206 sd v8 خوشکل و باکلاس و روون و راحت پرشتابمن هم206v8سفارشی یا v9را پیشنهاد می کنم.می تونید یه گله آدم رو راحت توش بریزین(برای عید 13 به در و...)
اگه میخواهی اذیت نشی وجا پارک داری دو تا ماشین بخر
از همه ی دوستان ممنونم! واقعا این نظراتی که دوستان دادند هیچ کمکی به این دوستمون نمیکنه! (البته من فقط اونایی رو میگم که از حرف هاشون نقل قول کردم)L90 15 TOMAN
از همشون بهتره
اصلا نه نظر کاملی دادن! و بعضیهاشون هم کلا راهنمایی غلطی کردن!
کلا 206 sd همون 206 هاچ بک هستش که فقط صندوق عقب بهش اضافه شده و هیچ تغییری در فضای داخل کابین نکرده به همین خاطر با تنگی فضای پا بخصوص از زانو ان هم برای افراد قد بلند مثل من و اگه سه نفر در این وضعیت سوار بشن با مشکل مواجه میشن!جالب شد !
حالا اگه دو نفر قرار باشه پشت بشینن چطور ؟! sd بهترینه آیا ؟![]()
حالا اگر 2 نفر بشینن میتونن با این وضع کنار بیان.
در کل از لحاز اپشن 206 از همه اینا کاملتره اما بستگی داره اول خودت از کدوش خوشت بیاد!
از لحاز اقتصادی تندر از همه ی اینا به صرفه تره و هم جاداره و هم امکاناتش زیاده و ارزونتر!
206 مشکلش کوچیکی بخش عقبش است.
سمند هم امکاناتش کمتر از این دوتا و قیمت بالاست اما بین تندر و 206sd سمند متعادل تره!
مثلا هم جاداره مثل تندر ، شتابش هم مابین این دوتاست - قیافش به 206 نرسه از تندر بهتره فقط مصرفش زیاد تر از این دوتاست و برای جاده از این دو خیلی بهتره.
اگه جاداری بیش از حد براتون مهم است و بیشتر اهل مسافرت هستید سمند بهترین گزینه هستش.
اما اگه با تنگی فضای عقب 206 که کاملا توضیح دادم مشکلی نداشته باشید 206 sd بهترین گزینه برای شماست.