پاور سيستمتون چي هست ؟
پاورشون 535 گرین هست
مرسی عزیرم اره 535 بی مارک گرین هست .
درست هست که دمای اتاق و کیسم که فن نداره باعث گرم شدنش شده اما یه خورده رفته رو اعصابم چون به قول دوستان 85 هم طبیعیه اما حتی اگر هم بره رو 85 که نباید ریسیت شه درسته؟
شما یک بار درایور گرافیکت رو در ویندوز xp اپدیت کن جدیدترین درایور رو نصب کن به احتمال زیاد مشکلتون از درایور هستسلام کارت من تو ویندوز xp در حین اجرا بازی اسپلینتر تا حالا 2 بار ریسیت شده تو ویندوز 7 ندیدم ریسیت شه البته xp هم مشکلی نداره به نظرتون مشکل چیه البته بعد یکی دو ساعت بازی و بعد ریسیت هم دوباره بازی رو اجرا کردم دیگه ریسیت نشد.رمم 2 گیگ باس 800 و سی پی یوم هم 5200 هستش
دوست عزیز
سی پی یو شما مشکلی نداره و برای اجرای بازیها کافیه
دمای این سری کارت گرافیک ها هم حین بازی تا 80 و بالاتر هم میرسه که کاملا طبیعیه
پاورتون هم کاملا جوابگو هه
شما با یه بازی racing امتحان کن
مشکلاتی از این قبیل تو بازیها که به اسم ریست ازش یاد کردین اگه برای همین یه نمونه باشه به عوامل زیادی بستگی داره (حتی خود بازی هم میتونه مشکل داشته باشه )
cpu ایشون گرافیک را محدود میکنه
دمای 5770 هم در حالت لود کامل 75 هست کسی را ندیدم بالای 80 بره
دمای 80 تو یه سری برندها و همینطور نرم افزارهای رندر دیده شده
این موضوع تو catalyst < 10.3 بیشتره
تا حدودی محدود میکنه که بهتره با توجه به پاور قویشون تا 3 اور بشه
دمای گرافیک هم تا 85 مشکلی نداره
ولی بهتره بالای 70-75 نره چون عمر قطعه پایین میاد
مال من هم تا 90 میره ولی حداکثر تا 78 درجه.اگر راضی نیستید می توانید از MSI Afterbuner استفاده کنید و یک پروفایل اختصاصی بسازید که نموداری دور فن متناسب با دمای کارت باشد و اینکه این برنامه را برای Startup فعال کنید.
شما باید نگاه کنید ایا کارت خیلی نزدیک به ته کیس هست یا نه مثل مال خودم.اینجا چون گردش هوا یک کمی نامناسب هست دما ان بالاتر وقتی کارت توی اسلات اول قرار بدهم دما تا 5 درجه کاهش پیدا میکند.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)