به نظر من هم آزرا بهتره اماناتش خوبه وجادار است.
به نظر من هم آزرا بهتره اماناتش خوبه وجادار است.
ولی آزرا واقعا جواد شده.قیمت c5 جدید چنده؟407 هم شنیدم ماشین خوبیه ولی به نرمی مزدا 3 نیست.من اگه جای شما بودم مزدا 3 تیپ 3 میگرفتم و چند میلیون هم براش خرج میکردم.
به نظر من c5 قدیمی!بیشتر به آدم ساله میخوره!
به نظر من هم آزرا بهتره اماناتش خوبه وجادار است.ولی آزرا واقعا جواد شده.قیمت c5 جدید چنده؟407 هم شنیدم ماشین خوبیه ولی به نرمی مزدا 3 نیست.من اگه جای شما بودم مزدا 3 تیپ 3 میگرفتم و چند میلیون هم براش خرج میکردم.تنها مشکل این فروم اینه که کاربرانش خیلی دوست دارن پست بدن و تعداد پستهاشون زیاد بشه!به نظر من c5 قدیمی!بیشتر به آدم ساله میخوره!
بس که تذکر دادم خسته شدم!
لطف کنید هر نظری که میدید با دلیل کامل باشه...!
در ضمن اگه تاپیک رو مطالعه کنید میبینید که من تو صفحه از ایشون(کسی که تاپیک رو ایجاد کرده) خواستم که انتظارات خودشو بگه بعد راهنمایشون کنیم!
متاسفانه شما بدون مطالعه پست ها همین جوری نظر میدید و این موجب میشه که تعداد صفحه زیاد بشه و اینجوری همه سردرگم شده و به نتیجه نرسن!
پس خواهشا لطف کنید از این به بعد بیشتر دقت کنید
واقعا نظر حرفه ای و جالبی بود!.من اگه جای شما بودم مزدا 3 تیپ 3 میگرفتم و چند میلیون هم براش خرج میکردم.
مگه مزدا 3 کجاش نرمه که 407 بهش نمیرسه!407 هم شنیدم ماشین خوبیه ولی به نرمی مزدا 3 نیست
مزدا 3 خیلی ماشین خشکیه و میشه گفت تو رنج قیمتی خودش خشک ترین ماشینه!
در ضمن 407 خیلی ماشین نرم و خوشدستی هستش.
Last edited by farshad bugatti; 26-07-2010 at 15:07.
با تشکر از راهنمایی دوستان ..
انتظار من از ماشین :سواری راحت برای خانواده سن بالا بخصوص در مسافرت، فراوان و ارزان بودن قطعات، زیر 45 تومن، جادار باشد و ترجیحا اسپورت نباشد،
حالا کارکرده تو این قیتها صلاحه آدم بگیره یا یه چیز ارزونتر بهتره صفر؟
امروز اپتیما رودیدم از کیا.. به نظر شما بین کیا و هیوندا کدوماشون از لحاظ خدمات ،گارانتی و لوازم بهتره؟
سپاس
پس با این اوصاف کیا اپتیما بهترین انتخاب برای شماست.
به نظر من بهترین گزینه برای یه میانسال و خانواده تویوتا کمری هستش! ماشین نرم و راحتی که هم بازار خوبی داره و هم خدمات خوب! 407 که بدلیل مشکلات فرمانش که یه اپیدمیه توصیه نمیشه! C5 هم که به بودجه شما نمیخوره!(مدل 2009 با کارکرد 6000 رو آگهی کردن 61 تومن!) مدلهای کیا و هیوندای هم خوب هستن اما نگهداریشون نیاز به حوصله داره در حالی که تویوتا هیچگونه خرجی به جز مواد مصرفی نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)