تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: چطور بفهمیم که یه سایت رو با چه زبانی ساختن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اگر با این سایت هایی که دوستان معرفی کردند مشکل دارید من این سایت هارو پیشنهاد میکنم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته اگر از دومی استفاده میکنید خواهشا احساساتی نشید ! میدونم خیلی بیش از حد داره اطلاعات میده

2. 2 کاربر از hesamnah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خسته نباشید.یه سوال داشتم.من کارمند بیمارستان هستم و اطلاعات کامپیوترم در حد معمول و تجربیه.بیمارستان یه سایت داره که کلا غیر فعاله و هیچ آپدیتی نشده تا الان.حالا منو مسوول کردن که اگه میتونم بشم مسوول سایت و براشون مطلب بذارم و بروز رسانی کنم.میخام بودنم کار سختیه و از پسش بر میام و نرم افزار خاصی داره یا همش باید با کد نویسی این کارو کنم.اینم آدرس سایتش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خسته نباشید.یه سوال داشتم.من کارمند بیمارستان هستم و اطلاعات کامپیوترم در حد معمول و تجربیه.بیمارستان یه سایت داره که کلا غیر فعاله و هیچ آپدیتی نشده تا الان.حالا منو مسوول کردن که اگه میتونم بشم مسوول سایت و براشون مطلب بذارم و بروز رسانی کنم.میخام بودنم کار سختیه و از پسش بر میام و نرم افزار خاصی داره یا همش باید با کد نویسی این کارو کنم.اینم آدرس سایتش
    گرچه سوالتون مربوط به این تاپیک نیست ولی پاسخ میدم ...
    اول باید ازتون بپرسم که سایت رو به شما دادن که توش مطلب بذارید یا کلا طراحی و امنیتش رو هم به شما دادن ؟ ... اگر فقط برای مطلب گذاشتن هست خیلی هم کار ساده ای هست و فقط کمی وقت و حوصله می خواد و میتونید راحت یاد بگیرید و انجام بدید ... اما اگر کلا تمام پشتیبانی و مدیریت کامل منابع سایت رو به شما دادن باید بگم برای فرد تازه کار اصلا کار ساده ای نیست و باید خیلی چیز هارو یاد بگیرید و کلی وقت بذارید ... با توجه به اینکه قالب سایتتون ASP.Net هست کار کمی سخته و باید کدنویسی های سایتتون رو به فرد متخصص بسپارید که قطعا هزینه داره براتون ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مرسی از جوابتون والا نمیدونستم کجای سایت این سوال رو بپرسم دادن که توش مطلب بذارم و عکس .ولی مثلا لازمه یه جاش یه منوی کشویی بذارم که موس که روش میره لیستی از بخشای بیمارستان باز بشه و ازینجور چیزا که سایت رو پیشرفته تر کنه

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

شما باید رمز عبور قسمت مدیریتش رو داشته باشید و از اون طریق مطالبش رو آپدیت کنید

مسلما به قسمت فنی سایت دسترسی نخواهید داشت پس نیازی به داشتن اطلاعات تخصصی ندارید اگه وارد محیط مدیریتش بشید همه چی مشخصه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

شما باید رمز عبور قسمت مدیریتش رو داشته باشید و از اون طریق مطالبش رو آپدیت کنید

مسلما به قسمت فنی سایت دسترسی نخواهید داشت پس نیازی به داشتن اطلاعات تخصصی ندارید اگه وارد محیط مدیریتش بشید همه چی مشخصه
    ممکنه یوزرنیم و پسورد CMS رو به ایشون داده باشن نه خود سایتو در اینصورت محیط CMS رو که ASP هم هست باید یاد بگیرن که قاعدتا آسون نیست و ملاحظات امنیت سرور رو خواهد داشت ...
    البته من هم فکر میکنم یوزر سایتو به ایشون میدن نه CMS رو ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •