مگه به بازی بیشتره؟
به تجربه است.الان تو بارسلونا ژاوی بازی های بیشتری نسبت به پویول کرده(بخاطر اینکه 2سال قبل از پویول اومد)اما الان بازوبند کاپیتانی دست کیه؟پویول![]()
مگه به بازی بیشتره؟
به تجربه است.الان تو بارسلونا ژاوی بازی های بیشتری نسبت به پویول کرده(بخاطر اینکه 2سال قبل از پویول اومد)اما الان بازوبند کاپیتانی دست کیه؟پویول![]()
خودت جواب خودتو دادی دوست من !به تجربه است.الان تو بارسلونا ژاوی بازی های بیشتری نسبت به پویول کرده(بخاطر اینکه 2سال قبل از پویول اومد)اما الان بازوبند کاپیتانی دست کیه؟پویول![]()
خوب تجربه هم از بازی بدست میاد ! تو بازیای ملی کاسیاس از پویول با تجربه تره !
حالا به نظر شما یه دروازه بان که بی تحرک یه جا ایستاده تا سالی یه بار یه حمله از تیم مقابل بشه و یه خودی نشون بده تجربه اش بیشتره یا یه مدافع که همیشه در حال حرکت هستش و معمولا در حملات شرکت میکنه؟
Last edited by ع.ص; 15-07-2010 at 11:19.
همین کاسیاس بود که قهرمانی اسپانیا رو خرید!!!
و گرنه الان روبن قهرمان ملی هلند بود!
باید هم خداحافظی میکرد...
بازی فینال جام جهانی که یادتون نرفته؟
پس خوب دیدین روبن چه بلای سر پویول اورد....بقول عادل فردوسی پور((چکارکرد این پویول یه متر جلوتر بود بعد 2متر عقب افتاد))
خیلی کنده این بشر.هر آدم عاقلی جاش بود این تصمیم رو میگرفت.
احسنت
سنش بالا رفته. این طوری سنگین تره
مهم افتخار 6 تایی کردن بعضی ها بود که اون در زمان کاپیتان بود ای ول میگم بهش
اسمش دیگه رفت تو تاریخ
تا اونجا که من میدونم پویول هم همچین شخصیت کاریزماتیکی نداره !خیلی از تیما کاپیتانشون دروازه بان هستن ! اتفاقا وقتی بازیکنا بدونن کاپیتانشون قدرتمنده در یه مورد مثل دروازه بانی خیلی بهش اتکا میکنن ! کاسیاس هم که پنالتی و موقعیت حساس زیاد گرفته !اتفاقا پویول نمونه ی کامل یک شخصیت کاریزماتیکه تعجب می کنم همچین حرفی میزنیکسی که میاد پرچم کاتالان در میاره و پیرهن بارسا به زور تن فابرگاس میکنه و واسه دوربین زبون درازی میکنه زیاد برای کاپیتانیه یه تیم جالب نیس !
---
قدرتمندیشون رو تو فصل قبل و بازی های تدارکاتی روئیت کردیم!!!
اگه بخواهیم این رو ملاک قرار بدیم ،باز هم پویول از کاسیاس سر تره(به جز یکی دو مورد کاملا نبض دفاع تیم تو دستش بود)
در ضمن یادتون باشه اگه همین پویول نبود که الان اسپانیا باید بازم در حسرت بردن جام به خونه میموند...
---
اگه قبلش رو هم خوب نیگاه می کردی می دیدی که پویول چطور به آرم روی پیراهن تیم ملی(آرمی که نماد پادشاهی اسپانیا هم روش هست)بوسه میزد دیگه این حرف رو نمیزدی.در ضمن تعصبش هم از نحوه ی بازی کردن با جون و دلش برای اسپانیا واضح بود....اون بقیه چیزها هم که گفتید ربطی به انتخاب کاپیتان تیم نداره.
پ.ن:خواهشا یه طرفه به بحث نیگاه نکنید
این رو قبول دارم .سن که بالا میره این مشکلات برای یه بازیکن بوجود میاد.
پ.ن:همه که علی دایی نیستن!!!![]()
نمی دونم چرا بهترین بازیکن نشد پویول !
باید از اون طلایی ها بهش می دادن ! فک کنم بهش قیچی می دادن بهتر بود ! موهاش خیلی بلنده اگه بزنه سرعتش هم بیشتر می شه !
بدین ترتیب نام پویول را برای دیدار دوستانه 11 آگوست ماتادورها مقابل مکزیک نخواهیم دید.
پویول در بازی دوستانه اسپانیا و مکزیک بازی میکندآینده این مدافع میانی در تیم ملی هنوز مشخص نیست.
سایت گل – کارلس پویول قصد ندارد به بازی در سطح ملی با پیراهن اسپانیا پس از قهرمانی جام جهانی ادامه دهد.
با این حال روزنامه آس گزارش داده که این مدافع در بازی دوستانه اسپانیا و مکزیک که 11 آگوست برگزار میشود حضور خواهد داشت. او بلافاصله پس از این بازی درباره آیندهاش با بیسنته دلبوسکه و فرناندو ایئرو، مدیر ورزشی اسپانیا صحبت خواهد کرد.
دلبوسکه به شکلی علنی پویول را تشویق به ماندن در تیم ملی کرده تا او حداقل به رکورد 100 بازی ملی برسد. پویول در حال حاضر 90 بازی ملی دارد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)