تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: اسپانیا و تیکی تاکایش فاتح جام جهانی ۲۰۱۰

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض لاپورتا: بارسا با پیراهن دیگری، قهرمان جام جهانی شد

لاپورتا: بارسا با پیراهن دیگری، قهرمان جام جهانی شد

رئیس سابق باشگاه بارسلونا در گفتگویی با روزنامه ال موندو، به این نکته اشاره کرد که تیم ملی اسپانیا، کاتالان ترین تیم ماتادورها بوده است.

سایت گل - خوان لاپورتا شاید از پست ریاست باشگاه بارسلونا کنار رفته باشد ولی همچنان برای تمام کاتالونیایی ها محبوب است. او پس از کنار رفتن از سمت ریاست باشگاه بارسا، بیشتر بر مسائل سیاسی تمرکز کرده است. لاپورتا در گفتگویی با ال موندو، به بررسی گذشته و حال باشگاه کاتالان پرداخته است. رئیس سابق باشگاه بارسا در صحبتهایی که در روزنامه اسپورت کاتالونیا منتشر شده، به تاثیر پررنگ بازیکنان تیم بارسا در موفقیت تیم ملی اسپانیا در جام جهانی اشاره کرد و به این نکته اشاره کرد که در حقیقت تیم او به قهرمانی رسیده است.

لاپورتا در صحبتهایی در این رابطه گفت: «بارسا با پیراهن دیگری یا بهتر بگوئیم، با پیراهن اشتباهی، به قهرمانی جام جهانی رسید.»

حضور مورینیو برروی نیمکت مربی گری رئال مادرید، مربی پرتغالی ای که پیش از آن سابقه حضور در بارسلونا را داشت و ممکن بود پس از کنار رفتن ریکارد، بر روی نیمکت مربی گری تیم کاتالان بنشیند، موضوع دیگری برای صحبت کردن لاپورتا بود. لاپورتا ادامه داد: «سران هر دو باشگاه، یعنی بارسلونا و رئال مادرید، امسال مربیان خوب و مناسبی خواهند داشت.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/8/7

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

رئیس سابق باشگاه بارسلونا در گفتگویی با روزنامه ال موندو، به این نکته اشاره کرد که تیم ملی اسپانیا، کاتالان ترین تیم ماتادورها بوده است.

سایت گل - خوان لاپورتا شاید از پست ریاست باشگاه بارسلونا کنار رفته باشد ولی همچنان برای تمام کاتالونیایی ها محبوب است. او پس از کنار رفتن از سمت ریاست باشگاه بارسا، بیشتر بر مسائل سیاسی تمرکز کرده است. لاپورتا در گفتگویی با ال موندو، به بررسی گذشته و حال باشگاه کاتالان پرداخته است. رئیس سابق باشگاه بارسا در صحبتهایی که در روزنامه اسپورت کاتالونیا منتشر شده، به تاثیر پررنگ بازیکنان تیم بارسا در موفقیت تیم ملی اسپانیا در جام جهانی اشاره کرد و به این نکته اشاره کرد که در حقیقت تیم او به قهرمانی رسیده است.

لاپورتا در صحبتهایی در این رابطه گفت: «بارسا با پیراهن دیگری یا بهتر بگوئیم، با پیراهن اشتباهی، به قهرمانی جام جهانی رسید.»

حضور مورینیو برروی نیمکت مربی گری رئال مادرید، مربی پرتغالی ای که پیش از آن سابقه حضور در بارسلونا را داشت و ممکن بود پس از کنار رفتن ریکارد، بر روی نیمکت مربی گری تیم کاتالان بنشیند، موضوع دیگری برای صحبت کردن لاپورتا بود. لاپورتا ادامه داد: «سران هر دو باشگاه، یعنی بارسلونا و رئال مادرید، امسال مربیان خوب و مناسبی خواهند داشت.»

