دوستان اگر من جاي شما بودم براي آقاي Honda يك اخطار به مديريت ميفرستادم به جاي اينكه بحث كنم باهاشون
اینکه من یه مارک رو دوست دارم یا ندارم یا مارک خاصی رو ترجیح میدم یا نمیدم یا پیشنهاد میدم یا نمیدم اولاًبرمیگرده به عقاید خاص خودم ومواردی که من از اون مارک دیدم والا بهترین مارک بازاررو میتونم معرفی کنم بدترین رو هم میتونم چون به چشم وبا تجربم دیدم خودم زخم ال جی رو 5-6باری خوردم همشم جلو دوستام ضایع شدم اگه مارک بدی نبود من حرففی نمیزدم درضمن من هرچی میگم نظر خودمه نمیخوام به دیگران تحمیل کنم یا تبلیغ کنم درست نیست که آدم به خاطر گفتن نظرش درباره برند هااخطار بگیره.
تو كه مارك خاصي رو خراب نميكني. جمله قرمز داره نشون ميده اين حرفتو. پورسانتي كار ميكني داداش؟
هم دروغه هم تهمت نابجا فقط نظر وتجربه شخصیه.
من سه ساله الجي انيكس داره بچه داداشم. چايي روش ريخته 100 بار انداختتش 20 بار برقشو كشيده ولي بدبخت هنوز داره كار ميكنه
پس لطفا بس كنسد اين حرفا رو
من تلوزیون اسکارلت ال جی گرفتم 42اینچ بود الان یک ساله گزشته گزاشتم فروش میخوایین تصویرشو ببینین شده عین زغال سنگ.....
ميشه دست از اين حرفاي بي ارزش برداريد
همه خودشون تشخيص ميدن كه سامسونگ چيه و الجي چيه
نشستي يكي بگه ساموسنگ بشيني پيغام بنويسي (عجب آدماي بيكاري)
شما واسه مردم تصمیم میگیری؟چه جالب.
جفتشون خوبن
2250 چون LED هست كنتراستش زياده و كيفيت توپي داره
از طرفي 2262 هم كنتراست 70.000 و rt برابر 2 داره كه بينظيره
به نظر من از نزديك ببين جفتشو:
میدونی یادش به خیر وقتی مغازه مانیک کامپیوتر مانیتورای ال جی وسامسونگ رو باهم مقایسه میکردن تو بازاررضا اگه اون کیفیت تصویر هارو میدی الان اینقدر بدو بیرا به من نمیگفتی.
موفق باشید