غیر از جهان غرب در ایران هم رواج داره.فقط راجع بهش صحبت نمیشه.
هر سه شنبه توی یکی از کافی شاپای تهران این عزیزان دور هم جمع میشن!!
غیر از جهان غرب در ایران هم رواج داره.فقط راجع بهش صحبت نمیشه.
هر سه شنبه توی یکی از کافی شاپای تهران این عزیزان دور هم جمع میشن!!
کدوم کافی شاپ بگو بریم ببینیم اینا چجورین؟ آدم فضایین؟
در هر صورت هر چی باشن تیم انگلیس رو به ... کشیدن و خبر نگار های انگلیسی باید از این حرف ها بزنن.
واقعا چقدر فکر کردن و به مغزشون فشار آوردن که همچین شایعه ای ساختن!؟
واقعا حیرت اوره
ببین برای لوث کردن موفقت تیم ملی آلمان به چه چیزایی که متوسل نمیشن
مخشون از موفقیت جوانترین تیم ملی آلمان در تاریخ جام های جهانی هنگ کرده
حالا به فرض هم که این خبر درست باشه
که چی؟
همجنسگرایی در اروپا که جرم محسوب نمیشه
بین 5 تا 10 درصد افراد هر جامعه ای همجنسگرا هستن که قاعدتا از بین 23 بازیکن هر تیمی حداقل یکی دوتاشون همجنسگراست
البته همجنسگرایی چیزیه که معمولا طرف آشکارش نمی کنه مخصوصا در کشورهایی مثل ایران ولی این دلیل نمیشه که نباشه
تازه ازدواج همجنسگراها تو خیلی از کشورها جنبه رسمی داره مثل انگلیس و اسپانیا و کانادا ولی در آلمان رسمی نیست.
ضمنا همجنس گرایی سال هاست که از سوی پزشکان یک امر طبیعی شناخته شده نه یک بیماری و درمان پذیر هم نیست
اونجا همجنسگرایی جرم نیست ولی کسی که از همجنسگراها بدش میاد یا مخالفشون هست مجرمه و عهش میگن homophob
حالا دقیقا این برادرای همج*نس گرا چی کار میکنن ؟: دی
عجب آماری دادیاا!!!بین 5 تا 10 درصد افراد هر جامعه ای همجنسگرا هستن که قاعدتا از بین 23 بازیکن هر تیمی حداقل یکی دوتاشون همجنسگراست
حالا تیم آلمان اینجوریه بقیه رو دیگه قاطیش نکن...
اینااگه چیزی هم باشن نیمه هستن و فقط تمایل به تیم حریف دارن و توی این جام هم نشون دادن تیم ارژانتین نمونه بارزش که با 4 تا علاقه شون رو بهشون ثابت کردن.(ای مسی بچه خوشگل)
این 5 تا 10 درصد واقعیه من از خودم در نیاوردم
اون دو سه نفر در بیست و سه نفر هم من طبق این 5 تا 10 درصد گفتم وگرنه ممکنه تو یه تیم اصلا نباشه یا تو یه تیم دیگه بیشتر هم باشه
خیلی از بازیگران و خواننده ها و ... در جهان هستن که همجنسگرا هستن و خودشونم علنا اعلام کردن چه بسا تو فوتبالیستها هم باشه
![]()
Last edited by errmii; 16-07-2010 at 12:26.
واقعا چشم دیدن موفقیت های تیم ملی آلمانو ندارن
-یه مدت که میگفتن آلمان ماشینی و کسل کننده و کند بازی می کنه
-بعد دیدن آلمان سبکش عوض شده اومدن گیر دادن گفتن آلمان خوش شانسه و با شانس میاد بالا اونم دیدن غلطه و آلمان با بدترین قرعه هم اومد تا نیمه نهایی
-گفتن حالا بذار به اصلیت بازیکناشون گیر بدیم و بگیم تیم منتخب لهستان و ترکیه و غیره تا دلمون خنک بشه و در این مورد هم باز دیدن حرفشون خریدار نداره
-گفتن چه کنیم چه نکنیم یهو یه جرقه به مغزشون زد گفتن اهان میایم میگیم بازیکناشون همجنسگران و ازا ونجا که همجنسگرایی منفوره باعث میشه از چشم ها بیفتن
اه اه اه
حالمو بهم زدن این آلمانیا
آدم کثیفا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)