گزارش روز: دل بوسکه پیش از فینال به شاگردانش چه گفت؟!
"نمی توانم فکر کنم که با قهرمانی در دنیا، همه کارهای ممکن را انجام داده ایم"
سایت گل - بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرد که از قهرمانی تیمش در رقابتهای جام جهانی و از اینکه تمام طرفداران اسپانیا را خوشحال کرده، بسیار شادمان است ولی در عین حال به این نکته اشاره کرد که می بایست با فداکاری و همت تمام این راه را ادامه داد تا بتوان تمام اهداف را محقق ساخت.
دل بوسکه در این رابطه گفت: «باید با فداکاری در همین مسیر حرکت کرده و به تلاش ادامه دهیم تا بتوانیم به تمام اهدافمان برسیم. نباید فکر کنم که خب، با قهرمانی در جام جهانی، تمام وظایف را انجام داده ایم. باید به آینده فکر کنم و مثل همیشه به دنبال انجام وظایفم، به بهترین نخو ممکن باشم.»
صحبتهای سرمربی باتجربه تیم ملی اسپانیا با روزنامه " آ بولا" ی پرتغال، در روزنامه مارکای اسپانیا بازتاب یافته است.
دل بوسکه در ادامه صحبتهایش در مورد احساسش پس از کسب عنوان قهرمانی رقابتهای جام جهانی گفت: «احساس رضایت زیادی داشتم؛ همان حسی که در پایان انجام هر ماموریت به ما دست می دهد، ولی این بار با قاطعیت تمام می دانستم که به هدفمان رسیده ایم. دستیابی به هدف بازیکنان جوان، کادر فنی و به خوبی انجام دادن مسئولیتی که بر دوش توست، خوشحال کردن یک کشور، اینها حس بسیار خوبی را به من القا کرد و شادی فراوانی را لمس می کردم.»
سرمربی تیم ملی اسپانیا در پاسخ به این پرسش که دقایقی قبل از آغاز دیدار فینال جام جهانی با شاگردانش چه صحبتهایی داشت، گفت: «گفتگوی بسیار ساده ای داشتیم. راستش را بخواهید از کلمات میهن پرستانه یا جنگجویانه استفاده نکردم و حتی تاکتیکهای تیم را به آنها یادآوری نکردم؛ چرا که تیم ما پیش از این دیدارهم چالشهای بزرگش را پشت سر گذاشته بود و بازیکنان درسهایشان را از حفظ بودند.»
دل بوسکه گفت: «من فقط به بازیکنانم گفتم که فوتبال ما، فوتبالی رمانتیک است و آنها شانس حضور در جشن بزرگ فوتبال را دارند و می بایست نهایت تلاششان را به کار بگیرند تا از این فرصت بی نظیر در زندگی هایمان بهره ببرند.»
سرمربی باتجربه تیم ملی اسپانیا در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به تاثیر مثبت قهرمانی شاگردانش در رقابتهای جام جهانی در سرتاسر اسپانیا گفت: «بحران در تمام دنیا بیداد می کند. مردم تمامی کشورها آرزو می کردند تا چنین هدیه استثنایی ای را از تیم فوتبالشان دریافت کنند. با این قهرمانی، مردم اسپانیا، دست کم برای چند روز، مشکلاتشان را فراموش کردند.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/8/22