وست عزیز آقای mahdis، این کدی رو که نوشتید باید تو program.cs بنویسم یا تو فرم 1؟
بعد اگه تو فرم 1 هست، تو کدوم قسمتش؟روی پروژه(توی Solution Explorer ) راست کلیک : Add -> Classکلاس زیرو به پروژه اضافه کنید
وست عزیز آقای mahdis، این کدی رو که نوشتید باید تو program.cs بنویسم یا تو فرم 1؟
بعد اگه تو فرم 1 هست، تو کدوم قسمتش؟روی پروژه(توی Solution Explorer ) راست کلیک : Add -> Classکلاس زیرو به پروژه اضافه کنید
سلام.
ممنون از اینکه هر سوالی داشتم جواب دادید.
میشه لطف کنید و یه کمی در مورد کدهای زیر یه توضیحی بدبد؟ آخه من هیچ چیز در مورد کدهای زیر نفهمیدم.
ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چندان چیز عجیب غریبی ندارد
اگر توجه کنید یه خصیصه استاتیک بنام Instance وجود دارد که که همین کلاس رو بر می گرداند و با توجه به استاتیکی بودنش شما می تونید بوسیله ی نام کلاس بهش دسترسی پیدا کنید:
و چون کد بالا خود کلاس Singleton رو بر می گردونه بنابراین شما می تونید از خصیصه ها و متد های عمومی این کلاس به شکل زیر استفاده کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به شکل های ساده تری هم می شود کار شما را انجام داد اما استفاده از الگوی طراحی سینگلتون خوانایی کد رو بالاتر می بره و مهتر اینکه تضمین می کند که فقط یک شی از این کلاس ساخته شده و می توان دسترسی سراسری داشت.
البته من هم یک اشتباهی کردم که سازنده را یادم رفته خصوصی کنم . کد تصحیح شده :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستتون درد نکنه.
من هر وقت مشکلی داشتم و کسی بلد نبوده شما جواب درست رو دادید.
امتحانش می کنم. ان شاءالله که جواب بده.
بازم ممنون.
سلام.
من این روش رو امتحان کردم ولی بازم نشد.
روش دیگه ای نیست که بشه باهاش این کارو کرد؟
راستی من از کدهای شما چیز زیادی نفهمیدم.
می خواستم اگه وقتش رو دارید خط به خط برام توضیحش رو بنویسید.
بعضی ها هم می گن میشه با اضافه کردن چند خط تو program.cs این کارو کرد ولی جواب درستی نگرفتم.
ممنون.
Last edited by aliaghaaaaa; 09-08-2010 at 16:58.
بیا
سلام.
کدتون به این صورت تغییر بدید:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من مثلا می خوام تو 10 تا فرم ثبت اطلاعات داشته باشم.
کدهای زیر باید تو همه فرم ها تکرار بشن:
من می خوام کد ها رو فقط یه بار بنویسم و دیگه تو برنامه برای همیشه تعریف شده باشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کدهای بالا رو تو program.cs نوشتم و همونجا تابع زیر رو هم نوشتم:
بعد از تو یه فرم دیگه متغیر print_fi_update رو new کردم و توش مقدار ریختم. ولی دیگه sqlconnection خودم رو صدا نزدم چون یه بار تو program.cs اونو تعریف کردم. بعد با کد زیر تابع رو از همون فرم صدا زدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی وقتی برنامه رو اجرا می کنم و تابع صدا زده میشه ارر زیر رو میده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چکار باید بکنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
Last edited by aliaghaaaaa; 10-08-2010 at 17:43.
سلام از using استفاده کنید.
کد های زیر را داخل تابع بزارید:
به این صورت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)