کد:
    2010/8/7
    بالاخره یکی حرف دل ما رو زد...ما هر چی می گفتیم کسی گوش نمی داد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چابی تعطیلاتش را کوتاه کرد

ستاره بارسلونا، برای اولین بار پس از جام جهانی ،پیراهن اسپانیا را به تن خواهد کرد.

سایت گل - چابی، ستاره بارسلونا و اسپانیا زودتر از موعد از تعطیلات گشت تا بتواند مقابل مکزیک بازی کند. این قهرمان جام جهانی به شوخی گفت که بعضی از هم‌تیمی‌هایش شاید پس از جام جهانی وزن اضافه کرده باشند.

او می‌گوید: «ما بازی خواهیم کرد، چون مربی از ما این را خواسته است. هرچه او بگوید انجام خواهیم داد. البته به دلیل این که فعالیت نداشته‌ایم طبیعی است که کمی چاق شده باشیم!»

جرارد پیکه هم حرف‌های چابی را تایید کرده: «این استراحت تاثیر خود را خواهد گذاشت. اما به دستورهای مربی گوش خواهیم کرد. او می‌داند چه کار باید انجام دهیم.»

کد:

2010/8/11

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: دل بوسکه پیش از فینال به شاگردانش چه گفت؟!

"نمی توانم فکر کنم که با قهرمانی در دنیا، همه کارهای ممکن را انجام داده ایم"

سایت گل - بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرد که از قهرمانی تیمش در رقابتهای جام جهانی و از اینکه تمام طرفداران اسپانیا را خوشحال کرده، بسیار شادمان است ولی در عین حال به این نکته اشاره کرد که می بایست با فداکاری و همت تمام این راه را ادامه داد تا بتوان تمام اهداف را محقق ساخت.

دل بوسکه در این رابطه گفت: «باید با فداکاری در همین مسیر حرکت کرده و به تلاش ادامه دهیم تا بتوانیم به تمام اهدافمان برسیم. نباید فکر کنم که خب، با قهرمانی در جام جهانی، تمام وظایف را انجام داده ایم. باید به آینده فکر کنم و مثل همیشه به دنبال انجام وظایفم، به بهترین نخو ممکن باشم.»

صحبتهای سرمربی باتجربه تیم ملی اسپانیا با روزنامه " آ بولا" ی پرتغال، در روزنامه مارکای اسپانیا بازتاب یافته است.

دل بوسکه در ادامه صحبتهایش در مورد احساسش پس از کسب عنوان قهرمانی رقابتهای جام جهانی گفت: «احساس رضایت زیادی داشتم؛ همان حسی که در پایان انجام هر ماموریت به ما دست می دهد، ولی این بار با قاطعیت تمام می دانستم که به هدفمان رسیده ایم. دستیابی به هدف بازیکنان جوان، کادر فنی و به خوبی انجام دادن مسئولیتی که بر دوش توست، خوشحال کردن یک کشور، اینها حس بسیار خوبی را به من القا کرد و شادی فراوانی را لمس می کردم.»

سرمربی تیم ملی اسپانیا در پاسخ به این پرسش که دقایقی قبل از آغاز دیدار فینال جام جهانی با شاگردانش چه صحبتهایی داشت، گفت: «گفتگوی بسیار ساده ای داشتیم. راستش را بخواهید از کلمات میهن پرستانه یا جنگجویانه استفاده نکردم و حتی تاکتیکهای تیم را به آنها یادآوری نکردم؛ چرا که تیم ما پیش از این دیدارهم چالشهای بزرگش را پشت سر گذاشته بود و بازیکنان درسهایشان را از حفظ بودند.»

دل بوسکه گفت: «من فقط به بازیکنانم گفتم که فوتبال ما، فوتبالی رمانتیک است و آنها شانس حضور در جشن بزرگ فوتبال را دارند و می بایست نهایت تلاششان را به کار بگیرند تا از این فرصت بی نظیر در زندگی هایمان بهره ببرند.»

سرمربی باتجربه تیم ملی اسپانیا در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به تاثیر مثبت قهرمانی شاگردانش در رقابتهای جام جهانی در سرتاسر اسپانیا گفت: «بحران در تمام دنیا بیداد می کند. مردم تمامی کشورها آرزو می کردند تا چنین هدیه استثنایی ای را از تیم فوتبالشان دریافت کنند. با این قهرمانی، مردم اسپانیا، دست کم برای چند روز، مشکلاتشان را فراموش کردند.»

کد:
    2010/8/22

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هووارد وب: باید دی یانگ را در فینال جام جهانی اخراج می کردم

داور انگلیسی به رغم اتفاقاتی که در فینال جام جهانی رخ داد ازنحوه قضاوتش در این دیدار راضی است.

سایت گل - هووارد وب، داور انگلیسی دیدار فینال جام جهانی در صحبتهایی اعلام کرد که می بایست در این دیدار، نیخل دی یانگ، بازیکن خط میانی هلند را به دلیل برخورد خشنی که با آلونسو داشت از زمین مسابقه اخراج می کرد.

در حالی که تنها 25 دقیقه از شروع دیدار فینال می گذشت، نیخل دی یانگ با ضربه بسیار خشنی که به ضربه کونگ فو شباهت داشت، به قفسه سینه ژابی آلونسو کوبید ولی داور مسابقه به دادن یک کارت زرد به او بسنده کرد.

در فینال خشن جام جهانی 2010، داور 14 بار از کارت زردش استفاده کرد ولی او اکنون در صحبتهایی اعلام کرده می بایست بازیکن هلندی را از زمین مسابقه اخراج می کرده.

وب در گفتگو با اسکای سپورت نیوز گفت:« من خیلی زود در زمین مسابقه دریافتم که بازیکنان زیر فشار شدیدی هستند. آنها در آستانه فتح جایزه نهایی این رقابت برای کشورشان، آن هم برای اولین بار بودند. ما هم می خواستیم که قاطعانه عمل کنیم و از سوی دیگر می خواستیم کارمان را به درستی انجام داده و اگر کارت قرمز محرضی بود باید این کارت را به بازیکن حریف نشان می دادیم.»

با پایان یافتن رقابتهای جام جهانی انتقاداتی به شیوه قضاوت این داور انگلیسی وارد است ولی وب در صحبتهایی اعلام کرد که بدون در نظر داشتن خطای خشن دی یانگ، از عملکردش راضی است.

این داور انگلیسی گفت:« زمانی که به دو ساعت این دیداری که آن را سوت زدم نگاه می کنم، در می یابم که قضاوت خوبی داشته ام و نیاز به انجام تغییرات زیادی در قضاوتم نمی بینم. یک نکته این است که باید رنگ کارت تکل دی یانگ را تغییر می دادم. با تماشای حرکت آرام این صحنه و از روی مبل و از زوایای مختلف، می بایست این خطای خشن را با کارت قرمز جریمه می کردم.»

وب در مورد عدم اخراج دی یانگ از زمین مسابقه توضیح داد:« دلیل اینکه کارت قرمز را به دی یانگ نشان ندادم، این نبود که قصد اخراج بازیکنی در دیدار فینال را نداشتم و فقط به زاویه دید من در آن صحنه بر می گشت. من نتوانستم صحنه برخورد پای دی یانگ با ژابی آلونسو را به خوبی ببینم و زاویه ام چندان مناسب نبود. من فقط یک پا در ارتفاع بالایی دیدم و از واکنش ژابی آلونسو متوجه شدم که برخوردی اتفاق افتاده، هر چند که من نمی توانستم این برخورد را ببینم. با سپری شدن تنها 25 دقیقه از شروع مسابقه، فکر می کنم که هنوز به اندازه کافی آماده نبودم که حدس بزنم چه اتفاقی افتاده.»

