تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: از بین بردن color cast (پاشیدگی رنگ) قرمز از روی عکس

ناظر انجمن فتوشاپ unicef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Australia

پيش فرض

مجددا سلام

دوست عزیز این دیگه چه داستانیه

بنده هم اگه یه طرحی بزنم ذهنی مجددا بخوام همنطوری در بیاد مسلما نمیشه حالا دلیل به بلد بودن یا نبودن طرح نیست

کلا کم پیش میاد 2 بار یه چیزو مثل هم زد راههایی که دوستان در پست های بالا توضیح دادن همشون درسته و شما باید

با حوصله و کمی دقت تنظم کنید تا مثل چیزی که خودتون میخواید بشه

موفق باشید

2. 2 کاربر از unicef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مجددا سلام

دوست عزیز این دیگه چه داستانیه

بنده هم اگه یه طرحی بزنم ذهنی مجددا بخوام همنطوری در بیاد مسلما نمیشه حالا دلیل به بلد بودن یا نبودن طرح نیست

کلا کم پیش میاد 2 بار یه چیزو مثل هم زد راههایی که دوستان در پست های بالا توضیح دادن همشون درسته و شما باید

با حوصله و کمی دقت تنظم کنید تا مثل چیزی که خودتون میخواید بشه

موفق باشید
    منظورم اینه که چون دفعه قبل عالی شده میخوام مثل دفعه قبل عالی بشه اصلا بحث طراحی نیست که دو دفعه یکجور نشه! میتونی به خوبی color cast رو از بین ببری؟

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------

عکس قبلی که رو گذاشم یعنی دیگه به این خوبی نمیشه نه این که باید اینطوری بشه! اگه میشه از دفعه قبل بهترش کرد که چه بهتر!!

حـــــرفـه ای Saeed kmss-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

سلام...

میگم شاید سری قبل تصویر اصلی اون رنگیه بوده و شما قرمزش کردی : دی

در مورد این تصویر که شما گذاشتی، بنده پیشنهاد میکنم از Levels استفاده کنی!
    البته نه به صورت معمولی!

بعد از اینکه Ctrl+L رو زدی، قسمت Channel رو که در حالت دیفالت روی RGB قرار داره ابتدا به Red تغییر بده!
    لغزنده وسط رو به سمت راست ببر تا جایی که ببینی کل قرمزی تصویر از بین رفته و به سبزی تمایل داره! ( میتونی کمی هم روی لغزنده سمت چپ که مربوط به تیرگیه هم انجام بدی )
    حالا Channel رو عوض کن و روی Green بزار! و همین کار رو انجام بده که اینبار باید به آبی متمایل بشه!
    و در نهایت کانال رو بر بروی Blue قرار بده و سعی کن رنگ آبی اضافی تصویر رو کنار بزنی و رنگ، طبیعی بشه!
    در نهایت میتونی نور کل تصویر رو کمی زیاد کنی!

این دیگه به ظرافت شما بستگی داره که این سه مرحله رو با دقت انجام بدی! بنده الان انجام دادم، از نمونه شما هم بهتر شد : دی
    شما در سری قبل از هر روشی استفاده کردی، ممکنه اگه الان باز هم از همون روش استفاده کنی، نتیجه دفعه قبل رو نگیری، این به خاطر دقت و ظرافتیه که دفعه قبل انجام دادی و اینبار نمیتونی به اون تنظیمات برسی!

موفق باشی♥♥♥

5. 2 کاربر از Saeed kmss-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

آورین آورین همه‌ی این کارا رو انجام بدی ایشالله یه چیزی می‌شه آخرش

برادر من همینه دیگه حرکت شوما باس رنگ قرمز رو هرجور که میتونی و میشنفی از بچه ها کم کنی

تو مود رجب ( RGB ) رنگ فیروزه‌ا یه جورایی متضاد قرمز هست و اون رو خنثی می‌کنه

در واقع رنگ‌های هات رو باید به کولد میل بدی

فقط این وسط یه نکته موند و اونم اینکه برای کم‌کردن نویزش، یه لایه Blur بدی به کارت بدک نیست

اگه احیاناً احیاناً با این روش‌هایی که حضرات خدمتت فرمودن حال نکردی، من یه روش واسه خودم دارم تو ترمیم عکسهای داغون، اونم اینه که سیاه سفیدش می‌کنم و خودم از اول رنگشون می‌کنم ( که البته عکس شما اونچنان داغون نیست )

7. 4 کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام...

میگم شاید سری قبل تصویر اصلی اون رنگیه بوده و شما قرمزش کردی : دی

در مورد این تصویر که شما گذاشتی، بنده پیشنهاد میکنم از Levels استفاده کنی!
    البته نه به صورت معمولی!

بعد از اینکه Ctrl+L رو زدی، قسمت Channel رو که در حالت دیفالت روی RGB قرار داره ابتدا به Red تغییر بده!
    لغزنده وسط رو به سمت راست ببر تا جایی که ببینی کل قرمزی تصویر از بین رفته و به سبزی تمایل داره! ( میتونی کمی هم روی لغزنده سمت چپ که مربوط به تیرگیه هم انجام بدی )
    حالا Channel رو عوض کن و روی Green بزار! و همین کار رو انجام بده که اینبار باید به آبی متمایل بشه!
    و در نهایت کانال رو بر بروی Blue قرار بده و سعی کن رنگ آبی اضافی تصویر رو کنار بزنی و رنگ، طبیعی بشه!
    در نهایت میتونی نور کل تصویر رو کمی زیاد کنی!

این دیگه به ظرافت شما بستگی داره که این سه مرحله رو با دقت انجام بدی! بنده الان انجام دادم، از نمونه شما هم بهتر شد : دی
    شما در سری قبل از هر روشی استفاده کردی، ممکنه اگه الان باز هم از همون روش استفاده کنی، نتیجه دفعه قبل رو نگیری، این به خاطر دقت و ظرافتیه که دفعه قبل انجام دادی و اینبار نمیتونی به اون تنظیمات برسی!

موفق باشی♥♥♥
    خدا رو شکر جوری عوض شده که اینطوری ممکنه به ذهن بیاد نه مطمئن باشین عکس اصلی قرمزه است! میشه عکس جدیدی که درست کردین رو آپلود کنید خیالم راحت میشه آخه کلی از عکسهای قدیمی اینجوری شده ممنون میشم
    Last edited by ae2009; 16-07-2010 at 19:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ferij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

6 Color-Cast

سلام:
    من با اجازت عكسو شبيه همون كه خودت داري درست كردم.
    فكر ميكنم وقتي Ctrl+B را ميگيري و پنجره Color Balance باز ميشه پايين پنجره تيك گزينه Preserve luminosity را برداري كم و زياد كردن رنگهات قابل قبول تر ميشه.
    وبراي از بين بردن نويز عكس در آخر كار از مسير زير كارت را تميزتر كن.
    منوي: filter_noise_median عدد1 يا 2 وارد كني.د
    در ضمن به قول دوستمون از كار قبلت هم ميتوني بهتر در بياري چون كار قبلت رنگ آبي زياد داشت.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از ferij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آورین آورین همه‌ی این کارا رو انجام بدی ایشالله یه چیزی می‌شه آخرش

برادر من همینه دیگه حرکت شوما باس رنگ قرمز رو هرجور که میتونی و میشنفی از بچه ها کم کنی

تو مود رجب ( RGB ) رنگ فیروزه‌ا یه جورایی متضاد قرمز هست و اون رو خنثی می‌کنه

در واقع رنگ‌های هات رو باید به کولد میل بدی

فقط این وسط یه نکته موند و اونم اینکه برای کم‌کردن نویزش، یه لایه Blur بدی به کارت بدک نیست

اگه احیاناً احیاناً با این روش‌هایی که حضرات خدمتت فرمودن حال نکردی، من یه روش واسه خودم دارم تو ترمیم عکسهای داغون، اونم اینه که سیاه سفیدش می‌کنم و خودم از اول رنگشون می‌کنم ( که البته عکس شما اونچنان داغون نیست )
    آره یه نمه کوچولو بلور بدک نیست تقریبا همه مشکل همین نویزه! ولی قبلی یه چیز دیگه است...

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام:
    من با اجازت عكسو شبيه همون كه خودت داري درست كردم.
    فكر ميكنم وقتي Ctrl+B را ميگيري و پنجره Color Balance باز ميشه پايين پنجره تيك گزينه Preserve luminosity را برداري كم و زياد كردن رنگهات قابل قبول تر ميشه.
    وبراي از بين بردن نويز عكس در آخر كار از مسير زير كارت را تميزتر كن.
    منوي: filter_noise_median عدد1 يا 2 وارد كني.د
    در ضمن به قول دوستمون از كار قبلت هم ميتوني بهتر در بياري چون كار قبلت رنگ آبي زياد داشت.
    خیلی ممنون این هم خوب شده یکمی Highlight بیشتره داره اون سایه پایین هم یکمکی قرمزه در کل خیلی نزدیکه ممنون
    میشه گفت اصل کار همین Color Balance هست چون بقیه تنظیمات رنگ نویز درست میکنن! البته اگه دوستمون اونی که با level درست کردن بزارن بهتر میشه مقایسه کرد.

میشه عکس تنظیماتون رو بذارین؟
    Last edited by ae2009; 16-07-2010 at 22:24.

ناظر انجمن فتوشاپ unicef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Australia

پيش فرض

با سلام...

با نتیجه گیری که من کردن بهتر از این فک نکنم بشه

اگه درست به تصویر خودتون که اصلاحش کردید نگاه کنی خاک های کنار و پاها نزدیک به رنگ بنفش میزنه

کد:

موفق باشید

14. این کاربر از unicef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ferij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

6 پند

ae2009 عزيز:
    كار استادمون unicef معقولانه تر هست.من خودمو كشتم تا مثل كار قبليت كه ميخواي باشه
    (((آخه ديدم گير 3 پيچ دادي)))............"شوخي"
    وگرنه خداييش ناراحت نشي خيلي هم عالي نبود""
    بايد هميشه در حال پيشرفت باشي نه اينكه فقط به كار قبلت اكتفا كني.
    با ابن حال اگه هنوز به عكس اوليت گير دادي "شوخي" تنظيماتو برات بزارم.
    اگر مايليد اين فيلم آموزشي را دانلود كنيد. كد:
    کد:
    منبع: tehrandow
    توجه:
    متاسفم من هم نبايد عكسو با اين سايز ميزاشتم"تازه واردم عذرخواهي منو قبول كنيد" :43:
    من دكمه ويرايش پست بالا را نمي بينم كه ضميمه عكسو بزارم تا اين طوري جا نگيره يكي برام درستش كنه دارم از خجالت آب ميشم.
    Last edited by ferij; 17-07-2010 at 02:12. دليل: درخواستم جا موند........

16. 3 کاربر از ferij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •