه 4 زدیمش زمین و تو آب انداختیم هیچیش نشد هیچ وقتم safty remove نمیکنم
در ضمن سرعتش خیلی بالاتر از هر فلش مموری که من دیدم
Patriot
SONY
transcend
KINGMAX
SanDisk
KINGSTON
من خودم برای خودم patriot خریدم آخر جون . خوردش زمین یعنی سر کل کل از طبقه 4 زدیمش زمین و تو آب انداختیم هیچیش نشد هیچ وقتم safty remove نمیکنم
در ضمن سرعتش خیلی بالاتر از هر فلش مموری که من دیدم
نميشه گفت كدوم برند بهتر هست . فقط به گارانتي توجه كنيد . تقلبي همه برندها تو ايران موجوده
اقا مثل اینکه این سریه Xporter پاتریوت چیزه جالبیه .
میشه یه توضیح بدید . سرعت رید و رایتش خوبه ؟؟؟؟؟ قیمت 4 و 8 گیگش چنده تو بازار ؟؟؟؟؟
من يه 4 گيگ ترانسند دارم عاليه!
جديدا يه سيليكون پاور هم گرفتم ولي به پاي ترانسند نميرسه تو سرعت!
پیشنهادم استفاده از فلشهای Silicon Power هست.
خرابی کمتر و سرعت خوب
شاد باشید![]()
فقط HP
10 دقيقه كشيد تا 8 گيگ ديتا روش بريزم.
8 گيگ بدنه استيل قيمت 25000 تومان
من یکساله یه 8 گیگ سیلیکون پاور رو دارم که راضیم هستم
ميگم بهترين ها رو ننوشتي ها!!!!!
A-Data , OCZ
كه اتفاقا ميگن كمياب هستن ولي من كه هر جا رفتم طرف اينا رو داشت. منظور اين كه سراغ اين 2 تا رو حتما بگير.
من خودم A-data PD8 و A-data C702 رو داشتم ( اين دومي رو الانم دارم) فوق العاده هستند.
kingston و silicon power هم اصلا پيشنهاد نميكنم.
راستي در كل واسه فلش مموري خودتون زياد علاف نكنيد. هر چي گرفتيد خوبه. اگه بودجتون زيلده OCZ و اگر يه كم كمتر اي ديتا . بعد از اينا ترنس سند. گارانتي ماراناي رو هم ولش كن. اسمش فقط گارانتي هست. من خودم از نمايندگي اصلي اي ديتا اون مدل رو خريدم خراب شد بردم طرف گفت اين مدل رو تو انبار نداريم كلي ما رو علاف كرد كه از تهران بياره از آخرش هم به عنوان نمايندگي اصلي و به عنوان گارانتي گفت اون مدل تو تهران هم نبود و به من يك فلش به درد نخور به عنوان محصول جديد ارائه دادند. منظور اينكه خودتو علاف گارانتي و مدل و ... نكن. فلش كه چيز خاصي نداره هر چي خريدي خريدي. اما گفتم اگه بودجه ات زياده فقط رو ocz فكر كن. ( كه بهترين مدلش OCZ ATV Turbo هست كه سال قبل 4 گيگش 750000ريال بود.![]()
Last edited by Farbod2; 25-08-2010 at 17:11.
پاتریوت انتخاب خوبیه به خاطر آنتی شک بودنش و همین طور ضد آبه و گارانتشم 5 ساله هست اگر به هر دلیلی مشکلی براش پیش بیاد شرکت اون فلش رو با فلش نو تعویض میکنه در ضمن سرعتش خیلی بالاست اگر پورت usb3.0 داشته باشی که دیگه آخرشه از لحاظ طراحی هم آدمو راضی نگه میداره قیمت 8 گیگ بیست و دو سه هزار تومان هستش اگر خواستی اصلشو با گارانتی معتبر بگیری باید بری ولیعصر پاساژ رضا از اطلاعاتش بپرسی راهنماییت میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)