کد:
    2010/8/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نایجل دی یونگ: نمی خواستم به آلونسو صدمه بزنم

دی یونگ در نیمه اول دیدار فینال جام جهانی با لگد به سینه هافبک اسپانیایی کوبید اما تنها یک کارت زرد گرفت. هاوارد وب، داور انگلیسی دیدار بعدا اعلام کرد که یونگ باید اخراج می شد.

سایت گل - نایجل دی یونگ، هافبک تیم ملی هلند، گفت از ضربه کونگ فو مانندی که در دیدار فینال جام جهانی به ژابی آلونسو زد، پشیمان نیست.

دی یونگ در نیمه اول دیدار فینال جام جهانی با لگد به سینه هافبک اسپانیایی کوبید اما تنها یک کارت زرد گرفت. هاوارد وب، داور انگلیسی دیدار بعدا اعلام کرد که یونگ باید اخراج می شد.

یونگ در مصاحبه با نشریه میرر گفت: "من بابت هیچ چیز پشیمان نیستم. من هرگز قصد صدمه زدن به او را نداشتم. بعد از پشت سر گذاشتن چنین جام جهانی فوق العاده ای من بازیکن متفاوتی شده ام. این تنها احساسی است که دارم. من تنها می خواستم در فینال جام جهانی بازی کنم. بازی در چنین مسابقه ای یک دید جدید به شما می دهد. هم تیمی هایم در منچسترسیتی گفتند که تحت تاثر بازی های هلند در جام جهانی قرار گرفتند."

دی یونگ اکنون تنها روی بازی های منچسترسیتی تمرکز کرده و معتقد است که این تیم باید امسال به دنبال قهرمانی در رقابت های لیگ برتر باشد. "چیزی که اتفاق افتاده کار ما را خیلی دشوار کرده است. هر تیمی که روبروی ما قرار می گیرد، ما را به چشم یکی از مدعیان قهرمانی می بیند. ما اکنون یکی از تیمهای پر سر و صدای انگلیس هستیم و این فقط به این دلیل است که باشگاه در فصل نقل و انتقالات پول زیادی برای خرید بازیکنان جدید خرج کرد. نمی خواهم بگویم در همه ورزشگاه ها هواداران تیم های رقیب از ما متنفر هستند اما من احساس می کنم که حسادت زیادی نسبت به تیم ما وجود دارد.
    من واقعا فکر می کنم ما باید با چلسی و منچستریونایتد رقابت کنیم. دو سال قبل مالکان جدید باشگاه به این تیم آمدند. سال گذشته ما پایه های تیم را ساختیم و امسال باید از آن بهره ببریم. ما باید پیش برویم و قهرمانی ها را به دست بیاوریم."

کد:
    2010/9/5

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اسپانیا1-4آرژانتین
    چی تاک؟
    تیک؟
    توک؟
    کوخ؟
    چی؟...حالا کو؟...
    جان؟4تا؟..ای بابا...

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

اسپانیا1-4آرژانتین
    چی تاک؟
    تیک؟
    توک؟
    کوخ؟
    چی؟...حالا کو؟...
    جان؟4تا؟..ای بابا...
    دوست جون مثل اینکه بازی دوستانه بودا

یعنی اینقدر بزرگ بوده

خودت که بیشتر میدونی بازی دوستانه را برا چی میزارند.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

حالا خوبه همه میدونن اگه کاسیاس نبود تو همون دور دوم اسپانیا حذف میشد !

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دوست جون مثل اینکه بازی دوستانه بودا

یعنی اینقدر بزرگ بوده

خودت که بیشتر میدونی بازی دوستانه را برا چی میزارند.
    حرفت درست...
    خوب اما نه4تا گل!!!
    اخه ناسلامتی روم به دیوار شما قهرمان جهانید...
    بهرحال به قول شما بازی دوستانست..بی خیال..
    اما با این اختلاف باختن توجیه پذیر نیست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •