تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: 206 SD یا سمند LX یا سمند سورن ؟

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

206 sd v8 خوشکل و باکلاس و روون و راحت پرشتاب
    من هم206v8سفارشی یا v9را پیشنهاد می کنم.
    می تونید یه گله آدم رو راحت توش بریزین(برای عید 13 به در و...)
    اگه میخواهی اذیت نشی وجا پارک داری دو تا ماشین بخر
    L90 15 TOMAN
    از همشون بهتره
    از همه ی دوستان ممنونم! واقعا این نظراتی که دوستان دادند هیچ کمکی به این دوستمون نمیکنه! (البته من فقط اونایی رو میگم که از حرف هاشون نقل قول کردم)

اصلا نه نظر کاملی دادن! و بعضیهاشون هم کلا راهنمایی غلطی کردن!
    جالب شد !
    حالا اگه دو نفر قرار باشه پشت بشینن چطور ؟! sd بهترینه آیا ؟
    کلا 206 sd همون 206 هاچ بک هستش که فقط صندوق عقب بهش اضافه شده و هیچ تغییری در فضای داخل کابین نکرده به همین خاطر با تنگی فضای پا بخصوص از زانو ان هم برای افراد قد بلند مثل من و اگه سه نفر در این وضعیت سوار بشن با مشکل مواجه میشن!
    حالا اگر 2 نفر بشینن میتونن با این وضع کنار بیان.
    در کل از لحاز اپشن 206 از همه اینا کاملتره اما بستگی داره اول خودت از کدوش خوشت بیاد!
    از لحاز اقتصادی تندر از همه ی اینا به صرفه تره و هم جاداره و هم امکاناتش زیاده و ارزونتر!
    206 مشکلش کوچیکی بخش عقبش است.
    سمند هم امکاناتش کمتر از این دوتا و قیمت بالاست اما بین تندر و 206sd سمند متعادل تره!
    مثلا هم جاداره مثل تندر ، شتابش هم مابین این دوتاست - قیافش به 206 نرسه از تندر بهتره فقط مصرفش زیاد تر از این دوتاست و برای جاده از این دو خیلی بهتره.
    اگه جاداری بیش از حد براتون مهم است و بیشتر اهل مسافرت هستید سمند بهترین گزینه هستش.
    اما اگه با تنگی فضای عقب 206 که کاملا توضیح دادم مشکلی نداشته باشید 206 sd بهترین گزینه برای شماست.

2. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

کلا 206 sd همون 206 هاچ بک هستش که فقط صندوق عقب بهش اضافه شده و هیچ تغییری در فضای داخل کابین نکرده به همین خاطر با تنگی فضای پا بخصوص از زانو ان هم برای افراد قد بلند مثل من و اگه سه نفر در این وضعیت سوار بشن با مشکل مواجه میشن!
    حالا اگر 2 نفر بشینن میتونن با این وضع کنار بیان.
    در کل از لحاز اپشن 206 از همه اینا کاملتره اما بستگی داره اول خودت از کدوش خوشت بیاد!
    از لحاز اقتصادی تندر از همه ی اینا به صرفه تره و هم جاداره و هم امکاناتش زیاده و ارزونتر!
    206 مشکلش کوچیکی بخش عقبش است.
    سمند هم امکاناتش کمتر از این دوتا و قیمت بالاست اما بین تندر و 206sd سمند متعادل تره!
    مثلا هم جاداره مثل تندر ، شتابش هم مابین این دوتاست - قیافش به 206 نرسه از تندر بهتره فقط مصرفش زیاد تر از این دوتاست و برای جاده از این دو خیلی بهتره.
    اگه جاداری بیش از حد براتون مهم است و بیشتر اهل مسافرت هستید سمند بهترین گزینه هستش.
    اما اگه با تنگی فضای عقب 206 که کاملا توضیح دادم مشکلی نداشته باشید 206 sd بهترین گزینه برای شماست.
    با قیافه تندر که نمیتونم کنار بیام ... بین 206 SD و سمند ... منظورتون از سمند LX بود یا سورن ؟
    بعد تفاوت آپشن 206 و سمند چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ورن خودش بد نیست بزرگترین خوبی داره اینه که افت قیمتش نسبت به سمند lx سفارشی کمه!
    اما پیشنهاد من از بین سمند ها lx سفارشی و از بین 206 sd ها تیپ v8 هستش.

5. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

آقا فرشاد چرا lx با موتور tu5 را پيشنهاد نميدين؟!
    از بودجه اين دوستمون بيشتره!؟

7. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

206 رو واسه خانواده پیشنهاد میدید ؟ عقبش بشینی برای 2 ساعت مسافرت دهن ادم سرویس میشه احساس خفگی بهش دست میده !

سمند سورن TU5 دوگانه سوز یکی از بهترین انتخاب هاست ... برید نمایندگی ببینید 60 درصد فروش ماشین های ایران خودرو همینه .... LX EF7 هم خوبه ... لااقل نفرات عقب راحت ترند

206 ماشین فوق العاده خوبیه ولی من برای خانواده ابدا پیشنهاد نمی دم !

من خودم سمند EF7 دارم ... 206 رو قورت میده ! لااقل امکانات رفاهی بسیار بهتری داره و با یک باکش هم میری تا کرج راحت از اهواز
    بنده وقتی سوار 206sd شدم در قسمت عقب مشکلی رو حس نکردم ! شاید هم حرف شما درست باشه

9. 2 کاربر از AIRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا فرشاد چرا lx با موتور tu5 را پيشنهاد نميدين؟!
    از بودجه اين دوستمون بيشتره!؟
    والا من چون در خدمت سربازی هستم تو 6 ماه اخیر از خیلی چیزا بی خبر موندم و خیلی چیز هایی رو هم که میدونستم از یادم رفته!
    سمند lx با موتور 1600 سی سی 206 (tu5 ) که چه بهتر ، قیمت ش هم خوبه دور بر 15 - 16 تومنه دقیق خبر ندارم!

بنده وقتی سوار 206sd شدم در قسمت عقب مشکلی رو حس نکردم ! شاید هم حرف شما درست باشه
    حالا بستگی به قد شما داره. کلا ادمای با قد معمولی هم از فضای پای عقب 206 ناراضی بودن!

11. 3 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اگر در 206 احساس راحتي مي كني كه همون را بگير
    ولي اگر قصد داري بين سمند و پارس و سورن انتخاب كني من به شخصه سمند LX با موتور TU5 را پيشنهاد ميدم چون مصرف و اصطحلاك معقولتري داره
    در مورد 206 هم بستگي به قد شما داره بنده كه جلوش به زور نشستم(عقب هم كه يك دفعه سوار شدم عرضي نشستم)

13. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از نظر فضای داخل کابین سمند(با حرف D) دو رده از 206(با حرف B) بزرگتره.و به نظر من این تنها برتری سمند نسبت به 206 اس دی البته از نوع v8 هستش.
    از لحاظ قدرت موتور.میزان مصرف.شتاب و سرعت قطعا 206 اس دی v8 از سمند چه سورن و چه LX بهتر هست.
    به نظر من شما اگه با فضای داخلی 206 مشکلی ندارید همین ماشینو انتخاب کنید در غیر این صورت سمند LX گزینه ی مناسبیه.

15. این کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز

من زیاد 206 sd با سمند جز سمندef7 چون پایه گاز سوزه تایید نمیکنم حالا مگه حتما باید 20 تومان باشه 14 تومان بخر یه

ال 90 فول که حدودا 14.5 یا پرشیای جدید که سفارشی که حدودا 19 تومان است موتور زانتیا تنظیم سرعت از رو دنده

یا 405 دوگانه با ABS که حدودا 14.750.000 میوفته بازم تصمیم گیری با خودته

راستی هیوندا ورنا دنده معمولی حدودا 19و 20 تومان میوفته تازه شرایطی هم داره میتونی با شرایط اتوماتشو بخری

17. این کاربر از meto_895 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

الان این سمند lx سالی که تو قسمت فروش فوری ایران خودرو زدن موتورش چیه؟؟
    فقط اسمش اینه:
    سمند lx سال دوگانه سوز. .16300000

19. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •